Daavis-Jaunais verķis Coupe 323i M52B25
Un kāda ir atšķirība ka sarkans? Itkā kāds apakšā lien un skatās uz viņu?GatisB. rakstīja:...tas beidzās pie sarkani nokrāsota metinātā reduktora uzlikšanastataars rakstīja:Dirsāāāāāāāā sākumā likās ka Te viss būs tip top, bet nu dari kā gribi
Kas man viņš melns bija jāpūš tad tev labāk patiktu?
Vajag vote - 98% forums tevi tūlīt bez sāls apēdīs. Ja tev tiešām patīk tie lētie ķīnas mēsli, tad es tavā vietā, izdzēstu pēdējos postus un izņemtu to bildi.
Tad man tev rodas jautājums ja es paņemtu ledus pa dārgo kuri izskatās tāpat nu protams kalpos ilgāk bet tikai lai pamēģinātu kā izskatās tev vieglāk būtu?Pjērs rakstīja:Vajag vote - 98% forums tevi tūlīt bez sāls apēdīs. Ja tev tiešām patīk tie lētie ķīnas mēsli, tad es tavā vietā, izdzēstu pēdējos postus un izņemtu to bildi.
Vec, kas Tev ir uzmanības trūkums?
Rauj ārā to Ziemassvētku artribūtiku
Rauj ārā to Ziemassvētku artribūtiku
Liela daļa jau šeit neatzīst enģeļus vispār un mūsu CSDD arī ne , bet ne par to stāsts. Dzelteni/balti ir way to go.davisliepins rakstīja:Tad man tev rodas jautājums ja es paņemtu ledus pa dārgo kuri izskatās tāpat nu protams kalpos ilgāk bet tikai lai pamēģinātu kā izskatās tev vieglāk būtu?Pjērs rakstīja:Vajag vote - 98% forums tevi tūlīt bez sāls apēdīs. Ja tev tiešām patīk tie lētie ķīnas mēsli, tad es tavā vietā, izdzēstu pēdējos postus un izņemtu to bildi.
Manuprāt starp tiem, ko ielikšu spoilerī, pirmie hands down 100x labāki:
Slēpts saturs: Parādīt
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Tās eņģeļacis atsit 2000. gadu. Pašķirsti forumu, paskaties auto stāstus cik daudziem viņas tagad ir. Tas bija wow, un izbija.
Bet likt lētākos kādi ir un ar gaismiņām ir pilnīgs gateris, bet viss ok, tava mašīna un tava gaume. Katram gaume savādāka ...
Bet likt lētākos kādi ir un ar gaismiņām ir pilnīgs gateris, bet viss ok, tava mašīna un tava gaume. Katram gaume savādāka ...
Debatēt kuri eņģeļi ir labāki ir kā izvēlēties kuru venērisko slimību sev labāk gribētu
Te pa lielam visiem ir pofuj, lai liek ko grib, vnk mēģina vest saimnieku pie prāta
Dzelteni CCFL.LAKIKS rakstīja:A kas pa siem engeliem ir ? :d man ka reiz dakar gelbb 2 krasa autinjamInferno rakstīja:Ja es savam žurcim liktu enģeļus, tad tikai un vienīgi šādus:
[img]enģeļi[/img]
Precīzāk - Thinline. Jeb tie paši CCFL tik bez tā rāmja apkārt.Inferno rakstīja:Dzelteni CCFL.LAKIKS rakstīja:A kas pa siem engeliem ir ? :d man ka reiz dakar gelbb 2 krasa autinjamInferno rakstīja:Ja es savam žurcim liktu enģeļus, tad tikai un vienīgi šādus:
[img]enģeļi[/img]
Being second is being the first of the losers. /Senna/
šie ir nice, tie diožu eņģeļi vispār izskatās pēc sūda.Inferno rakstīja:Ja es savam žurcim liktu enģeļus, tad tikai un vienīgi šādus:
[img].http://i6.photobucket.com/albums/y247/j ... ALOS24.jpg[/img]
Pagājis kāds laiciņš un darbi pamazām virzās uz priekšu.
Tātad izdarītais
Grīda likās ka ir okey bet kautkas īsti nepatika tā nu noņemot vecās apstrādes kārtas pavērās diezgan briesmīgi caurumi, pāris lieli apakšā kā arī rezerves riteņa vieta krietni bij jāpārmetina. Turpinājumā lai runā foto.
*Pārmetināta grīda ,kā arī noņemts viss no arkām kas tur bij parādijies un viss apstrādāts ar pretkorozijas līzekļiem.
*Uzlikti dabūtie leņķi lielākam pagrieziena rādiusam
*Uzstādīts priekšējais M bamperis , ar gaišajām miglām, tās tomēr labāk iet kopā ar gaišajiem pagriezieniem nekā dzeltenās kas bij :)
*Jauni gaišie pagriezieni
*Haubei noņemta rūsa kas bij radusies un tā pilnībā pārkrāsota
*Uzstādīta OMP stūre ar izvirzijumu
*Uzlikts 3.45 reduktors parastais, bet tā kā tagad ir lielie leņķi tīri smuki var samest arī bez metinājuma :)
*Norestaurēti diski un pārkrāsoti
*Aizmugurējai arkai noņemta radusies rūsa , viss apstrādāts un pārkrāsots
*Sakrāsoti sliekšņi auto krāsā kā arī aizmugurējā bampera apakšējā daļa , plus uzlikts parastā bampera M difuzors ( Nākotnē likšu originālo visu M bamperi bet nu grīda bij pirmajā plānā tādēļ pagaidām nebij budžeta bamperim :)
*Nopirkti un Salīmēti M3 moldingi
*Nopirkts jauns jaudīgāks sabis, tagad pietiek atliektiem galiem
*Uzstādīts jauns radiators, jauni aizmugurējie amortizatori ar atsitējiem
Turpinājumā foto :)
Tātad izdarītais
Grīda likās ka ir okey bet kautkas īsti nepatika tā nu noņemot vecās apstrādes kārtas pavērās diezgan briesmīgi caurumi, pāris lieli apakšā kā arī rezerves riteņa vieta krietni bij jāpārmetina. Turpinājumā lai runā foto.
*Pārmetināta grīda ,kā arī noņemts viss no arkām kas tur bij parādijies un viss apstrādāts ar pretkorozijas līzekļiem.
*Uzlikti dabūtie leņķi lielākam pagrieziena rādiusam
*Uzstādīts priekšējais M bamperis , ar gaišajām miglām, tās tomēr labāk iet kopā ar gaišajiem pagriezieniem nekā dzeltenās kas bij :)
*Jauni gaišie pagriezieni
*Haubei noņemta rūsa kas bij radusies un tā pilnībā pārkrāsota
*Uzstādīta OMP stūre ar izvirzijumu
*Uzlikts 3.45 reduktors parastais, bet tā kā tagad ir lielie leņķi tīri smuki var samest arī bez metinājuma :)
*Norestaurēti diski un pārkrāsoti
*Aizmugurējai arkai noņemta radusies rūsa , viss apstrādāts un pārkrāsots
*Sakrāsoti sliekšņi auto krāsā kā arī aizmugurējā bampera apakšējā daļa , plus uzlikts parastā bampera M difuzors ( Nākotnē likšu originālo visu M bamperi bet nu grīda bij pirmajā plānā tādēļ pagaidām nebij budžeta bamperim :)
*Nopirkti un Salīmēti M3 moldingi
*Nopirkts jauns jaudīgāks sabis, tagad pietiek atliektiem galiem
*Uzstādīts jauns radiators, jauni aizmugurējie amortizatori ar atsitējiem
Turpinājumā foto :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis davisliepins - 06 Sep 2016, 16:27, kopā labots 1 reizi.
grīda procesā
Tā nu pamazām tuvojamies beigām ar grīdu un arkām
Diski arī tika sakārtoti
.
Uz doto brīdi izskatās tā