Silver BiMMer E36 coupe
Par sho laiku nekas nestaveja uz vietas.
Paveicas atrast Bloki mazaja korpusa ar attiecibu 3.45. Godigi sakot kautkadus 2 meneshus mekleju
Vizuali protams izskatas neparak labi, bet nav tik traki. Ieksha gan viss ir NICE. Paliek tikai nopirkt jaunu ellu un likt virsu.
Kopa ar bloki dabuju FL brilli kuru pashlaik gatavoju krasoshanai.
Mazliet auto bildes:
Dazas dienas atpakal kautkadas Ma..itas pa nakti pie majam noniema man mazos moldingus no abam pusem
Paveicas atrast Bloki mazaja korpusa ar attiecibu 3.45. Godigi sakot kautkadus 2 meneshus mekleju
Vizuali protams izskatas neparak labi, bet nav tik traki. Ieksha gan viss ir NICE. Paliek tikai nopirkt jaunu ellu un likt virsu.
Kopa ar bloki dabuju FL brilli kuru pashlaik gatavoju krasoshanai.
Mazliet auto bildes:
Dazas dienas atpakal kautkadas Ma..itas pa nakti pie majam noniema man mazos moldingus no abam pusem
Es uzlimeju no abam pusem lai butu smuki Vel ir divas melnas, nezinu kur vinas limet. Laikam vajadzeja baltas niemtSkudraa rakstīja:Es šito būtu līmējis blakussēdētāja pusē, manuprāt, tā izskatās smukāk
Pa cik beigās atradi bloķi? Kad tirgoju savējo, tad nekādas dižās atsaucības no foruma nebija. Beigās ieliku ss.lv un tur gan ātri paņēma.
Ja es atceros tavu sludinajumu, bet toreiz nebija naudas :( shis man izmaksaja kautkur ap30 ls.
Apsveicu! :) ļoti izdevīgs pirkums!Hellboyb3 rakstīja:Ja es atceros tavu sludinajumu, bet toreiz nebija naudas :( shis man izmaksaja kautkur ap30 ls.
Paldies:) varbūt tu man varētu izskaidrot ka atrāk un vieglak nomainīt reduktoru?:)
Ar pacēlāju! Bez tā, protams, ka ir iespējams, tikai teikšu, ka daudz, daudz čakarīgāk! Un, ja skrūves vēl nav nessen skrūvētas, tad arī būs jautri uz zemes mainīt. Vajag zvaigznīti, lai atskrūvētu pusasis.Hellboyb3 rakstīja:Paldies:) varbūt tu man varētu izskaidrot ka atrāk un vieglak nomainīt reduktoru?:)
Ieteiktu sarunāt labāk ar siiko vai Hoodiebro.
Tieshi taa!!!! Vispareizaakais ir uzticeeties profisionaaljiemzeltinsh rakstīja:Ar pacēlāju! Bez tā, protams, ka ir iespējams, tikai teikšu, ka daudz, daudz čakarīgāk! Un, ja skrūves vēl nav nessen skrūvētas, tad arī būs jautri uz zemes mainīt. Vajag zvaigznīti, lai atskrūvētu pusasis.Hellboyb3 rakstīja:Paldies:) varbūt tu man varētu izskaidrot ka atrāk un vieglak nomainīt reduktoru?:)
Ieteiktu sarunāt labāk ar siiko vai Hoodiebro.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nu tas protams ka labak uzticeties tiem kuri to dar visu laiku:)) gribas pasham ari to visu iemacities un ieekonomet naudu:)) nu a ja gadijuma, cik tas varetu izmaksat?
Cik es skatijos tur vaja noskruvet kardanu, pectam pusasis un pestam pashu reduktoru ?:)
Cik es skatijos tur vaja noskruvet kardanu, pectam pusasis un pestam pashu reduktoru ?:)
Apmēram tā arī ir. Par cenām jautā pašan siikajam (27833148) vai Hoodiebro (28374571)Hellboyb3 rakstīja:Nu tas protams ka labak uzticeties tiem kuri to dar visu laiku:)) gribas pasham ari to visu iemacities un ieekonomet naudu:)) nu a ja gadijuma, cik tas varetu izmaksat?
Nu ta. Vargar bija gara diena. Pec plana bija:
1. Partaisit izpludi.( ko sachakareja auto meistari. Kuri teica ka viss bus loti kvalitativi.
Rezultata es domaju jus jau pashi sapratat )
2. Samainit parasto reduktoru ar attiecibu 3.45 pret bloki ari ar attiecibu 3.45 .
Pec 6 stundam garaza viss kas bija ieplanots tika paveikts.
No sakuma viss trakakais man likas bus nomainit reduktoru. Bet beigas tas izradijas ne tik gruuti. Skruves atnaca vala viegli un nekas netika norauts
Tika ielieta jauna reduktora ella 75w140. Te bus nedaudz bildes no darba procesa.( kvalitate suds, jo bildeju ar iphonu) Shajas vietas prasitos Proflex bukses un sporta amishi. Bet tas mazliet velak Te reduktors vel sava vieta. U pec neilga laika jau esot noniemts. Shitais tiks likts vina vietaa.
Vel tika noniemts un parmetinats Izputeis un kopa ar to nomainitas visas gumijas. Te jau var redzet pabeigtu pirmo dalu.
Te rekur neliels video. Virsu stav tikai pirma dala bez bundula: http://www.youtube.com/watch?v=mJe6pRSxn9c
Te var redzet driz bus pabeigta pedeja dala.
Ta bija pirms:
http://www.youtube.com/watch?v=0DSFA1ztbsw
Rekur bus video, izputeja skanu protam slikti var dzirdet del riepam, bet es esmu apmierinatas ar paveiktu darbu.
http://www.youtube.com/watch?v=xAy9l1TmHCc
Nu tagad var dazas lietas izsvitrot no ieplanota.
2. M moldingi
3. Priekšejie lukturi ar lēcu
4.Aizmugurejie lukturi ar balto pagriezienu.
8. Notonet logus.
10. Uzstasīt Izplūdi.
Paldies par uzmanibu
1. Partaisit izpludi.( ko sachakareja auto meistari. Kuri teica ka viss bus loti kvalitativi.
Rezultata es domaju jus jau pashi sapratat )
2. Samainit parasto reduktoru ar attiecibu 3.45 pret bloki ari ar attiecibu 3.45 .
Pec 6 stundam garaza viss kas bija ieplanots tika paveikts.
No sakuma viss trakakais man likas bus nomainit reduktoru. Bet beigas tas izradijas ne tik gruuti. Skruves atnaca vala viegli un nekas netika norauts
Tika ielieta jauna reduktora ella 75w140. Te bus nedaudz bildes no darba procesa.( kvalitate suds, jo bildeju ar iphonu) Shajas vietas prasitos Proflex bukses un sporta amishi. Bet tas mazliet velak Te reduktors vel sava vieta. U pec neilga laika jau esot noniemts. Shitais tiks likts vina vietaa.
Vel tika noniemts un parmetinats Izputeis un kopa ar to nomainitas visas gumijas. Te jau var redzet pabeigtu pirmo dalu.
Te rekur neliels video. Virsu stav tikai pirma dala bez bundula: http://www.youtube.com/watch?v=mJe6pRSxn9c
Te var redzet driz bus pabeigta pedeja dala.
Ta bija pirms:
http://www.youtube.com/watch?v=0DSFA1ztbsw
Rekur bus video, izputeja skanu protam slikti var dzirdet del riepam, bet es esmu apmierinatas ar paveiktu darbu.
http://www.youtube.com/watch?v=xAy9l1TmHCc
Nu tagad var dazas lietas izsvitrot no ieplanota.
2. M moldingi
3. Priekšejie lukturi ar lēcu
4.Aizmugurejie lukturi ar balto pagriezienu.
8. Notonet logus.
10. Uzstasīt Izplūdi.
Paldies par uzmanibu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Hellboyb3 - 17 Jūl 2012, 23:03, kopā labots 3 reizes.
klau, tev nevareētu nākamo reiz sanākt ielikt lielāka izmēra bildes?
Tas būtu baigi feini!
Tas būtu baigi feini!
es jau tikai par:) bet nezinu ka pasaki ka to izdarit es partaisishu un labi butu ja pateiktu ka video normali ielikt
Nucerams ka tagad ir labak
Visas bildes tā vajadzētu, tad būtu baudāmāk lasīt visu topiku.
Malociks Andrik tu esi :)
rokas no pareizas vietas aug ,ka jau vienmer tas ir bijis :boldergraund: :zelta:
rokas no pareizas vietas aug ,ka jau vienmer tas ir bijis :boldergraund: :zelta:
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Ja tev taisniba. Velak visas bildes partaisishu lai butu patikamak lasiit. Un velreiz paldiesRapakivi rakstīja:Visas bildes tā vajadzētu, tad būtu baudāmāk lasīt visu topiku.
Paldies! Censhamies turet markuKarrlo rakstīja:Malociks Andrik tu esi :)
Nu tatad. Shodien lenam saku niemties ar muzika instalaciju. Planosir uzstasiit muziku ka pienakas un lai butu patikami klausities. Gribu pameginat ielik labu muziku minimali aiztiekot originalas vietas. Bet neesmu parliecinats ka bus viegli, jo laba skana prasa mazliet vairak vietas.
Prieksha ir doma likt 2-3 joslu sklrunus. Nevaru izvelieties labako variantu. Jo kupeja ir bishku gruts variants labas muzikas instaleshanai. INcara man ieteica ka labak bus likt 3 joslu sistemu prieksha, bet taja pasha laika Kenwooda man pateica ka labak bus likt 2 joslu sistemu. Vot tagad visu laiku domaju par to.
Nesen no Ebay iegadajos alpine CDE-9880r galvu (magnetolu). Nopirku lietotu bet izskatas ka jauns.
Nopirkti divi Kenwood pastiprinataji: Kac-8452. (Vins domatas prieksh skalruniem.)
Kac-8152D(Domats subim) Pastiprinataji ir 2008 gada modelis. Protams nav 2012 gads, bet uz pirmo laiku pietiks.
Kondensators ari driz atnaks.
Kamer domaju ko likt prieksha lai butu skaisti un skanetu tik pat labi, nopirku Silent coat lai varetu aplimet bagaznieku. Izniemu visu ara lai varetu vissur tik klat un aplimet. Laika nebija daudz un nepaspeju uzstasiit bildes no darba procesa.
Turpinajums sekos......
Prieksha ir doma likt 2-3 joslu sklrunus. Nevaru izvelieties labako variantu. Jo kupeja ir bishku gruts variants labas muzikas instaleshanai. INcara man ieteica ka labak bus likt 3 joslu sistemu prieksha, bet taja pasha laika Kenwooda man pateica ka labak bus likt 2 joslu sistemu. Vot tagad visu laiku domaju par to.
Nesen no Ebay iegadajos alpine CDE-9880r galvu (magnetolu). Nopirku lietotu bet izskatas ka jauns.
Nopirkti divi Kenwood pastiprinataji: Kac-8452. (Vins domatas prieksh skalruniem.)
Kac-8152D(Domats subim) Pastiprinataji ir 2008 gada modelis. Protams nav 2012 gads, bet uz pirmo laiku pietiks.
Kondensators ari driz atnaks.
Kamer domaju ko likt prieksha lai butu skaisti un skanetu tik pat labi, nopirku Silent coat lai varetu aplimet bagaznieku. Izniemu visu ara lai varetu vissur tik klat un aplimet. Laika nebija daudz un nepaspeju uzstasiit bildes no darba procesa.
Turpinajums sekos......
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
izklausās ka vēlies tiešām ko normālu.
3 joslu orģinālajās vietās ir lieki izmesta nauda. ja profesionālā līmenī tad jā var 3 joslu.
bet tākā to dari pirmo reiz, tad iesaku likt divjoslu, un podiumus durviis, tad tikai būs efekts,pie kājām nekas labs nesanāks!. domāju ka ar fuulrange augšām pietiktu :)
3 joslu orģinālajās vietās ir lieki izmesta nauda. ja profesionālā līmenī tad jā var 3 joslu.
bet tākā to dari pirmo reiz, tad iesaku likt divjoslu, un podiumus durviis, tad tikai būs efekts,pie kājām nekas labs nesanāks!. domāju ka ar fuulrange augšām pietiktu :)