E36-TurboYoda
Man arī jau tā šķiet!gan4a rakstīja:Ka iet ar upgreidiem? Laiks jau atvert sezonu...
SULAS PAKU PAVELNIEKS
laicaans rakstīja:Man arī jau tā šķiet!gan4a rakstīja:Ka iet ar upgreidiem? Laiks jau atvert sezonu...
Nu ar upgeidiem nekas nav vel darīts, paliks siltāks tad ķeršos kklāt. Bet par sezonas atklāšanu taisnība laiks jau tuvojas, drīz pavisam drīz jau jādzen ārā būs
Pēc laika prognozēm skatoties, tad šitas mēnesis vell būs tāds nekāds. Bet nu uz m. beigām vilkšu ārā aizdzīšu nomazgāt satīrīt un tad jau jāķeras klāt kk.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nekas nav mainījies, uzbildētas tikai pāris neveiskmīgas bildes.
Nu man nav privātmāja ar garāžu. gaidu kad paliks siltāks.Vladlen rakstīja:Cik redzu kruiza vel ieksa nav
Lawwr rakstīja:Nekas nav mainījies, uzbildētas tikai pāris neveiskmīgas bildes.
Kušs,tas uz ātro bija ar telefonu.
Ja jau mana netīrā mašīna blakus,tas nenozīmē,ka neveiksmīgas bildes,un Māris gribēja vairāk atrādīt salonu,nevis taisīt foto sesiju!Lawwr rakstīja:Nekas nav mainījies, uzbildētas tikai pāris neveiskmīgas bildes.
SULAS PAKU PAVELNIEKS
Stabili,ka vajadzētu nedaudz piesēdināt,savādāk traktors! Bet nu,ja viņš sasēdinās,tad viņš netiks no garāžas laukā,jo viņam tāda milzīga metāla truba pa visu ceļu! Tā jau izskatās,ka vajadzētu,bet ikdienai šāds sēdinājums kā viņam vispār nesagādā problēmas.gan4a rakstīja:Sedinasi?
SULAS PAKU PAVELNIEKS
Ak tu kārdinātājs itkā vajadzētu. Bet ir šādi tādi šķēršļigan4a rakstīja:Sedinasi?
Kādam nav aizķērusies lieka kruīz kontroles trosīte?
Njaa, RIP
wataf***
Žēl, smuks auto bija. Rip