Wivars_330d_Cabrio
Šis auto, pateicoties apņēmīgiem cilvēkiem, ir Fēniksa vārda cienīgs!
P.S. Runāju par mitoloģisko putnu, nevis spēļu zāli!
P.S. Runāju par mitoloģisko putnu, nevis spēļu zāli!
Šis kabris vnm bijis favorīts, visu cieņu par apņēmību
piekrītu.Kapteinis rakstīja:Ar motortelpas krāsu diez kas nav. (Jā, jā ko nu es, man motortelpa vispār izskatās pēc getliņiem )
Bet par to, ka esi to auto atdzīvinājis gan cepums
Kaut kas tur neiet kopā
Palēnām top Šodien pavizinājos pa Maskavas ielu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vizinājies bez vējstikla un numura?
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Stikls vēl tā, šķotkas nav, un tieši sāka smidzinātTomSkarsts rakstīja:Vizinājies bez vējstikla un numura?
Vismaz var ieekonomēt gan uz tām, gan uz vējstiklu šķidruma
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Varu rit pieskriet kko tpt parunaties.
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
malacis, prieks ka viss iet uz priekšu, veiksmi tālākajos darbos
Laba Diena kungi un dāmas !
Lieta ir sekojoša, auto ir finiša taisnē, taču vēl pāris lietas ir jānoved līdz galam.
Kārdāns būs, elektro meistars būs(kautkas ar signalizāciju ), tad jau vējstiklu un pa lielam uz skati.
Man ir piedāvājums jums !!! Ja ir kādam vēlme vai zināt kurš būtu gatavs apmainīt šo dīžeļkabri PRET auto servisa iekārtām . Uz šo brīdi es būtu gatavs apmaiņai
Neiet runa pa tirgošanu, protams ja kāds ļoti labu ciparu dotu, bet tas nenotiks, tāpēc ja kādam problēmas servisā un ir iespēja apmainīt pret (pacēlāju+balansējamo+monetējamo+kompresoru+instrumenti+u.t.t.) Ja vajag varu ar piemaksu !
Tāds lūk mans piedāvājums Protams ja ir interese, tad labāk caur mob.(2 773656 7)
Lieta ir sekojoša, auto ir finiša taisnē, taču vēl pāris lietas ir jānoved līdz galam.
Kārdāns būs, elektro meistars būs(kautkas ar signalizāciju ), tad jau vējstiklu un pa lielam uz skati.
Man ir piedāvājums jums !!! Ja ir kādam vēlme vai zināt kurš būtu gatavs apmainīt šo dīžeļkabri PRET auto servisa iekārtām . Uz šo brīdi es būtu gatavs apmaiņai
Neiet runa pa tirgošanu, protams ja kāds ļoti labu ciparu dotu, bet tas nenotiks, tāpēc ja kādam problēmas servisā un ir iespēja apmainīt pret (pacēlāju+balansējamo+monetējamo+kompresoru+instrumenti+u.t.t.) Ja vajag varu ar piemaksu !
Tāds lūk mans piedāvājums Protams ja ir interese, tad labāk caur mob.(2 773656 7)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ne nu tam krabim neveicas visi vinju pakile un pardod talak.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Taisnība!cipruss18 rakstīja:Diski drausmigi
Lai veicas ar pārdošanu
Eu nu beidzietPjērs rakstīja:Taisnība!cipruss18 rakstīja:Diski drausmigi
Lai veicas ar pārdošanu
Es tak nepārdodu, ja ir kāds kas var piedāvāt autoservisa iekārtas, tad tas būtu zaje**
Diskus, gan var droši iegādāties ja kādam patīk
Kas vainas diskiem?cipruss18 rakstīja:Diski drausmigi
Tu vispār redzēji kāds tas kabris bija pirmajā postā ?
Džeks uzceļ mašīnu no miroņiem, un vienīgias ko tu vari pateikt, ka tev personīgi neiet pie sirds šie diski ?
Viss ir super ieskaitot diskus, krāsu un numurzīmi.
- ikey07
Atļaušos piekrist.cipruss18 rakstīja:Diski drausmigi
Citādi jau super apņēmība un labs auto sanācis!
Kas ar šo?
Atkal kapsētā vai kāds ir novedis līdz galam un ir ielās?
Atkal kapsētā vai kāds ir novedis līdz galam un ir ielās?