E36 330ci by Sancix
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 28
- chevron_right
Jums sanāk mani atrunāt, sāku domāt jā vai nē :)
Tici man ja man tagad būtu lieki 2,2k un garāža kur to auto likt, es noteikti necenstos atrunāt..
Ar ko kompakts labāks -50kg svars un durvīm ir rāmis?..
Nevajag šito tirgot!
Ar ko kompakts labāks -50kg svars un durvīm ir rāmis?..
Nevajag šito tirgot!
e36
Mans compacts pat ir smagāks pēc papīriem par veco sedanu 2.0i
jega pardot? nebus vairs kaifs vasaras siltaja vakara izbraukt atvilkt un mazas pakardinat!
Saliekot visus par/pret ir izdarīts secinājums NEPĀRDOT
Vētra ūdensglāzē
mana kupeja pa 200kg smagaka par citam kupejam. hvz pec kaa vinji tur ir meerijushi un sverushiKV_ rakstīja:Mans compacts pat ir smagāks pēc papīriem par veco sedanu 2.0i
yanks,
...
jebkurā gadījumā nesaprotu šādu loģiku, nočakarējies uztaisi kaut ko interesantu no mašīnas un pēc tam pa kapeikām tirgo nost, labi vien ir ka pārdomāji
BMW-Big Money Waste
a čomam bija 320i automāts un, šamējam bija 50ls nodoklis lai gan cik zinu visiem tomātiem jamaksā lielais nodoklis, bet mybe maldosArmando rakstīja:mana kupeja pa 200kg smagaka par citam kupejam. hvz pec kaa vinji tur ir meerijushi un sverushiKV_ rakstīja:Mans compacts pat ir smagāks pēc papīriem par veco sedanu 2.0i
yanks,
BMW-Big Money Waste
nene šito gan nevaig pārdot, un cerams ka tas arī netiks darīts
Kāpēc ne rekaro?
Simpatiska kupeja! un nebiju domajis,ka tie R16 diski var tik labi izskatities!
Instagram - Sandis_e36
Gandrīz dāvinātam zirgam zobos neskatāsdogMa rakstīja:Kāpēc ne rekaro?
Tas gan
milenes labas pie iebraukshanas
Sancix, vai darīji kautko ar spararatu? M54 viņš ir tik smags, lēns un gauss, nav asums tam dzinējam ar to ratu.
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
Viss stock
Par asumu nesūdzos
Par asumu nesūdzos
Man ir bijuši divi 330ci, viens 2001, otrs 2005 gada - tie dzinēji nav asi un ir ļoti gausi. Izbrauc ar E30 kuram iekšā stock M20B25, sapratīsi ko nozīmē asums dzinējam M20 ir kā motorzāģis, ļoti griezīgs un ass. Tev ir kāds video 0-100 piemēram?
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 28