Cosmosschwarz Cabrio-rews
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right
Rezonātori un kāds normāls bundulis, nesen kāds tirgoja Magnaflow pa 45Eurrews rakstīja:Gribās nomainīt gala bunduli ar divām izzejām, gribās patīkamu sportiskāku skaņu- ir kādi ieteikumi ?
Hah!
Tagad zinu, kurš ievācies manā vecajā garāžā.
Tagad zinu, kurš ievācies manā vecajā garāžā.
Drīz vakšos projām, neder man tā garāža, tagad ari lokācijas vieta neizdevīga
Žēl gan.
Cik man saimnieks teica, ka musu koperatīvā vieni e36 tik reāli nevienu braucošu nēsmu redzējisPRE rakstīja:Žēl gan.
Jāuzrīko kāds grill party pie garāžas
Nu baigi daudz jau nav. Ir vairāki
Par griliņu jau arī bija doma.
Vai tad vismaz pāris alusPRE rakstīja:Nu baigi daudz jau nav. Ir vairāki
Šodien iegādāts vēja siets no lietotāja Artūrs O_o
Paldies KLAVINS par ātro konsultāciju
Viena netīra bilde.
Viena netīra bilde.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Lai labi kalpo.
Cena gan bija salda, domaju sev panemt, lai vnk garaza stavrews rakstīja:Šodien iegādāts vēja siets no lietotāja Artūrs O_o
Viena netīra bilde.
Vienam 2.8 e46 tika uzlikts Magnaflows un es nesapratu iisti par ko tika samaksaati tie 120 eur, jo baigi nekas skanjaa nemainiijaas, varbuut vnk slikta pieredze..EJANSONS rakstīja:ja nav iebildumi pret skalaku ka oem, tad vienozimigi magnaflow. skana dieviga. bet ar kabriki varetu but bish neizturami. uz 2.8 ar stock vidusdalu(ar katikiem) un magna gala bunduli , pec skanas atgadina m3, tikai dobjak nedaudz. bet tas bija ieks sedana, kabriki varetu but pa dobju/skalu. principa originala 2.8 izplude skan diezgan ok, 2.5 izplude ir diezgan klusa, laikam del ta ka viniem vel nak tie vertigie katiki nevis ka 2.8 tie metaliskie.
Nu jā, grūti teikt, esmu dzirdējis Magnaflows izplūdi vienam 2.8, bet nezināja man saimnieks pateikt par modeli.HoodieBro rakstīja:Vienam 2.8 e46 tika uzlikts Magnaflows un es nesapratu iisti par ko tika samaksaati tie 120 eur, jo baigi nekas skanjaa nemainiijaas, varbuut vnk slikta pieredze..EJANSONS rakstīja:ja nav iebildumi pret skalaku ka oem, tad vienozimigi magnaflow. skana dieviga. bet ar kabriki varetu but bish neizturami. uz 2.8 ar stock vidusdalu(ar katikiem) un magna gala bunduli , pec skanas atgadina m3, tikai dobjak nedaudz. bet tas bija ieks sedana, kabriki varetu but pa dobju/skalu. principa originala 2.8 izplude skan diezgan ok, 2.5 izplude ir diezgan klusa, laikam del ta ka viniem vel nak tie vertigie katiki nevis ka 2.8 tie metaliskie.
Bet kupejā skaņa bija tāda uz robežas, bet kabrī noteikti par skaļu būtu.
Varbūt uzlikt stock 2.8
Kljavinjam ir baigi chotkais tonis, uzjautaa, kas vinja, pa bunduli staav touringam
man uz 2.0 ar stock visu izpludi + gala G-power bundulis
Labas cenas.
Labas cenas.
Kur tādus LV var dabūt?KLAVINS rakstīja:man uz 2.0 ar stock visu izpludi + gala G-power bundulis
Nekur
pat ebayaa vienu tadu redzeju lietotu, sakumcena bija 300eur , tas ir G-power un domaju ka LV loti liels retums, ja jau ebayaa tads models vienreiz redzets, var vel vienigi caur pasu G-power firmu, bet tur domaju ka bus pamatigs cipars par jaunu
pat ebayaa vienu tadu redzeju lietotu, sakumcena bija 300eur , tas ir G-power un domaju ka LV loti liels retums, ja jau ebayaa tads models vienreiz redzets, var vel vienigi caur pasu G-power firmu, bet tur domaju ka bus pamatigs cipars par jaunu
Labas cenas.
Labas cenas.
Nu tad nespīd- nepirkšu par kosmosuKLAVINS rakstīja:Nekur
Jādomā kāds cits risinājums
Fk bunduļi ari normāli skan
Labas cenas.
Labas cenas.
Man ari jau sen stav g-power bundulis, tikai izeja ne uz augsuKLAVINS rakstīja:Nekur
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right