E36-Bogdans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right
Pagajis kads laicins, nedaudz kautkas kustas uz prieksu.
Taka ap 20.maiju izbraucu no Uk: izdariju paris lietas-
-nomainiju gaisa filtru
-sotkas
-sotku releju
-ellu
Nopirku paris sikumus:
Jaunu magnetolu
Pareizas lampas
Un baranku lai patikamak braukt un nezinu kapec man nesanaca pieslegt trompeti, bet no labosim.
Latvijas sekos tie lielakie uzlabojumi.
Un ir tads jautajums vai uz TA obligati jabut gabaritiem prieksejos lukturos?
Taka ap 20.maiju izbraucu no Uk: izdariju paris lietas-
-nomainiju gaisa filtru
-sotkas
-sotku releju
-ellu
Nopirku paris sikumus:
Jaunu magnetolu
Pareizas lampas
Un baranku lai patikamak braukt un nezinu kapec man nesanaca pieslegt trompeti, bet no labosim.
Latvijas sekos tie lielakie uzlabojumi.
Un ir tads jautajums vai uz TA obligati jabut gabaritiem prieksejos lukturos?
Sturite tie sarkanie diegi tads forsh akcents.
Gabaritiem protams jadeg. Iznemums ir, ja t.a. inspektors aizmarshibas delj to nepamana
Gabaritiem protams jadeg. Iznemums ir, ja t.a. inspektors aizmarshibas delj to nepamana
Vajag m spido bus vel labak.
Kapec jautaju par gabaritiem , jo amerikanu lampam tadu nav, un es nopirku tiesi tas.
Bet nav problema, viegli labojams,ar urbi.
Kapec jautaju par gabaritiem , jo amerikanu lampam tadu nav, un es nopirku tiesi tas.
Bet nav problema, viegli labojams,ar urbi.
kur dabūt tādu stūŗi un cik maksā?
es caur pazīstamo pirku, uzzināšu padošu ziņu.
dzirdēju, ka fake nardi stūres tās labākās
domaju fake nardi,omp, sparco un parejas viena groza metamas. reti kurs te perk originalas stures
stūrēm mēdz būt arī dažādi tipi.
Bet nezinu man nekas nelocas , viss turas un viss nice. Tik sakarigu pareju vajag.
Bet nezinu man nekas nelocas , viss turas un viss nice. Tik sakarigu pareju vajag.
pateikšu velreiz, man ir pie d*rsas fake vai real, stūre stingra, nekas nelocas un man viss patīk.
Skaidrs ka viņa nelocās un ir stingra esmu lietojis dažnedažādas low budget deepdish un tavu brīnumu neviena tā arī nesalocijās lai viņu salocītu tā kā tajā video ir speciāli ar spēku jālauž
Kā atšķirt fake no real?- reālus faktus
Jātaisa gangsta lean tests, ja aiziet pa dirsu tad ir fake
Ja nopietni, tad visvienkāršāk to patestēt ir pieliekot uz stūri spēku, jo ļevajos metāls ir mīkstāks un plastiskāks, nav vajadzīgs daudz lai saprastu vai tu to stūri salocīsi ja liksi svaru virsū
Ja jau arī ir fake, bet nelokās tad kāda nah starpība, galvenais jau sporta stūrēm ir izturēt svaru ko tu pieliec un ja nepieliec pietiekoši spēku lai salocītu tad var arī braukt ar ķīnas repliku.
Ja nopietni, tad visvienkāršāk to patestēt ir pieliekot uz stūri spēku, jo ļevajos metāls ir mīkstāks un plastiskāks, nav vajadzīgs daudz lai saprastu vai tu to stūri salocīsi ja liksi svaru virsū
Ja jau arī ir fake, bet nelokās tad kāda nah starpība, galvenais jau sporta stūrēm ir izturēt svaru ko tu pieliec un ja nepieliec pietiekoši spēku lai salocītu tad var arī braukt ar ķīnas repliku.
cik esmu dzirdejis esot tā, ja tu nesprādzējies pie frontālā ielidosi tajā stūrē, tad replika noluzis un tu uzdursies uz tiem 3 stariem, oriģinālās ķipa nelūzt. bet nu domaju ari ja ielidosi pie normala frontālā oe sturē tad nekas spīdošs tur nebūs takā ja stūre stingra tad pilnīgi po ķina vai pakistāna
Pagajis ir laicins un ir izdariti paris darbi.
Tatad svarigakais ir Latvijas numuri un tehniska bez aizradijumiem.
Tad sekoja vissadi siki upgrade:
--style 32
-dunlop sport 205/45
-led apgaismojums
-lampas prieksa
-tonejums
-filtrs
Rit tiks veikti pedejie man svarigie darbi:-
sarkanas atsperes un blokis
Tatad svarigakais ir Latvijas numuri un tehniska bez aizradijumiem.
Tad sekoja vissadi siki upgrade:
--style 32
-dunlop sport 205/45
-led apgaismojums
-lampas prieksa
-tonejums
-filtrs
Rit tiks veikti pedejie man svarigie darbi:-
sarkanas atsperes un blokis
Super
es tevi vakar nevarēju csdd redzēt no rīta puses? bija viens tads anglis ar pareizo stūri
es tevi vakar nevarēju csdd redzēt no rīta puses? bija viens tads anglis ar pareizo stūri
Super projektins!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right