marihuana e36 330 dīzeļkabris :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 20
- chevron_right
personigi smukakais cabrio iekš latvijas:)
sen nav nekas rakstīts :)
kabris tagad piekrāsojas,daži kasjaki bija pēc ziemas stāvēšanas izlīduši.
+ uzlika 2260 tubīna 2256 vietā,cits pūtiens uzreiz šodien dabūju arī lietotu m3 3.2 sajūgu,tam būtu jātur,tikai disku jaunu paņemšu. Vecais diemžēl slīd sākot ar trešo ātrumu pabraukt jau vairs nevar,tikko turbīna iegriežas.
Vēl jāuzliek papildus 4tais sūknis apakšā,jāuzliek lielais kūleris un tad jau atpakl pie INC vēlreiz čipot
kabris tagad piekrāsojas,daži kasjaki bija pēc ziemas stāvēšanas izlīduši.
+ uzlika 2260 tubīna 2256 vietā,cits pūtiens uzreiz šodien dabūju arī lietotu m3 3.2 sajūgu,tam būtu jātur,tikai disku jaunu paņemšu. Vecais diemžēl slīd sākot ar trešo ātrumu pabraukt jau vairs nevar,tikko turbīna iegriežas.
Vēl jāuzliek papildus 4tais sūknis apakšā,jāuzliek lielais kūleris un tad jau atpakl pie INC vēlreiz čipot
Kad buusi ciemos pie INC tad ienaac ciemos ,jo vinsh tagad atrodas man blakus boksaa
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
[quote="marihuans"]ja nopietni,tad labas bildes nav ne no tā,ne tā
salons 1) Durvis aplimetas?
2) Kads sedinajums?
3) Kapec aizmugureji rati ta stav (man patik), un ka ar gumiju? Aped iekshejo malu tikai? Vai viss ok?
4)
salons 1) Durvis aplimetas?
2) Kads sedinajums?
3) Kapec aizmugureji rati ta stav (man patik), un ka ar gumiju? Aped iekshejo malu tikai? Vai viss ok?
4)
FWD - Faggot Wheel Drive
1) Durvis aplimetas? Jā,viss ir nopakots,lai negrab.
2) Kads sedinajums? bija 60/60,bet tagad stāv koiloveri uzlikti un ir pacelts augstāk.
riepas ēd sākot ar iekšmalām,jo riepas ķēŗās arkās,tāpēc uztaisīja sagāzumu uz iekšu.
2) Kads sedinajums? bija 60/60,bet tagad stāv koiloveri uzlikti un ir pacelts augstāk.
riepas ēd sākot ar iekšmalām,jo riepas ķēŗās arkās,tāpēc uztaisīja sagāzumu uz iekšu.
marihuan, salej soļaru un uz salidojumu
ta vinjam pat to nevajaga liet, iet vinjam uz gaisu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
cerēju jau,ka būs salikts uz 19to,bet diemžēl nebūs..moška ar ixu piebraukšu paskatīties kā jūs 333 braucat
man tikai uz nākamo 3dienu no krāsotavas sola.
man tikai uz nākamo 3dienu no krāsotavas sola.
a kaa ir ar e46 benkiem prieksaa, tur stiprinajumi sakriit visi vai vajaga sliedi partaisiit, vienkarsi man labak tiik e46 benki neka e36 pec formaam
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
viss der 1 pret 1
konkrēts cepums
skaists veciit, bet tew jau to laikam varu neteikt.. daudz reizes ievertets dzivee
paldies,cenšos
Kaa ir ar e46 kreesa regulaaciju uz e36? Kaut kur lasiju ka jaataisot durvis valaa, lai vareetu benki piereguleet, taa ir?
da ir jo paliek baigi maz vieta starp durvim un kreslu!
Man atkal gluži otrādi. E46 beņķi atgādina kaut kādus amerikāņu beņķus. Vizuāli izskatās resniKLAVINS rakstīja:a kaa ir ar e46 benkiem prieksaa, tur stiprinajumi sakriit visi vai vajaga sliedi partaisiit, vienkarsi man labak tiik e46 benki neka e36 pec formaam
Bet Marihuāns malacis. Projekts visnotaļ interesants!
izskataas suuper kabrio.glauni.pec maniem kriterijiem piekasities nebutu kur. runajot par benkiem.e46 sezot jutos saspiests.bet neesmu nekads lielais
ja nav noslepums no ka ta liela turba ir. veca ir laba
ja nav noslepums no ka ta liela turba ir. veca ir laba
par benķiem runājot,hvz..tā īpaši viņus neregulēju,jo braucu tikai es viņam pie stūres,pamēģināšu ar aizvērtām durvīm paregulēt
turbīna ir no facelift bmw X5 jau ar 218hp :) vecā turbīna mājās stāv,viss ok,tikai pa mazu
turbīna ir no facelift bmw X5 jau ar 218hp :) vecā turbīna mājās stāv,viss ok,tikai pa mazu
nja kabris lidos
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 20
- chevron_right