Vladlen m50b28turbo
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 81
- chevron_right
Nu diezvai no rūpnīcasrews rakstīja:Kur un pa cik dabūji recaro krēslu, man ar vajag pārīti
Tad man neveicas ar meklējumiem :(-AF- rakstīja:Kā tev škiet kur var dabūt lietotus e36 krēslus? atbilde: meklējot tos attiecīgajā pirkt/pārdod sadałārews rakstīja:Kur un pa cik dabūji recaro krēslu, man ar vajag pārīti
http://m.ebay.com/itm/191764920829?_mwBanner=1RENIO rakstīja:iemet linku no ebay
Kur dabūji LTW wing?
vlAdlik rakstīja:http://m.ebay.com/itm/191764920829?_mwBanner=1RENIO rakstīja:iemet linku no ebay
Varēji lētāk un priekš abiem krēsliem. Būtu kopā sūtījusi un samestos tam shipingam. Es, tu, čoms. Pa 5 un būtu lētāk.
http://m.ebay.com/itm/2-seats-Universal ... nav=SEARCH
vienu LV, otro ebaya, ebaya variants nav tik shkibs ka vietejaissputniks rakstīja:Kur dabūji LTW wing?
Man patīk tavs trusis
+++edzis rakstīja:Man patīk tavs trusis
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Tev ieprieksh bija ar airbag?
Kaa tu sho liksi virsuu bez lentas?es vnk ari tadu nopirku bet vel neizdomaaju kaa piesleegt;))
Kaa tu sho liksi virsuu bez lentas?es vnk ari tadu nopirku bet vel neizdomaaju kaa piesleegt;))
BMW_The Ultimate Repair Bill
Bija kadreiz cita sture ar airbagu, nogriezu airbag steikeru un lentes un japartaisa vienu vadu prieks signala, un viss strada!Ramyrez rakstīja:Tev ieprieksh bija ar airbag?
e36 stūres (mazā mt2 un mt3) pēc dizaina ir bet no ergonomikas viedokļa ahileja papēdis e36 sēdpozīcijas ērtumā, jo neregulējās 'dziļumā', varbūt ja nēsi garāks par ~180cm, tad vēl ir ok
Man ir ideja nopirkt mt3 un pieskrūvēt to pie garās pārejas + 50mm speicera, protams būs gateris un airbags nestrādās, bet stūre būs ~20cm tuvāk
Man ir ideja nopirkt mt3 un pieskrūvēt to pie garās pārejas + 50mm speicera, protams būs gateris un airbags nestrādās, bet stūre būs ~20cm tuvāk
Ar parastiem sedekliem bija problema kad kajam erti, sture baigi tali, visu laiku vajadzeja kko domat, vai nu lai kajam erti butu, vai rokam rekaro man baigi patik ta regulacija, kura maina lenki visam sedeklim, bet vienalga domaju par mazo speiseriti zem stures lidz 0,5cmkars rakstīja:e36 stūres (mazā mt2 un mt3) pēc dizaina ir bet no ergonomikas viedokļa ahileja papēdis e36 sēdpozīcijas ērtumā, jo neregulējās 'dziļumā', varbūt ja nēsi garāks par ~180cm, tad vēl ir ok
velreiz isuma par salona papild komplektaktacijas darbiem:
bc sledzis
digitala klima
asc
central lock poga
kruizs
pašaptumšojošais spogulis
kajas apgaismojums
intensive wash sledzis
busines cd tagad ar bluetooth un aux
airbegi iznemti ar visiem datchikiem
ecu tagad salona, tur kur bija airbegs
salona paklais no kompakta 99gada(baigi viegls)
jauna adina atrumklokim
parsuta mtech2
recaro sedekli
partaisita muzika
jauna antena magim, vel nabija testeta, gaidu pareju
no klimas iznemts viss, kas bija kondishkai, tagad nenormali gais puš
kkas no procesa miskaste bija: un tagad: kulisei pasutits viss ko var nomainit, ceru ka atrumi sledzis pec tam perfekti
bc sledzis
digitala klima
asc
central lock poga
kruizs
pašaptumšojošais spogulis
kajas apgaismojums
intensive wash sledzis
busines cd tagad ar bluetooth un aux
airbegi iznemti ar visiem datchikiem
ecu tagad salona, tur kur bija airbegs
salona paklais no kompakta 99gada(baigi viegls)
jauna adina atrumklokim
parsuta mtech2
recaro sedekli
partaisita muzika
jauna antena magim, vel nabija testeta, gaidu pareju
no klimas iznemts viss, kas bija kondishkai, tagad nenormali gais puš
kkas no procesa miskaste bija: un tagad: kulisei pasutits viss ko var nomainit, ceru ka atrumi sledzis pec tam perfekti
Pēdējais labojis Vladlen - 21 Feb 2016, 20:08, kopā labots 1 reizi.
šeit kā vienmēr viss čotka!
tā klima tāda izbalējusi uz pārējā fona liekas
Tomër nopirki aizmugures elektro?
Bet tā. Mana favorīt kuppeja @forums tā tik turpini. Negribi uzmest PM par spoileru? Kur kā pa cik. Mby kko vareetu sabazarët
Bet tā. Mana favorīt kuppeja @forums tā tik turpini. Negribi uzmest PM par spoileru? Kur kā pa cik. Mby kko vareetu sabazarët
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 81