sanda_coupe
nu jā zīmīte ir otrā pusē kad iegādājos pat nebija nojausmas ka varētu būt tāda lieta un protams ka nepamanījuthekukanols rakstīja:tā izskatās, ka ///M zīme otrā pusēArmando rakstīja:man tik ta liekas vai ari vienam kreslam m zimites otraa pusee!?
bet ta jau smuki, svaigi un majigi izskatas
Salons - Labs ..
Kopuma - bus labs autiņs
Kopuma - bus labs autiņs
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
smuka kupeja! liekas redzēta,gadījumā nav 1.8is pēc papīriem?!
nē pēc papīriem 320 un manā īpašumā jau 2.5gadi iepriekšējie dzīves apstākļi nezināmi nopirkta no pārpircēja ar dzinēja defektu, bij caurums vienā čaulā izdedzis tad nu tika ielikta jauna dvēselīte katrā ziņā pirms tam bija pilnīgs stoks un no M pakas nebija ne vēstskristaps90 rakstīja:smuka kupeja! liekas redzēta,gadījumā nav 1.8is pēc papīriem?!
Bļē Sandi salons Bomba Krāsā vispār var spoguļoties
Pēdējais labojis sandis25 - 10 Feb 2015, 20:14, kopā labots 1 reizi.
Ir labi!
Sandi, Saskrienamies madona .? Savadak jutos vientuls, Dazreiz Braukajot Pa Madonu.
BMW - Best Motorsport Weapon
Saskrieties nevajag, būs sāpīgi un dārgi!Reinis159 rakstīja:Sandi, Saskrienamies madona .? Savadak jutos vientuls, Dazreiz Braukajot Pa Madonu.
Ka , kura situacija un kuram dargis sanaks.ZzevsS rakstīja:Saskrieties nevajag, būs sāpīgi un dārgi!Reinis159 rakstīja:Sandi, Saskrienamies madona .? Savadak jutos vientuls, Dazreiz Braukajot Pa Madonu.
BMW - Best Motorsport Weapon
Izskatās pieklājīgi zems
Ļoti glīta kupeja, un tie Wader sēdekļi izskatās vienkārši fantastiski, pilnīgi grūti acis atraut. Ja nav noslēpums, sēdekļus iegādājies no kāda e36.lv foruma biedra?
BMW Motorsport International
Vot neatceros jau gana sen pirku, un kautkas atmiņā ir par ss bet tagad vairs tiešām nevaru pateiktForwox rakstīja:Ļoti glīta kupeja, un tie Wader sēdekļi izskatās vienkārši fantastiski, pilnīgi grūti acis atraut. Ja nav noslēpums, sēdekļus iegādājies no kāda e36.lv foruma biedra?
satikties jau var tikai ziemas laikā mans auto ir aizmidzisReinis159 rakstīja:Sandi, Saskrienamies madona .? Savadak jutos vientuls, Dazreiz Braukajot Pa Madonu.
es pat uz Lubānu dažkārt braucu
ir kāda bilde dienasgaismā ar logu tonējumu? arī plānoju līmēt 30%. vispār menti nesienās klāt? zinu ka pa 60% jau labi čakarē prātu viņi
bildi paskatīšosEJANSONS rakstīja:ir kāda bilde dienasgaismā ar logu tonējumu? arī plānoju līmēt 30%. vispār menti nesienās klāt? zinu ka pa 60% jau labi čakarē prātu viņi
bet man ir tonēti logi ar zaļas nokrāsas plēvi redzēt var ka ir tonēti bet ne ļoti, laikam par maz esmu braucis ar auto ka menti nav mani noturējuši tā kā nezinu.
Viens gan ir TA nevar iziet
Man čomam ir 30% tonējums visiem. Tikai skatē izčakarēja, policija neko nemana [emoji38]
bet viņš paliek reali tumšāks? jo man pakaļā ir 90% ja nemaldos un baigais kontrasts ar parastajiem netonētajiem. plus baigi acīs spīd