Amerikānis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- chevron_right
Mans FAIL ir tā kā gan4a raksta, inbox atmetis atpakaļ un es esmu izdzēsis to meilu neizlasot
Varbūt var ielikt pie balsošanas, lai lietotājiem ir lielāka izvēle uz balsošanu
Varbūt var ielikt pie balsošanas, lai lietotājiem ir lielāka izvēle uz balsošanu
gan4a rakstīja:Piekritiši visiem par kalendara bildem un par to,ka tavam sedanam tur jābūt.
Un bez ta deliša uz jumta daudz labak,imho
Un runajot par sutišanu..es arī dažus bildes nevareju atsutīt,jo viņi ir lielaka izmera,un meils vnk nesūtijas ka saka erda,vajag pa vienai sutit..bet ja man viena bilde ir 10mb un vairak? prasa kvalitāti,bet taja paša laika deļ kaut kadiem servera uzstadijumiem nevar saņemt tas kvalitātivas bildes
Sorry par offtopic
tāpēc ērtākais uz priekšdienām ir augšuplādēt, piem. failiem.lv (2min darbs) un gan man, gan jums būs drošāk ka bildes no nāk to īstajā izmērā līdz mērķim!
Un vai tiešām nevar uztaisīt nelielu atkāpi no tā noteiktā datuma kad bija jāiesūta tie foto?? Tak tas ir acīm redzams ka šie foto ir un kāda bilde noteikti nokļūtu kalendārā,vaitad tik grūti būtu viņu tgd pievienot balsojumam?? būtu vismaz vēl kkas prātīgs par ko balsot
Riktīgi smuks sedans.
Un man patīk kā izskatās ar jumta reliņiem un to pagali
Un man patīk kā izskatās ar jumta reliņiem un to pagali
SunCoast Customs IIIM
+ par atkāpi. No tām, kas tur tagad ir, 12 bildes bija grūti izvēlēties, un ne jau tāpēc, ka visas tik labas, ka grūti izlemt.
es ari griibu lai vina bildes ir kalendaara davai puisi sabiidaat delas.
nevēlies atbrīvoties no spoilera, labprāt atpirktu.intis rakstīja:Piekrītu, pāris gadus atpakaļ ebayā redēju tieši tās starplikas, bet tgd nevaru atrast. Mājās mētājas no lietotāja KV sen ieķerts saucamais GT spoileris, bet kamēr nav auto krāsā, īsti nesaista.Nixon rakstīja: Šim eksemplāram pat piestāvētu LTW antispārns.
Tev uz rondeliem ir kada izmera riepas ? Un vai ir centrejosie gredzeni ?
priekšā 205/40 aizmugurē 215/40 r17. gredzeni bija, bet kkur nokāsu pa vienam uz disku maiņām. tgd vnk pa mazam apgriezienam velku katru skrūvi, tad arī iecentrējas +/- centrā
Pirms 2 nedēļām Amerikānis tika iztraucēts no miega.
Sāku ar disku piemērīšanu, lai saprastu kādus pārkrāsot Rondelus
Baltus? Tad nomainīta motora vadība uz Bosch 413. pie reizes atrasts noplūdes avots- filtra korpusa blīve un nodarbe vakariem, disku kantīšu labošana Kāds kvalitatīvāks foto pirms ziemas miega
Sāku ar disku piemērīšanu, lai saprastu kādus pārkrāsot Rondelus
Baltus? Tad nomainīta motora vadība uz Bosch 413. pie reizes atrasts noplūdes avots- filtra korpusa blīve un nodarbe vakariem, disku kantīšu labošana Kāds kvalitatīvāks foto pirms ziemas miega
Baltus gan nē, drīzāk kautko uz sudraba toņiem... Gunmetal vai kā viņi tur visi saucas.
Auto krāsa gan pēdējā bildē ir laba.
Auto krāsa gan pēdējā bildē ir laba.
vajag iedot krs(laikam) lai "sapulē"..vienīgais diezgan sālīti
d[-_-]b
http://bmwstarogard.p2a.pl/viewtopic.php?id=1238
Polis raksta ka grafīts, bet vairāk izskatās pēc gunmetal.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- chevron_right