Zurkae36 coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 10
- chevron_right
Style 19
ST5 r16
ST42 r16
ST42 r16
Pēdējais labojis kars - 24 Feb 2019, 22:28, kopā labots 1 reizi.
Kad būs 6cil. lai liek r17
Rondell 0058 ar 5er iznesumu
Vai arī kautkas jo afremarket style5 .
Par style 19 arī šodien iedomajos bet tas vairāk velk uz oem look, es gribu stance
vēl variants ir arī style 66 ar mizu un max zemu Sedinajumu
Vai arī kautkas jo afremarket style5 .
Par style 19 arī šodien iedomajos bet tas vairāk velk uz oem look, es gribu stance
vēl variants ir arī style 66 ar mizu un max zemu Sedinajumu
ja bundža bez rūsas, nav žēl arkas sapi*t un lanžikus nodauzīt? ja tēmē uz stance
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Nu nejau viss stancs sapiś arkas un lanžeronus
Smuki sasedinas,sagazis ratus un bus labi-vina disku izvele nav no trakajam.arkas vispar neskars
Smuki sasedinas,sagazis ratus un bus labi-vina disku izvele nav no trakajam.arkas vispar neskars
ar kompatu pa brugji
Ja būs nepieciešamiba tad arkas tiks izvalcetas
Kur nu zurka bez rusas. uz arkam aizmugure ir burbuļi, un no haubes škatels lec vaļā. ka jau teicu pirms div gadiem ir parkrasots, to kas darās apakša zem krāsas zin tikai tas kas krasojis viņu pēc ziemas obligati jārauj ara paklāju jo viens lielais korķis no apakšas aizdomigi izskatas, kartigi japstrada slieksnusTomSkarsts rakstīja: ↑24 Feb 2019, 23:00 ja bundža bez rūsas, nav žēl arkas sapi*t un lanžikus nodauzīt? ja tēmē uz stance
Ja ikdienā pa krasteni jābrauc, joslas mainīt neatsitot lanžikus nevar
Pašam ir sēdināta žurka, pa Rīgu pietiekoši ir braukts un hvz, nav tik traki, citādāk jābrauc ir dēļ sedinajuma vienīgi jābūt ir ļoti tizlam lai daudzitu apakšu visu laiku. Gan pa krasteni braukts, gan pa tramvaja sliedēm uttTomSkarsts rakstīja: ↑25 Feb 2019, 00:19Ja ikdienā pa krasteni jābrauc, joslas mainīt neatsitot lanžikus nevar
Nu kā jau es teicu, man sitās pret risēm vien mainot joslas. Tāpat bija same augstums, same disku izmērs un riepas, bet čomam ar stock amjiem nestrīķēja pret guļošajiem, kamēr man ar LC amjiem (gateris apstiprināts) strīķēja. Bet nu to visu pārsēdināšanu esmu atmetis. Geju hu*ņaGaraisss rakstīja: ↑25 Feb 2019, 00:28Pašam ir sēdināta žurka, pa Rīgu pietiekoši ir braukts un hvz, nav tik traki, citādāk jābrauc ir dēļ sedinajuma vienīgi jābūt ir ļoti tizlam lai daudzitu apakšu visu laiku. Gan pa krasteni braukts, gan pa tramvaja sliedēm uttTomSkarsts rakstīja: ↑25 Feb 2019, 00:19Ja ikdienā pa krasteni jābrauc, joslas mainīt neatsitot lanžikus nevar
Tu Esi geju huiņa.TomSkarsts rakstīja: ↑25 Feb 2019, 00:46Nu kā jau es teicu, man sitās pret risēm vien mainot joslas. Tāpat bija same augstums, same disku izmērs un riepas, bet čomam ar stock amjiem nestrīķēja pret guļošajiem, kamēr man ar LC amjiem (gateris apstiprināts) strīķēja. Bet nu to visu pārsēdināšanu esmu atmetis. Geju hu*ņaGaraisss rakstīja: ↑25 Feb 2019, 00:28Pašam ir sēdināta žurka, pa Rīgu pietiekoši ir braukts un hvz, nav tik traki, citādāk jābrauc ir dēļ sedinajuma vienīgi jābūt ir ļoti tizlam lai daudzitu apakšu visu laiku. Gan pa krasteni braukts, gan pa tramvaja sliedēm uttTomSkarsts rakstīja: ↑25 Feb 2019, 00:19
Ja ikdienā pa krasteni jābrauc, joslas mainīt neatsitot lanžikus nevar
Lanžeroni prefiem mazāk strīķesies, nekā FL. Jo FL ir daudz zemāki lanžeroni.
Kā tad šito Google neatradi?
Tāpēc, Tev drošvien strīķeja, un čomam nē.
man tieši Racing mod liekas geju padarīšana, salona izrausana un sporta taburetes priekš ikdienas liekas galigi nevajadzīgs pasakums
Uz brīvdienām ir plānots iegādāties Ltw Spoileru. nez kāpēc biju iedomājies ka protuning cena bija 169e bet Tiko apskatījos ka patiesībā 200e, Skatos ka leiši par 200e piedava par visu flapu, man vienīgajam šķiet ka tas flaps ir pārāk masīvs?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tas flaps izskatās kā kaut kāds drifteru kolhoza meistarojums
Ņem bez flapa
oem flap'i daudz piezemētāki
Ņem bez flapa
oem flap'i daudz piezemētāki
Slēpts saturs: Parādīt
Pēdējais labojis kars - 04 Mar 2019, 23:46, kopā labots 1 reizi.
tas vairs nav flaps, tas ir airbrake
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 10
- chevron_right