tobu 325i kupeja
Nemaz nezinaaju ka taa var izdariit. Bet nu katraa zinaa, vai nevareeja to aux izeju uztaisiit, lai iet araa no aizmugures, lai to vadu vareetu,piemeeram, uz bardachoku aizvilkt?tobu rakstīja:Aiznesu beidzot maģi pie elektriķa, lai uztaisa AUX coķi, cita lieta tagad, skaņa superīga. Biju izmēģinājis variantu ar kasetes adapteri, domāju, ka būs baigi ok, bet beigās skaņa diezgan nekvalitatīva. Tagad kasešniekam kasetes opcija likvidēta un ieviests 3.5mm caurums. :) Ja kādam interesē ko tādu pašu realizēt, varu iedot elektriķa numuru. Izmaksāja man šis 5ls, uzskatu, ka ļoti lēti.
Noteikti tā arī var. Bet nu nopirku vienkāršu vadu ar 3.5mm abos galos un nekam šis tur priekšā netraucē, maksimāli minimizēju, lai nav nekādi vadu kušķi.
Šodien iegriezos Bimmershop.lv, nopirku šo to:
-> priekšējo bamperi
-> haubes amortiņus (līdz šim šo funkciju pildīja lamināta gabals )
-> miglinieku vāciņus
Auto tiks pilnībā pārkrāsots tuvākajās dienās, tagad man ir lieliska iespēja izvēlēties krāsu, bet domāju, ka palikšu pie tās pašas baltās Tik šoreiz matēts viss būs. Ja kādam ir kādi mega ieteikumi attiecībā uz krāsas izvēli, labprāt uzklausītu.
-> priekšējo bamperi
-> haubes amortiņus (līdz šim šo funkciju pildīja lamināta gabals )
-> miglinieku vāciņus
Auto tiks pilnībā pārkrāsots tuvākajās dienās, tagad man ir lieliska iespēja izvēlēties krāsu, bet domāju, ka palikšu pie tās pašas baltās Tik šoreiz matēts viss būs. Ja kādam ir kādi mega ieteikumi attiecībā uz krāsas izvēli, labprāt uzklausītu.
Tavā vietā labāk būtu meklējis OEM lietotu bamperi!
Protams patīkamāk jau ir, ka jauna detaļa, bet nu atsauksmes par ķīniešiem ir dažādas!
Protams, var gadīties laba partija, kad visu uzliec virsū un visa ģeo. sapass, bet var arī izrādīties, ka tas nesapass!
Domāju atstāj OEM krāsu!
Protams patīkamāk jau ir, ka jauna detaļa, bet nu atsauksmes par ķīniešiem ir dažādas!
Protams, var gadīties laba partija, kad visu uzliec virsū un visa ģeo. sapass, bet var arī izrādīties, ka tas nesapass!
Domāju atstāj OEM krāsu!
Nuuuuu nezinu vai matēti balts būtu okey
matēti balts manuprāt izskatīsies tā, itkā tev mašīnā ar kaukādu kaļķi apbērta
šodien tieši redzēju matētu baltu 6to, izskatijās šausmīgi. Sarkans matēts vēl ir ok,bet balts galīgi garām,protams varbūt tās tikai manas domas.
balts matēts noteikti nē!
Liec iekšā baltājā krāsā pērli un būs gerai!
Tikai cenaa kraasai bik starpiibaRENIO rakstīja:balts matēts noteikti nē!
Balta mateeta ap 45 Ls litraa
Balta peerle ap 100Ls litraa
Baltu mateetu vajadzees apmeeram 2 litri
Baltu peerli ap 3 litri
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nu negāja jau runa par cenu
bet gan par ieteikumu
bet gan par ieteikumu
Es tikai pabriidinaaju cilveeku par izmaksaam
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Cik nu bildēs paskatījos, it kā neizskatījās TIK šausmīgi, bet nu nestādos priekšā, kā tas dzīvē izskatītos. Paldies par jūsu ieteikumiem. Ok, vēl man bija variants par oranžu/dzeltenu matētu, kādas jūsu domas par to? Un, lūdzu, nejautājiet, kāpēc es uz to matēto esmu nosliecies, vienkārši patīk Gribas tā, lai būtu kārtīgs kontrasts mašīnai uz pārējā fona un kas savādāks, kā lielākajai daļai. Tomēr, kad pienāk tas brīdis, kad jāizvēlas krāsa, tad ne vella nevar izlemt
Atceries vienu lietu! Mateeta kraasa ir gruutaak kopjama
Un pati par sevi riebīgāka
Ne spīduma, nekāā..
Ne spīduma, nekāā..
Nepareizi! Reaali saulee spiidums ir labs:) Paskaties piemeeram maniem diskiem centri Spiidums ir un vinjsh ir efektiivaaks nekaa glanceetai kraasai
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
šī bilde vnk nogalina tik skaisti
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
rekur vari pasmelties idejas
http://www.7machine.com/bmw/89025.html
http://www.7machine.com/bmw/89025.html
Nu varbūt Jums taisnība.. bet liekas cik ir redzēti tie matētie.. visi pēc pakaļas.. jauna mašīna vai veca
Un matēts netīrs vispār ir
Nedaudz palabošu - izskatās pēc no atkritumu vedēja nagiem izmukušas čumirlas pakaļas, kuru pie tam aptaisījis lidojošu ziloņu kāsis...STUDENTS rakstīja:Nu varbūt Jums taisnība.. bet liekas cik ir redzēti tie matētie.. visi pēc pakaļas.. jauna mašīna vai veca
OK, ir daži izņēmumi, bet tie ir DAŽI.