Kreativs 328i kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 27
- chevron_right
Man liekas toch jasledz topiks ciet japardod zurka un japariet uz opel blitz
Kapec nevaretu but visi tris vienlaicīgi?
Kapec nevaretu but visi tris vienlaicīgi?
St21 uz e36 + stock arkas der tikai ar hot boy riepām.
Savukārt ar hot boy riepām ltw spiltterim nepietiks klīrenss un ķersies visur pret zemi
Kaut kas būs jāziedo es valcētu arkas
[/quote]
Nu man ir jaunas liekas 205/45 riepas, mošk tas megjinat? Pagaidam uzmest kamer neizpipē to vajadzigo?
Arku valcesabas ideja man galigi nepatik
No izdarītā, vāderi check (bus bik japielabo bet pagaidam tapat ir zbis
Un masinitei liks cd43 sodien un chipos+ launch control pie dogmas
Un masinitei liks cd43 sodien un chipos+ launch control pie dogmas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Un vē viena bildīte, esošie diski iet prom šonedeł un throwing stars piespiedu kārtā ies uz auto ar m+s riepam liekajam, jo vel isti nav saprasti vajadzigie izmeri utt, a nosh saies? Plus załās kupejas bildes ir mazs teaser no otra mana projekta
Fb tirgojas 5gb no gt e36, kaltie ar uzrakstiem 550e :)
St21 dažāda platuma?
Ar to liepajnieku nav vis tik viegli. Piegāde ir. Bet iepriekšējos st24 no viņa pirktos pēc pārbaudes 2 no 4 vajadzēja taisnot. Un "bordjurka" bija švaki likvidēta.
zamšādas Vaderi
Šis tas sataisīts attiecīgi salonam vel vajag dabut plāksnīti virs bardačoka, griestus vel janonem melnos no donorauto!
tās detaļas ir aplīmētās, vai karbona?
Es gan jau ne LV pirkšu! Bet pagaidam ari man tas nedeg! Tad kad parkrasosu kas bus nakam sezon, tad ari pirkšu pašlaik par to nedomāju! Ir citas lietas kas jasalabo/ japielabo un jauzliek!
Aplīmētas! 2d plēve un tad aizsargslānis, plus limēts 45 gradu leņķī! Pašlaik oriģinalo karbona setu cenšos izdīkt draugam no kanadas! Nauda tomer ir tik cik vina ir, jo ja pirksu no vina karbonu tad ari visu harman cardon komplektu, tapec mazliet japagaida
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 27
- chevron_right