E36 318 m50b25 s2 turbo
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12
- chevron_right
ziema nekustinu vinu taka naksies paciesties lidz vasaraj! varu vienigi iemest kadu kur bez turbo iet dziesmaKV_ rakstīja:nu vaaks
iemet kadu video ar pccc pccc
der arii taads video
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
rit iemetishu tagad esu darba nav shaja kompi man video neviena!
biju jau dzirdejis pa to stendu! bet man nav tik butiski zinat cik tie zirgi man galvenais ir ka vinsh kustas!dogMa rakstīja:+ par apņemšanos, ko tādu paveikt!
Uz stenda neesi bijis? Ieteiktu aizbraukt. Ir lēta un laba vieta Jelgavā (Eksperimentālā laboratorija, vai kā tur).
To 1bar'u arī tur bez problēmām?
sakuma kad nebij tik daudz info ko un ka taisit tad motoram izputa blivi pie 0.5 spiediena bet ja visu pareizi saliek un saregule vadibu tad tur brivi 1 baru !
Tā vajadzētu būt
rodas vel lielaks kardinajums iesakt ari manu ilgi planoto lurbo projektu
jaa, roka gan japieliek bardaka noversanaa, bet taa man jau taa turbina simpatizee
jaa, roka gan japieliek bardaka noversanaa, bet taa man jau taa turbina simpatizee
...
cik talu esi ticis? ja kadi jautajumi prasi palidzeshu!
man ar vel daudzko vajag karstum izolacijas turbo somu m3 sajugu un protams kartibu zem kapata
man ar vel daudzko vajag karstum izolacijas turbo somu m3 sajugu un protams kartibu zem kapata
+1 par apnemibu! virzuli un klokene standarta?
dzinejs stok tikaj uzlikta cita galvas blive un 12mmspilkas
vistinsh rakstīja:dzinejs stok tikaj uzlikta cita galvas blive un 12mmspilkas
viktor reins blive un 12mm spilkas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
a vispar cil iklgi motors kalpo ka sitas vis salikts? viwena sezona un atkal jauca valaa ? vai arii ilgaak ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
labs auto!
zem kapota atliek tikai iztirit un nedaudz sikumus uzprishinat un pasu kapotu nomainit
ka dabon durvis aizmugures vala?
zem kapota atliek tikai iztirit un nedaudz sikumus uzprishinat un pasu kapotu nomainit
Simpatisks ar labu dveseliti..
gribu tos Dezent diskus.
gribu tos Dezent diskus.
Instagram - Sandis_e36
kur solītais video?
Cepuri nost par paveikto.. Par špiļkām - tas vajadzīgs lai varētu galvu regulāri ņemt nost vai kā.. ?
Ja nemaldos viņi nesen tirgojās... pat interesējos pa viņiem! Tur tur uzreiz arkas jāvalcē!Sidnas rakstīja:Simpatisks ar labu dveseliti..
gribu tos Dezent diskus.
gruti teikt maz esu braucis bet domaju ja pieskati eļas tosolus dzinejam jaiet ir ilgi jo m50b25 bez vanosa ir loti izturigi un pateicigi modifikacijam! un ja nojuk nau jau tik dargs lai nenopirktu cituKLAVINS rakstīja:a vispar cil iklgi motors kalpo ka sitas vis salikts? viwena sezona un atkal jauca valaa ? vai arii ilgaak ?
zem kapata bus kartiba pa to tiek stipri domats! haube gribi negribi japartaisa kada luka jo tur trauce trubas un kautkur jaliek liekais karstums! tiek ari domats pie dizaina shi tikaj testa haubeosheelis rakstīja:labs auto!
durvis veru no iekshas!
stok nak 8mm skruves tas tiek aizstatas ar 12mm spikam lai var stiprak novilkt galvu un samazinat iespeju izpust blivijurcis rakstīja:Cepuri nost par paveikto.. Par špiļkām - tas vajadzīgs lai varētu galvu regulāri ņemt nost vai kā.. ?
dezent sudrabotie diski nestaveja ss.lv vini stav pie manis gadu! vini ir j9 r17 et 36 var uzlikt nevalcetam arkam melnie stveja ss.lv tie ir j9 r16 et35 simprocentigi javalce arkas jo normali nevar pabrauktKalnz rakstīja:Ja nemaldos viņi nesen tirgojās... pat interesējos pa viņiem! Tur tur uzreiz arkas jāvalcē!Sidnas rakstīja:Simpatisks ar labu dveseliti..
gribu tos Dezent diskus.
Pēdējais labojis vistinsh - 31 Jan 2012, 17:11, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12
- chevron_right