E_Kurais 318is Limited Edition
E_kurais rakstīja:Jā ielikts itkā bet nav vada ar kuru pieslegt un parbaudit vai pat darbojas... iznjemu ara aizpipejamo ar kabatinju un obc un mekleju tur apaksha shtekeri bet neatradu, vrb nenak orgjinaali shim? :Oerda rakstīja:Limited edition+ maģisks vārdu salikums!
Biš piestrādfāt pie vizuālā un tehniskā un būs baigi feinais!
Nesapratu par to obc? Tev viņš stāv iekšā bet nav pieslēgts?
Maiīšu savu 11 obc pret 18pogu, tad an tas viens štekers, kurš tev vajadzīgs būs lieks, moš, ja vēl vajadzēs varēsi dabūt!
es tev varētu to slēdzi, kas spraužās OBC un ar nelielielām vadu rezervēm (-20cm) . Tad atliks savienot to visu pa piniem. Protams, cerams. ka tev tas slēdzis ir bijis un ir likvidēts, nevis tev tāda nav bijis un obc tik skatam ielikts parastā pulksteņa vietā! Tad, cik zinu, tā vienošana ir sarežgītāka!
Lai nu kā, lietotājs dogMa tev varētu šinī jaut. palīdzēt!
Lai nu kā, lietotājs dogMa tev varētu šinī jaut. palīdzēt!
Viņam jāvelk vadi no paneļa uz to OBC. Tas obc ir mazais ar 14 pogām ? Tiešām tāda sajūta ka tas ir manējais, OBC savam ieliktu parastā pulksteņa vietā nepaspēju pieslēgt un auto pārdevās.
Lielisks agregaats un sveicinaats barinaa!
P.S. dereetu arii kaadu salona bildi
P.S. dereetu arii kaadu salona bildi
Nevar saprast tas ir tas vai nē. Bet jebkurā gadijumā labs braucamais, veiksmi turpmākajos plānos.
Man galīgi neizskatās pēc Tava vecā, bet ja ir, tad tgd viņš izskatās pajāts.
Nē saimnieks man šodien atrakstija, pac vel braukā, tad šis ir ļoti līdzīgs
Man, piemēram, vsp nelikās līdzīgs tavējam
daudz rusa bija?
Ja ar "Bodge Turbo" bija domāts BOGE gāzes amortizātori, tad viņu cena ir ~ 55,- LVL gb.