E36-boris737 ceļā uz v8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- chevron_right
jap.
Viņiem viskaut kas ir.
Viņiem viskaut kas ir.
kas jauns ar v8?
uz atklāšān izvilksi ārā kā pārsteigumu?
negribas ticēt, ka projekts apstājies
kas tev jauns ar car?Ramyrez rakstīja:Jaa-kas ar v8?
apstājies nav tas 100% - ierūsējis tik nedaudz, bet tā kā baumas par v8 projektiem esat dzirdējuši ,tāpēc es esmu izdomājis atdzīvināt virsbūvi nedaudz rūpīgāk kā pagājušo gad. plānā ir nostrūklot grīdu no abām pusēm un salabot to kas tur parādīsies nelāgs (cerams nekas nebūs dižs) . pagaidām kkā tā.boxxeris rakstīja:uz atklāšān izvilksi ārā kā pārsteigumu?
āā, šīs klusēšanas laikā ar drauga palīdzību būšu uzbūvējis plauktus ar lielo leņķi (drifta komplektu) šis tas vēl jāpabeidz un būs done, un prom uz krāsošanu kopā ar pārtaisītu aizmugurējo tiltu lai varētu regulēt savirzi un sagāzumu aizmugurei, jo kompaktam stokā neregulējas. mēģināšu uzbildēt un rīt iemest kādu kadru.
sāds man izskatas compakts sobrid.
vel tiku pie izcila m bampera aizmugurējā.
un sadi nu man bus plaukti ar lenki
vel tiku pie izcila m bampera aizmugurējā.
un sadi nu man bus plaukti ar lenki
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
A kam šis auto būs paredzēts?
Noteikti driftam , driftam jomajo. Jo diezin vai pa tiem plauktiem neieliktu 3.A_C rakstīja:A kam šis auto būs paredzēts?
Bet nu protams ar nepacietību gaidu , kad kkas ies uz priekśu.
nop kluda, drifts uz ielas . 3 nebus jo plaukti bus virsu pec auto apskatisanas.
Apaksu un motortelpu smilsosi vai ar fleksi un drasubirsti ???
Cik baumas klīst, tad salons, grīdā no apakšas un motortelpa smilšosies
Mani nenormāli interesē lenķis!
Pie oficiālā drifta ar šo uzparikti toč nepielaidīsElvijsR rakstīja:Noteikti driftam , driftam jomajo. Jo diezin vai pa tiem plauktiem neieliktu 3.A_C rakstīja:A kam šis auto būs paredzēts?
Bet nu protams ar nepacietību gaidu , kad kkas ies uz priekśu.
Loud N' Proud
kaliks rakstīja:Cik baumas klīst, tad salons, grīdā no apakšas un motortelpa smilšosies
Te kāds forumā liek kompaktā V8 un es to esmu palaidis garām?
Jench jau pieraadiija ka compots savienojumaa ar V8 nav vadaams-parak iisa baaze...bet nu savs prikols tai mashiinai bus ja tiks liidz dokentu parakstishanai;)
BMW_The Ultimate Repair Bill
Pa kādu bāzi iet runa? Riteņu bāze 1:1 visiem e36.
+1funkyasshit rakstīja:Pa kādu bāzi iet runa? Riteņu bāze 1:1 visiem e36.
Domaju vards baze ir domats tam ka kompaktam aizmugure ir isaka un vieglaka ne ka citiem e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- chevron_right