E36-Lapsene
Patīk auto kopskats
Auto tiešām glīts un kopts
nu re nobiedējāt dāmīti ar saviem šķūninga komentiem, pupus jums tgd neredzēt kā neizrūsējušu e36
labākais interneta warriors
Man priekš Tevis ir risinājums- atver google.lv un ieraksti "krūtis", un Tev vairs nevajadzēs uztraukties par dāmām, kas baidâs no komentāriem!woldens rakstīja:nu re nobiedējāt dāmīti ar saviem šķūninga komentiem, pupus jums tgd neredzēt kā neizrūsējušu e36
Un kad būsi beidzis blenzt uz pupiem, paskaties vēlreiz uz manu e36, tad ieraudzīsi arī neizrūsējošu e36!
tas bija lieki teikts , tema ir izrunata , un 100% visiem e36 kkur ir zelta rusas gabaliņšLapsene rakstīja:Man priekš Tevis ir risinājums- atver google.lv un ieraksti "krūtis", un Tev vairs nevajadzēs uztraukties par dāmām, kas baidâs no komentāriem!woldens rakstīja:nu re nobiedējāt dāmīti ar saviem šķūninga komentiem, pupus jums tgd neredzēt kā neizrūsējušu e36
Un kad būsi beidzis blenzt uz pupiem, paskaties vēlreiz uz manu e36, tad ieraudzīsi arī neizrūsējošu e36!
bet auto tiešam zolidi iszkatas , diskiem ari nav ne vainas , bet pa aizmugurejam lampam - gaumes lieta , apniks - nav gruti nomajnit , takka
ir okey tavam bembim,vairums šejieniešu nav pat uz pus tik labs kā tevLapsene rakstīja:Man priekš Tevis ir risinājums- atver google.lv un ieraksti "krūtis", un Tev vairs nevajadzēs uztraukties par dāmām, kas baidâs no komentāriem!woldens rakstīja:nu re nobiedējāt dāmīti ar saviem šķūninga komentiem, pupus jums tgd neredzēt kā neizrūsējušu e36
andrjuha37 rakstīja:tas bija lieki teikts , tema ir izrunata , un 100% visiem e36 kkur ir zelta rusas gabaliņšLapsene rakstīja:Man priekš Tevis ir risinājums- atver google.lv un ieraksti "krūtis", un Tev vairs nevajadzēs uztraukties par dāmām, kas baidâs no komentāriem!woldens rakstīja:nu re nobiedējāt dāmīti ar saviem šķūninga komentiem, pupus jums tgd neredzēt kā neizrūsējušu e36
bet auto tiešam zolidi iszkatas , diskiem ari nav ne vainas , bet pa aizmugurejam lampam - gaumes lieta , apniks - nav gruti nomajnit , takka ::super:
runa iet par neizrūsējušu nevis nerūsējušu
Nu labi, lampas ir tādas kādas ir...bet principā man patīk kā tas auto izskatās kopumā, ir ok. Vismaz kaut kas savādāks
Tad jau tā kā vajadzētu arī zināt, ka runai nav kāju un viņa nekur neiet!vienradzis rakstīja: runa iet par neizrūsējušu nevis nerūsējušu
Nav ne vainas sedanam
Tās lampas arī tā neko,ir redzēta sliktākas.
Tās lampas arī tā neko,ir redzēta sliktākas.