-HAPO- kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 52
- chevron_right
kur tur parak daudz dazadu krasu? ja neskaita kapotu,tad ir tikai zila,dzeltena un melnaBude rakstīja:Kritiku vai atbalstu neizteikšu.. ir interesanti
..nu labi - tomēr liekas, ka ar tām durvīm galā sanācis nedaudz par raibu, nu pārāk daudz dažādas krāsas(varbūt, ka ar labākām bildēm būs savādāks skats). Personīgi liekas, ka varbūt durvis vajadzēja tādas pašas kā kapotu vai kapotu melnu matētu nolīmēt, lai iet kopā ar disku centriem - īsāk sakot paspēlēties ar krāsu salikumu
un tas,kam patik/nepatik-man ir pilnigs po**js! skriet pakal kaut kadiem standartiem es netaisos,un nedarisu. topiks pa lielam ir ka atskaite sev pasam,lai atgrieztos pagatne,un pacekotu sis masinas raibo vesturi un parmainas :)
par kopskatu...sen zinama patiesiba- bildes un realitate ir 2as dazadas lietas,ka ari noliksana socialajos tiklos
par kopskatu...sen zinama patiesiba- bildes un realitate ir 2as dazadas lietas,ka ari noliksana socialajos tiklos
nu ja,sis monstrs ir tas,kuru uzskatu par skaistako e36 kadu vien esmu redzejis :) varetu jau nemt,un ka vairakums uzmocit pilnigu copy paste,bet nah,negribu. gribu savu kipa Latvian edition. protams diski un plaukts,un mega sagazums vajadzigs:super: bet tas nakotne,jo nav noslepums,ka tam vajag finansi lielu. paslaik jasak gatavoties TANixon rakstīja:Tā haube visu bojā, žiletē ir savs piedūriens. Lai būtu vēl āsomāks skats, vajag lielākus diskus ar mega plauktu. A tā pagaidām liekas, ka ir diezgan haotisks tas stils.
https://www.google.lv/search?q=felony+f ... 80&bih=909
Nu tieši kapotu es skaitīju krāsu salikumā.. 3 krāsu salikums vēl ok, 4 krāsas jau padara raibu. Kaut vai tas Felony e36 kā piemērs - pa lielam tur ir 2-3 krāsu salikums-HAPO- rakstīja:kur tur parak daudz dazadu krasu? ja neskaita kapotu,tad ir tikai zila,dzeltena un melnaBude rakstīja:Kritiku vai atbalstu neizteikšu.. ir interesanti
..nu labi - tomēr liekas, ka ar tām durvīm galā sanācis nedaudz par raibu, nu pārāk daudz dažādas krāsas(varbūt, ka ar labākām bildēm būs savādāks skats). Personīgi liekas, ka varbūt durvis vajadzēja tādas pašas kā kapotu vai kapotu melnu matētu nolīmēt, lai iet kopā ar disku centriem - īsāk sakot paspēlēties ar krāsu salikumu
Bet tas tā, viedoklis subjektīvais.
Paldies Azbestam par bildēm
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bildes super Man sāk patikt tavs stils.
Dzeltenās durvis, taisni laikā.
Dzeltenās durvis, taisni laikā.
Lai arī pats ikdienas auto tādu netaisītu, taču man patīk, pat ļoti
es shitā ar e46 paniekojos, skates čaļi tevi jau gaida ar atplestām rokām... Rīspekt, ir baigi jāmīl savs auto lai šitā ar viņu apietos... still
bildes smukas
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
tās bildes ir briesmīgaszuze91 rakstīja:http://automedia.lv/auto-aksesuari-moto ... -zilaciti/
Apsveicu
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Kas to rakstu rakstijis? Ļoti nepareiza informācija saistībā par BMW kā tādu..
Ātrums. Tūnings. Respekts.zuze91 rakstīja:http://automedia.lv/auto-aksesuari-moto ... -zilaciti/
Apsveicu
forši, tikai tas info ir dirsā tur sarakstīts par pašu mašīnu, max ātrums 230km??? wdf?? nu 245 iet 100%, to es varu apgalvot un zinu pats
viss jau forsi bet tehniska zina un faktu zina labak ta zurnaliste nebutu rakstijusi labak tad butu kadam pajautajusi pirms drukat tadas mulkibas
Pss kaspar apsveicu tagad tu klusi vel pamanamaks musu celu milicijai
Pss kaspar apsveicu tagad tu klusi vel pamanamaks musu celu milicijai
mašinas vizuālais 50/50, nesaku ka patīk un nesaku ka nepatīk, katrā ziņaā interesants vāģis, bet respekt tas ka īpašniekam ir iekšās laust šī foruma stereotipus un ideālus par e36, kā sterilu stock, vai m pakotu braucamo un protams diski ar pulētu plauktiņu. Katrā ziņā uz ceļa ieraugot šito kapli ar to žileti ir interese atskatīties
khm par šito kapli tak vairāk rakstu internetā nekā par jebkuru šeit atrādīto sterilo žurku
kā arī sasmējos par to automedia.lv rakstu, žurnāliste patupa, tak precīzāku infu varēja no googles uzrakt
khm par šito kapli tak vairāk rakstu internetā nekā par jebkuru šeit atrādīto sterilo žurku
kā arī sasmējos par to automedia.lv rakstu, žurnāliste patupa, tak precīzāku infu varēja no googles uzrakt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 52