EJANSONS 328i sedans
Labi, ka bija tavs topiks, būtu sev uzlicis otrādiEJANSONS rakstīja:tā iedobe ir domāta lai tās tilta skrūves kas skrūvejas kuzavā ielīstu iekša iedobēErcix rakstīja:Viens jautājums:
Aizmugurējā pusrāmī tās divas poly bukses ar iedobi, nevajadzēja likt otrādi ?
Jo apakšā nāk šeiba ar tādu iedobi kas smuki ieguļas poly iedobē, toties augšā, nenāk nekādas šeibas.
Paldies
PĀRDOTS. var slēgt
trasei vai ikdienai kāds paņēma?
pa cik aizgāja?
cik nopratu plaano piedalities driftaa.
Ar ko tagad pārvietosi savu dibenu?EJANSONS rakstīja:cik nopratu plaano piedalities driftaa.
Žēl man, protams, to autiņu, kas kārtīga saimnieka rokās varētu vēl ilgu laiku priecēt forumiešus ar savu esamību un pašu saimnieku ar braukšanu, kurus paķer dažādi wannabe drifteri un safish ātri, stabili un neatgriežami...
d[-_-]b
nu nē, ja puisis mauks sacensībās, man tikai prieks, vismaz izmantos auto potenciālu.lai tas auto priecētu vizuāli, butu jāparkrāso, kas īsti nelīmējas kopā ar to kas ir uzstādīts tam auto, un arī gala cipars būtu astronomisks. žel jau ir ļoti,bet visu slāpē prieks par jauno autoDj Plosky rakstīja:Žēl man, protams, to autiņu, kas kārtīga saimnieka rokās varētu vēl ilgu laiku priecēt forumiešus ar savu esamību un pašu saimnieku ar braukšanu, kurus paķer dažādi wannabe drifteri un safish ātri, stabili un neatgriežami...
Kur pazuda posti?
posti pazuda lai nesaakas spams. ir lietas ko zinaju, ir lietas ko nee bet viss ir zbs, aparats godam, esmu apmierinats, pec zurkas krasava
Recaro salons, un ķip baigi pilns un cena bija lkm 4600?
Cena bija apmierinosha un ne tuvu 4600
Prieks pfl vins ir cieshami nopakots.
Prieks pfl vins ir cieshami nopakots.
ar kompatu pa brugji
Tad ok, bazars nulle, šķita līdzīgs vienam auto, ko pats paspēju ļoti labi apskatīt
Kas te notiek ? Sākās ar ciprusu, tad romāns un tagad tu uz e38 pārkāpj. Kurš nākamais ?
Ramyrez ir tīnis ?