Uldis_R coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- chevron_right
Jap dzivoju tur.
erda rakstīja:08.08.2014
ziema elpos
bet ja nopietni visu pamazam ir doma likt orginalo kasti
bet ja nopietni visu pamazam ir doma likt orginalo kasti
Ir ir, stāvēja sportinieks tieši tāpat, vakar beidzot dabuju kasti un jaunu filtru, ir manāmi labāk, vislār nesaprotu kam vajag šitā filtru likt:)
Ļoti patīk mašīnas krāsa un diski cepī, ļoti individuāli!:super:
Ziņa nosūtīta izmantojot balodi!
Ļoti patīk mašīnas krāsa un diski cepī, ļoti individuāli!:super:
Ziņa nosūtīta izmantojot balodi!
Once you get block, you never go back...
es sita noliku jo nav filtra kastes.
prieks ka patik ka izskatas auto
prieks ka patik ka izskatas auto
prasās moldingi
kadu labu laiku nekas nav rakstits.
principa ir ta ka nekas dizs nav darits jo isti nav bijis laiks.
sis tas ir iepirkts masinai un principa uz ziemu dosies atkal garza un pa ziemu ir doma savest kartiba apaksu visu gridu un piekari redzesim ka ies.
un protams atkal nenoturjos un nopirku sen karotu mantu autinam un ta pieminai kaut kads foto ar masinu. ja un varbut kadam ir kads super ieteikums kas varetu but pie vainas ka reizem iekap masina griez atslegu un starteris neirada nekadas dzivibas pazimes starteris jauns ja ir kada doma kas varetu but par vainu drosi sakiet.
principa ir ta ka nekas dizs nav darits jo isti nav bijis laiks.
sis tas ir iepirkts masinai un principa uz ziemu dosies atkal garza un pa ziemu ir doma savest kartiba apaksu visu gridu un piekari redzesim ka ies.
un protams atkal nenoturjos un nopirku sen karotu mantu autinam un ta pieminai kaut kads foto ar masinu. ja un varbut kadam ir kads super ieteikums kas varetu but pie vainas ka reizem iekap masina griez atslegu un starteris neirada nekadas dzivibas pazimes starteris jauns ja ir kada doma kas varetu but par vainu drosi sakiet.
Nevarētu būt ka slēdzenei kkas? Man vismaz bija līdzīga laža.
Once you get block, you never go back...
Man nesen bija līdzīgi, pārbaudi vai ''+'' vads pie aķīša nav uzmeties zaļš notīrīju vadu,noberzu tos stiprinājumus, pārtinu ar izoleni un woala !
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Manam tāda problēma bija dēļ evs. Vienkārši atslēga brīžiem neatrod saikni ar kompi
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
paldies par piedavatiem variantiem bus ko pameklet:)
ka noversi problemu ar ews?
ka noversi problemu ar ews?
ieliku 2.5 motoru bez evs
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
vieglak butu tikt vala no ews
bet nu paldies par info jebkura gadijuma
bet nu paldies par info jebkura gadijuma
Pamēģini EWS uztvērēju, to kas ap slēdzeni, pavilkt uz āru kādu centimetru (lai ieliekot atslēgu viņš sanāk tuvāk atslēgas čipam). Vienam E46 bija šada problēma, beigās vaina bija signāla uztvērējā.
Nu nezinu par ko te visi priecājas. Man tas salikums vēljoprojām neiet kopā. Daudz līdzeķļu ieguldīts ir auto, bet nu neizskatās ne pēc kā, manuprāt. Mašīna pati par sevi ir ok, bet diski un it īpaši to krāsojums ir dupsī, manuprāt. Bet nu veiksmi darbos
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22