Amerikānis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- chevron_right
tā bilde pie vārtiem wnk mega laba labprāt redzētu kalendārā
Kādu no šīm bildēm ar lielāko prieku redzētu kalendārā. Ja godīgi, tur no visām pieejamām bildēm tik par pāris var balsot, jo vietām šķiet, ka ir izmantots telefons lai iemūžinātu
palūgšu uzhostēt tās bildes pilizmērā, lai var uzlikt uz desktopa!
Pilnīgi piekrītu, ka pāris bildes tur ir ne par tēmu, ja tavējo nepaņēma.
Auto super
Auto super
pa tēmu vai nē, to mums lemt, balsojot!
+1Nixon rakstīja:Bez jumta bagāžnieka labāk tīk. Šim eksemplāram pat piestāvētu LTW antispārns.
Instagram - Sandis_e36
Šīs bildes vispār nebija saņemtas, cik noprotu, jo nevienu no tām neredzēju. Bildes afigennās, arī gribētu kādu redzēt kalendārā
bett... skaistākais sedans LV un nebūs kalendārā? žēl...
Piekrītu, pāris gadus atpakaļ ebayā redēju tieši tās starplikas, bet tgd nevaru atrast. Mājās mētājas no lietotāja KV sen ieķerts saucamais GT spoileris, bet kamēr nav auto krāsā, īsti nesaista.Nixon rakstīja: Šim eksemplāram pat piestāvētu LTW antispārns.
Nopietni,tādas bildes nepaņēma kalendāram???
Tava auto bildes ir daudz labākas nekā puse par ko balsot kalendārā,es knapi 8 bildes salasīju tur par ko nobalsot
Tava auto bildes ir daudz labākas nekā puse par ko balsot kalendārā,es knapi 8 bildes salasīju tur par ko nobalsot
Sūtīju tieši 10.11.2014 23:46 uz [email protected]. jocīgi ka nesaņēma.dogMa rakstīja:Šīs bildes vispār nebija saņemtas, cik noprotu, jo nevienu no tām neredzēju. Bildes afigennās, arī gribētu kādu redzēt kalendārā
Man tieši pēdējā no tām bildēm afigenna patīk! Sedans ļoti skaists!
Skaists auto
Atkārtošos, bet šim auto un bildēm bija jābūt kalendārā!
Tieši tā, atzīmēju 7 bildes un par daudzām sasmējos!
Tieši tā, atzīmēju 7 bildes un par daudzām sasmējos!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
+1 sim autoo jabuut kalendara. Besii ara ka tur atkal viena dalja kandidatu kuri jau pagajuso gadu bija!!! Publisks Fui vadibai!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Ei, klaun! Mēs nemedījam bildes pa forumu, bet gan strādājam ar tām, kuras tika IESŪTĪTAS! Nākamgad gan ņemsim no foruma, paši mēģināsim atlasīt. Paši saprotam, redzam, ka grūti salasīt tās 12 bildes, bet jādarbojas ar to, kas ir. Īsāk sakot - nezini apstākļus, klusē.
Pēc sašutušime zvaniem, par to, ka tavas bildes nav ievietotas balsojumā, nočekoju vēlvienu reizi pastu- Bildes no tevīm neesam saņemuši!!! bij adaži, kuru bildes nevarēju atvērt, nerādīja failus- aizsūtīju atpakaļ meilu, lai pārsuta bildes pievienojot tās kā pielikumu, vai augšuplādējot kādā linkā!
Ļoti žēl , ka šīs bildes nesaņemām!
PS. te jau aklajam skaidrs, ka bildes izskatās kvalitatīvi un atbilstoši mērķim!
Ļoti žēl , ka šīs bildes nesaņemām!
PS. te jau aklajam skaidrs, ka bildes izskatās kvalitatīvi un atbilstoši mērķim!
Paldies lietotājam Azbests, kas pēdējā vakarā piekrita safočēt manu auto un apstrādāt foto līdz pēdējām minūtēm uz iesniegšanu
Nu ok, varbūt kkāds "Magic" noticis, ka nav aizgājis uz jūsu pastu, nevienu nevainoju
Nu ok, varbūt kkāds "Magic" noticis, ka nav aizgājis uz jūsu pastu, nevienu nevainoju
Piekritiši visiem par kalendara bildem un par to,ka tavam sedanam tur jābūt.
Un bez ta deliša uz jumta daudz labak,imho
Un runajot par sutišanu..es arī dažus bildes nevareju atsutīt,jo viņi ir lielaka izmera,un meils vnk nesūtijas ka saka erda,vajag pa vienai sutit..bet ja man viena bilde ir 10mb un vairak? prasa kvalitāti,bet taja paša laika deļ kaut kadiem servera uzstadijumiem nevar saņemt tas kvalitātivas bildes
Sorry par offtopic
Un bez ta deliša uz jumta daudz labak,imho
Un runajot par sutišanu..es arī dažus bildes nevareju atsutīt,jo viņi ir lielaka izmera,un meils vnk nesūtijas ka saka erda,vajag pa vienai sutit..bet ja man viena bilde ir 10mb un vairak? prasa kvalitāti,bet taja paša laika deļ kaut kadiem servera uzstadijumiem nevar saņemt tas kvalitātivas bildes
Sorry par offtopic
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25