kvēpmobīlis by thekuzmich
Vecīt pietaisi muti labāk.70cc rakstīja:ja ja tev visi tie mopedi pec taviem nostastiem iet, ari tavs m50b25 gaja, diemzel tikai ka 2.0 spole sita melna kupeja ari saslaveta ka nezin kas, gribetu redzet ka vina iet. labak tava vieta topiku vsp nebuutu taisijis, sitik daudz cilvekiem detalas iesmeereet foruma un neraustiities, ka kads atpaziis tevi kekavaa un izbers zobus uz zemes
Ja nezini ko stāsti labāk nerunā. Nostāsti ir nostāsti. Pats neesi ne ar mani runājis un nezini par mani neko. Tapēc ka kautkas skauž nevajag mani te noniecināt. Atbrauc pie manis uz parunāsim. Šeit netaisos dirsties.
Un ko tad es esmu iesmērējis? Manuprāt neko. Vienīgās neskaidrības bija ar to pioneer maggi. Pirms pārdošanas vinjs gāja kā jau sacìju , bet pagāja nedēļas un cilvēks zvana un saka ka nedarbojas , ka naudu grib atpakaļ kuras man vairs nebija. Vēlreiz viņam atvainojos.
Kupeja tad 2.5 vai 2.8 ? Vai šonedēļ iecelts vienkārši 2.8 ?
2.5 bloks. 2.8 ieplūde, izplūde un čipots kompis.RPG rakstīja:Sludinājumā arī kā dīīupiec.
http://latauto.tvnet.lv/sludinajumi/bmw ... 48244.html
mazais nodoklis
Pieradu saukāt pa divastoņ kautvai skaitās laikam divpiec . Atvainojiet , ja kādam tas liekas kautkas nozìmìgs.
Bmw kā noprotat vairs netirgojas. Tiks labots un nedaudz uzcelts lìdz kārtīgam auto :)
Arī visticamāk neapmierināja jauda un pārdeva , bet nu virsù bija 2.93 reduktors un braukts 10 vai vairak gadus ar gāzi tik. Pa lēto vismaz bija un max speed pa bauskas šoseju 230km/hKasparsG rakstīja:Pieņemu, ka viņš nopirka no tā kas Juglā. Tagad uz Auci atceļojis.thekuzmich rakstīja:No juglas ja?Garaisss rakstīja:CT5858 viens pazīstamais paņēma no mūsu galā, tpc interesē
Kautkad vajag saskrieties
Tika pirkts Juglā, ar jaudu ir kā ir,bet domāju ka motors tiks mainīts ar rūsu arī jācīnās būs.KasparsG rakstīja:Pieņemu, ka viņš nopirka no tā kas Juglā. Tagad uz Auci atceļojis.thekuzmich rakstīja:No juglas ja?Garaisss rakstīja:CT5858 viens pazīstamais paņēma no mūsu galā, tpc interesē
Kautkad vajag saskrieties
Tika pirkts Juglā, ar jaudu ir kā ir,bet domāju ka motors tiks mainīts ar rūsu arī jācīnās būs.[/quote]
Nu manās rokās auto tikka kārtīgi uzturēts, viss saudzēts un uzlabots, nezinu kā ir tagad, jo auto pie manis jau nav kā jau 7 pilni mēneši. Cerams tur aucē ķirsīts netiks nolaists un pēc ziemas būs atpakaļ ierindā tāds kāds bija pie manis
Protams vizuāli tika dažas detaļas pārkrāsotas, bet dažas tikai piekrāsotas, tapēc par rūsu skaidrs,ka iznāks kādu dienu atpakaļ.
Ja interesē rekur pirrmā bilde ir kādu es vinju iegādājos un otrā kāds pārtapa pie manis garāžā .
Nu manās rokās auto tikka kārtīgi uzturēts, viss saudzēts un uzlabots, nezinu kā ir tagad, jo auto pie manis jau nav kā jau 7 pilni mēneši. Cerams tur aucē ķirsīts netiks nolaists un pēc ziemas būs atpakaļ ierindā tāds kāds bija pie manis
Protams vizuāli tika dažas detaļas pārkrāsotas, bet dažas tikai piekrāsotas, tapēc par rūsu skaidrs,ka iznāks kādu dienu atpakaļ.
Ja interesē rekur pirrmā bilde ir kādu es vinju iegādājos un otrā kāds pārtapa pie manis garāžā .
Pohuj,kas bijis tas bijis. Maģis sataisīts jau,viss iet... Autiņš smuks,toreiz jau pamanīju tothekuzmich rakstīja:Vecīt pietaisi muti labāk.70cc rakstīja:ja ja tev visi tie mopedi pec taviem nostastiem iet, ari tavs m50b25 gaja, diemzel tikai ka 2.0 spole sita melna kupeja ari saslaveta ka nezin kas, gribetu redzet ka vina iet. labak tava vieta topiku vsp nebuutu taisijis, sitik daudz cilvekiem detalas iesmeereet foruma un neraustiities, ka kads atpaziis tevi kekavaa un izbers zobus uz zemes
Ja nezini ko stāsti labāk nerunā. Nostāsti ir nostāsti. Pats neesi ne ar mani runājis un nezini par mani neko. Tapēc ka kautkas skauž nevajag mani te noniecināt. Atbrauc pie manis uz parunāsim. Šeit netaisos dirsties.
Un ko tad es esmu iesmērējis? Manuprāt neko. Vienīgās neskaidrības bija ar to pioneer maggi. Pirms pārdošanas vinjs gāja kā jau sacìju , bet pagāja nedēļas un cilvēks zvana un saka ka nedarbojas , ka naudu grib atpakaļ kuras man vairs nebija. Vēlreiz viņam atvainojos.
Nolaists diez vai tiks. Nu tagad ziemā tā nepārāk labi izskatās, jo šur tur rūsiņa izsitusies, nesmuki diski un parastais buferis uzlikts, lai nesabojātu Mthekuzmich rakstīja:Nu manās rokās auto tikka kārtīgi uzturēts, viss saudzēts un uzlabots, nezinu kā ir tagad, jo auto pie manis jau nav kā jau 7 pilni mēneši. Cerams tur aucē ķirsīts netiks nolaists un pēc ziemas būs atpakaļ ierindā tāds kāds bija pie manisGaraisss rakstīja:Tika pirkts Juglā, ar jaudu ir kā ir,bet domāju ka motors tiks mainīts ar rūsu arī jācīnās būs.
Laabs, skaisti. Nāk prātā dziemsa par melno pistoli (krievu valodā)
IG: @lauriszemitis / @pandora_e36
Ļoti labs darbs padarīts , kā jau tev teicu. Gaidu kad ciemos atbrauksi atrādīties :) Tā tik turpināt vecīt,melnais bruņinieks :)
Paldies!:) vēl daudz ,kas jāizdara, bet domāju,ka Aprīļa sākumā pieskriešuangelinajolieed rakstīja:Ļoti labs darbs padarīts , kā jau tev teicu. Gaidu kad ciemos atbrauksi atrādīties :) Tā tik turpināt vecīt,melnais bruņinieks :)
Ceru saprati kas raksta kas tad tev tur palicis ? :)thekuzmich rakstīja:Paldies!:) vēl daudz ,kas jāizdara, bet domāju,ka Aprīļa sākumā pieskriešuangelinajolieed rakstīja:Ļoti labs darbs padarīts , kā jau tev teicu. Gaidu kad ciemos atbrauksi atrādīties :) Tā tik turpināt vecīt,melnais bruņinieks :)
Nojaušu
Nuu ir dažas lietas, par tām vēlāk kautkad
Gaidī'šu vel bildes ar darbiem kas izdarītithekuzmich rakstīja:Nojaušu
Nu manās rokās auto tikka kārtīgi uzturēts, viss saudzēts un uzlabots, nezinu kā ir tagad, jo auto pie manis jau nav kā jau 7 pilni mēneši. Cerams tur aucē ķirsīts netiks nolaists un pēc ziemas būs atpakaļ ierindā tāds kāds bija pie manisthekuzmich rakstīja:Tika pirkts Juglā, ar jaudu ir kā ir,bet domāju ka motors tiks mainīts ar rūsu arī jācīnās būs.
Ja interesē rekur pirrmā bilde ir kādu es vinju iegādājos un otrā kāds pārtapa pie manis garāžā . [/quote]
kada gumija uz rondeliem ?
R18 8.5J ET13 205/35 215/35
Pārdrošs apgalvojums ka 2.8 nepanāks tavu kvēpa ģenerātoru