Sidnas - Samoablue e36 328i Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 30
- chevron_right
Riks* rakstīja:Mans favorīts no sedaniem!
Archizlv rakstīja:Izskatās baigi labi.
LZ-222 rakstīja:Skaisti.
Instagram - Sandis_e36
New update.
Šodien dabūtas poly buksītes no virpotāja priekš Landcruiser amīšīem ieliktas iekšā un viss pa skaisto,vēl tikai vajag pastiprinošās plāksnes aizmugurē glāzēm un varēs likt virsū
(Nevaru sameklēt un neatceros kurš šeit viņas tirgoja,takā varat piedāvāt tās arī.PM )
Šodien dabūtas poly buksītes no virpotāja priekš Landcruiser amīšīem ieliktas iekšā un viss pa skaisto,vēl tikai vajag pastiprinošās plāksnes aizmugurē glāzēm un varēs likt virsū
(Nevaru sameklēt un neatceros kurš šeit viņas tirgoja,takā varat piedāvāt tās arī.PM )
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - Sandis_e36
Plāksnes var pie Kļaviņa dabūt. Arī ar vietu, kur atsaiti var iemetināt.
Kur un pa cik virpoji bukses? Var PM.
Tieši tikko atradu,ka Kļaviņš viņas arī tirgoReinholds rakstīja:Plāksnes var pie Kļaviņa dabūt. Arī ar vietu, kur atsaiti var iemetināt.
Valmierā materiālu pats pirku 2 eiro un plus darbs 15 eiro
Instagram - Sandis_e36
Man arī ir LC amīši pluss sēdinātās atsperes ar regulācijas gredzeniem. Pa nelīdzenu ceļu braucot, nošauties gribas
kur pirki materiālu?Sidnas rakstīja:Tieši tikko atradu,ka Kļaviņš viņas arī tirgoReinholds rakstīja:Plāksnes var pie Kļaviņa dabūt. Arī ar vietu, kur atsaiti var iemetināt.
Domāju ka poly bukses nevajadzējā apakša likt būs pa cietu, varēja tik atbalstus poly un viss ok, bet nu katrs dara ka grib.Sidnas rakstīja:New update.
pašam stāv bez poly apakšā un jau ir diezgan cieti.
Kāpēc? Ciets?KA-91 rakstīja:Man arī ir LC amīši pluss sēdinātās atsperes ar regulācijas gredzeniem. Pa nelīdzenu ceļu braucot, nošauties gribas
Poly pirku Hansaflexivov90 rakstīja:kur pirki materiālu?Sidnas rakstīja:Tieši tikko atradu,ka Kļaviņš viņas arī tirgoReinholds rakstīja:Plāksnes var pie Kļaviņa dabūt. Arī ar vietu, kur atsaiti var iemetināt.
Instagram - Sandis_e36
Man atbalsti arī ir no poly un tieši vajag lai ir cietsMaska4ka rakstīja:Domāju ka poly bukses nevajadzējā apakša likt būs pa cietu, varēja tik atbalstus poly un viss ok, bet nu katrs dara ka grib.Sidnas rakstīja:New update.
pašam stāv bez poly apakšā un jau ir diezgan cieti.
Bet ja būs pa cietu tad ņemšu ārā poly un likšu iekšā kko mīkstāku .
Instagram - Sandis_e36
Uzliku poli likās par cietu pārgāju uz stok sajūta ka želejnieks . Beigās atpakaļ uz poli Atbalstus ņēmu no Balcera
Sidnas rakstīja:Kāpēc? Ciets?KA-91 rakstīja:Man arī ir LC amīši pluss sēdinātās atsperes ar regulācijas gredzeniem. Pa nelīdzenu ceļu braucot, nošauties gribas
Jā, vienīgā amortizācija ir no riepām
Atbalsti arī uz LC amjiem nebūs plug & play, bet tas ir viegli labojams.
Precīzāk kas tieši būs jāpielāgo?Nixon rakstīja:Atbalsti arī uz LC amjiem nebūs plug & play, bet tas ir viegli labojams.
Pēdējais labojis Sidnas - 19 Mai 2017, 14:36, kopā labots 1 reizi.
Instagram - Sandis_e36
Varu samelot, bet liekas centrs bija jāurbj lielāks atbalstā vai arī amim jāpiderasī nost.Sidnas rakstīja:Precīzāk kas tieši būs jāielāgo?Nixon rakstīja:Atbalsti arī uz LC amjiem nebūs plug & play, bet tas ir viegli labojams.
Bmw e36 10mm, lc 11mmReinholds rakstīja:Varu samelot, bet liekas centrs bija jāurbj lielāks atbalstā vai arī amim jāpiderasī nost.Sidnas rakstīja:Precīzāk kas tieši būs jāielāgo?Nixon rakstīja:Atbalsti arī uz LC amjiem nebūs plug & play, bet tas ir viegli labojams.
3B taisa plug & play poly atbalstus LC amjiem (man gan šķiet, ka bija 12mm). Tā ubršana diezgan čakarīga, jādzesē, lai bukse neizkūst, utt. Bet ar labu urbi viss ok.
Pareizi ja urbj, ir izńem tērauda serdeni, ieliek spīlēs un tad urbj, nejau ar visu buksi
ganjau iet runa par stock atbalstu
Ne stock ari tas patsEJANSONS rakstīja:ganjau iet runa par stock atbalstu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24