Mans!
Smuks žurkulēns Sataisīsi durvis, un tad būs pavisam eleganti. Tā teikt, lai labi ripinās.
Atkārtošos, bet - uzreiz var redzēt, ka meičuks topiku uztaisījis. Čaļi piespamojuši zibens ātrumā...
Atkārtošos, bet - uzreiz var redzēt, ka meičuks topiku uztaisījis. Čaļi piespamojuši zibens ātrumā...
Atkārtošos, bet - uzreiz var redzēt, ka meičuks topiku uztaisījis. Čaļi piespamojuši zibens ātrumā... [/quote]
jaa sheit taa notiek
jaa sheit taa notiek
svaki ar to aprakstu :(
Tā nu šodien kļuvām par Latvijas pilsonēm Darba vēl daudz,aizdzīnu atpakaļ taisīt,jāpabeidz bagāžnieks sačinīt un pārkrāsot aizmuguri un durvis,izrādijās ka zem bagāžnieka mašīna ar bija uzsista,bija šķība,dabūjām taisnot,tas tagad ir izdarīt.
Ta nu drīz būs viss kārtībā,gribās vēl pēc tam logus notonēt.
Sveicu visus ar sniedziņa ierašanos
Ta nu drīz būs viss kārtībā,gribās vēl pēc tam logus notonēt.
Sveicu visus ar sniedziņa ierašanos
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Doriņa - 30 Apr 2012, 16:39, kopā labots 1 reizi.
Welcome to LV! !
P.S. Durvi tak nepārkrāsosi, atstāsi zilu?!
P.S. Durvi tak nepārkrāsosi, atstāsi zilu?!
Aha tā būs stilīgāk
apgriezieni tukšgaitā kkā nepareizi stāv
kāpēc nepareizi - man arī tāpat.... +- 850 apgr. jābūt ne tā... :p ?
Doriņa - par paveikto pagaidām
offtopic: būs kā man darbā bija e38 4.0i - piedarbinu, bet shis tā nopakots ka nedzirdu, ka pierūcās - noslāpēju - startēju atkal pierucās un stāv zem 500 apgr. bet viss strādā ok - bet vispār kapa klusums.... - jā muļķīghi sanāca..
Doriņa - par paveikto pagaidām
offtopic: būs kā man darbā bija e38 4.0i - piedarbinu, bet shis tā nopakots ka nedzirdu, ka pierūcās - noslāpēju - startēju atkal pierucās un stāv zem 500 apgr. bet viss strādā ok - bet vispār kapa klusums.... - jā muļķīghi sanāca..
nja izskatās ka vēl pāris lietiņas ir jāizdara un tad būs ļoti labs
Skaists salons auto viss
ta tik turpini un bus
Labs braucamais...veiksmi uzlabošanā utt!
Vel pasaki labak lai blekiniekus uzliek, cip isto drift edidion - Drift Hard or go home
Tos bleķiniekus vari uzmaukt sev vienā vietā un vālē ar savu Hondu kamēr nelabi paliek.
mieru, tikai mieru mājās
P.S. katram sava gaume!
P.S. katram sava gaume!
Protams,tik agrā rītā dzerot rīta kafiju ātri kāds spēj nobojāt garstāvokli
tadus postus nenem galva vispar
Man arī kkā šie diski ne pārāk, bet tas tīri mans subjektīvais skatījums.
Hazard, izdari pakalpojumu visai sabiedrībai - noraujies podā un aizpeldi tālu, tālu no šejienes...Hazard rakstīja:Vel pasaki labak lai blekiniekus uzliek, cip isto drift edidion - Drift Hard or go home