Laguna seca blue e36
Varbūt uz haubes uzlīmē bmw uzlīmi? svara atvieglināšanas nolūkā, Porsche GT3 RS modelim arī emblēmas vietā ir nakļene
Slēpts saturs: Parādīt
Johnny rakstīja:Izskatās, ka emblēmas vieta aizšpaktelēta!?
Izskatās tiešām labi!
Jā aizšpaktelēta.
Tiešām krāsa super Un šitie diski ir , pats tādus gribētu savai kūtij.
Ir labi.
Nu,kā stūre ar jauno emblēmu tagad ?
vitjazz rakstīja:Nu,kā stūre ar jauno emblēmu tagad ?
Ar emblēmiņu stūrē vispār super.
Paldies!
Rīt ielikšu bildi kā izskatās.
Tā emblēmas vieta uz haubes ir aizmetināta un tad aizšpaktelēta vai vienkārši tikai aizšpaktelēta?
Kaskadieris rakstīja:Tā emblēmas vieta uz haubes ir aizmetināta un tad aizšpaktelēta vai vienkārši tikai aizšpaktelēta?
Vienkārši aizšpaktelēta
Var gadīties, ka tad kad špaktele un krāsa vairs nebūs tik elastīga, tā špaktele sāks plaisāt, man tā bija golfam ar bagāžnieka vāku, sākumā viss bija ok., bet pēc pāris mēnešiem sāka plaisāt...
Kaskadieris rakstīja:Var gadīties, ka tad kad špaktele un krāsa vairs nebūs tik elastīga, tā špaktele sāks plaisāt, man tā bija golfam ar bagāžnieka vāku, sākumā viss bija ok., bet pēc pāris mēnešiem sāka plaisāt...
Man ar golf 3 bija tieši tā pat. Kopumā izskatās smuks e36
Ilgi meklēji šo topicu, lai ierakstītu savu pieredzi?blind23 rakstīja:Kaskadieris rakstīja:Var gadīties, ka tad kad špaktele un krāsa vairs nebūs tik elastīga, tā špaktele sāks plaisāt, man tā bija golfam ar bagāžnieka vāku, sākumā viss bija ok., bet pēc pāris mēnešiem sāka plaisāt...
Man ar golf 3 bija tieši tā pat. Kopumā izskatās smuks e36