maartyd cabrio
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 33
- chevron_right
Un cirks var turpināties...
Kādi plāni attiecībā pret auto?
Zināms e36 un viņa rokās esot tika swapots no m43 uz m52. No sākuma pārdeva pa 2.3k laikam tad vēl 2 citi īpašnieki bij un tagad Tu
Pārdot un nopirkt kupeju...?Riks* rakstīja:Kādi plāni attiecībā pret auto?
NēZzevsS rakstīja:Pārdot un nopirkt kupeju...?Riks* rakstīja:Kādi plāni attiecībā pret auto?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Lai tā būtu. Turēsim tevi pie vārda!maartyd rakstīja:NēZzevsS rakstīja:Pārdot un nopirkt kupeju...?Riks* rakstīja:Kādi plāni attiecībā pret auto?
ZzevsS rakstīja:Pārdot un nopirkt kupeju...?Riks* rakstīja:Kādi plāni attiecībā pret auto?
Ne pa velti atkal esmu touringā, pietiek kupejas. Pirmā diena starā, ar visiem tehniskajiem kāšiem, bet po. Ir labiZzevsS rakstīja:Lai tā būtu. Turēsim tevi pie vārda!maartyd rakstīja: Nē
Paskaidro man lūdzu, ar ko unīts labāks?maartyd rakstīja:Ne pa velti atkal esmu touringā, pietiek kupejas. Pirmā diena starā, ar visiem tehniskajiem kāšiem, bet po. Ir labiZzevsS rakstīja:Lai tā būtu. Turēsim tevi pie vārda!maartyd rakstīja: Nē
Ar ko sākt? Ar to, ka meitenes mīcīt vieglāk vai arī labāka vadāmība, ejot slīpi?ZzevsS rakstīja:Paskaidro man lūdzu, ar ko unīts labāks?maartyd rakstīja:Ne pa velti atkal esmu touringā, pietiek kupejas. Pirmā diena starā, ar visiem tehniskajiem kāšiem, bet po. Ir labiZzevsS rakstīja: Lai tā būtu. Turēsim tevi pie vārda!
Prr, paga, tu 13tajā janvārī nopirki kupeju, un jau mēnesi vēlāk pārdevi, lai nopirku šito?
Lai vai kā, ar redzēju ssā, izskatījās labs
- ikey07
Balta ir viena no labākajām e36 krāsām
Uzliec diskus kā avatrā ~120e lēti/labi
No offense maartyd, bet atbildot par labākajām krāsām - būtu patīkami, ja viņa arī būtu reāli balta, nevis pelēka :(kars rakstīja:Balta ir viena no labākajām e36 krāsām
ST42 gan ir love. nākamajai ziemai vajadzētu ieķert.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Tā sanāca, jā. Kupeja bija priekš manis par švaku. Tikai 1.8 is, ekstru praktiski nekādu un tomēr sapratu,ka tourings kā tāds patīk labāk.ikey07 rakstīja:Prr, paga, tu 13tajā janvārī nopirki kupeju, un jau mēnesi vēlāk pārdevi, lai nopirku šito?
Ir jau balta, alpinweiss, ja pareizi tagad atceros.TomSkarsts rakstīja:No offense maartyd, bet atbildot par labākajām krāsām - būtu patīkami, ja viņa arī būtu reāli balta, nevis pelēka :(kars rakstīja:Balta ir viena no labākajām e36 krāsām
ST42 gan ir love. nākamajai ziemai vajadzētu ieķert.
Diski.. Diski līdz pavasarim paliks tie paši, pēcāk... To redzēsiet.
Pareizi, nav ko mīzt! Ierādīsi te visiem vietu
Inferno rakstīja:Pareizi, nav ko mīzt! Ierādīsi te visiem vietu
Sekss kupejā nesagādāja problēmas un slīpi mesšana neinteresē, interesē reāli daily iemesli...maartyd rakstīja: Ar ko sākt? Ar to, ka meitenes mīcīt vieglāk vai arī labāka vadāmība, ejot slīpi?
Nezinu, patīkamāka vadāmība, lielāka telpas izjūta. Ja kaut kas jāved lielāks par kartona kasti, tad tas nesagādā nekādas problēmas, cilvēkiem vairāk vietas aizmugurē kā kupejā.ZzevsS rakstīja:Sekss kupejā nesagādāja problēmas un slīpi mesšana neinteresē, interesē reāli daily iemesli...maartyd rakstīja: Ar ko sākt? Ar to, ka meitenes mīcīt vieglāk vai arī labāka vadāmība, ejot slīpi?
IMHO - man vienkārši patīk tourings labāk.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 33