328 Kūts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 36
- chevron_right
Lai domā ko grib, tāpat zinu kā ir patiesībā.psih-arno rakstīja:Labāk sameklē normālu spidometru. Citādāk liksies, ka E36 ir pārbūvēts anglis
marux rakstīja:Patīkams nobraukumsRapakivi rakstīja:Sporta spidometrs. Esmu jau piešāvies
Sveiciens ar jauno dvēselīti
Paldies, apmēram 150 tūkstoši km.
Skatos mums šosezon lielākās pārmaiņas..
Lai mūžīgi ripo tas svaigais!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Paldies , tev tāpat. Vēl jau gribas visus sīkumus salikt pa vietām, lai būtu pa smuko. Ja ir 2.8 tad ir ,nevis ķēmoties ar mazmotoru atliekām.Johnny rakstīja:Skatos mums šosezon lielākās pārmaiņas..
Muļķīgs jautājums..
Ko darīt ar šiem diskiem? Valcēt arkas un sēdināt zemē or meklēt kādus interesantākus diskus? Braucot trijātā un pilnu bagāžnieku nekam neder, pašas lēnām valcējas un ēd gumiju.
Bilde zagta, nav manis bildēta.
Ko darīt ar šiem diskiem? Valcēt arkas un sēdināt zemē or meklēt kādus interesantākus diskus? Braucot trijātā un pilnu bagāžnieku nekam neder, pašas lēnām valcējas un ēd gumiju.
Bilde zagta, nav manis bildēta.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
valcet, zemaku gumiju uzstiept... un max sagazt... un get LOW
way to go...
way to go...
Zinu kā tiem diskiem jāizskatās uz e36 kūtiņas, nav man laika, lai tiktu līdz tādam rezultātam. Ja vien kāds pa brīvdienām var izīrēt arku valcētāju, darba dienas aizņemtas.
ko darit ar tevim? padot tev kadu ideju vai megjinasi pats tikt galaa ar disku uzliksanu?
...
Piekrītu možajam, būtu baigi čotka!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Armando rakstīja:ko darit ar tevim? padot tev kadu ideju vai megjinasi pats tikt galaa ar disku uzliksanu?
Vari mēģināt kaut ko pateikt priekšā.
Sūdīgi ,ka pēc krāsošanas jāvalcē ...
Paskaties varbūt var novīlēt diskiem sēžas nost un uzmet šaurāku gumiju + arkām kantes nolocīt - varbūt ka aiziet
Ja nesanāk citu variantu nav ķā tikai valce
Paskaties varbūt var novīlēt diskiem sēžas nost un uzmet šaurāku gumiju + arkām kantes nolocīt - varbūt ka aiziet
Ja nesanāk citu variantu nav ķā tikai valce
Man jau arkām kantes pielocītas braucot pa pilsētu. Tik vajag zolidāk un pielocīt visā garumā.
panem 3 vai 4mm no disku ieksejas sezhas, panem kadus 2mm no bremzu diska uz kuru vins sezh, tas jau ir 5-6mm kas ir daudz sijaa gadijumaa. talak vel ir viena vietinja no kuras var panjemt bik nost, bet nu tas jau paliek sarezgiti tapec par to neteiksu neko.Rapakivi rakstīja:Armando rakstīja:ko darit ar tevim? padot tev kadu ideju vai megjinasi pats tikt galaa ar disku uzliksanu?
Vari mēģināt kaut ko pateikt priekšā.
un tad lielaku sagazumu un tad jau var ar cerigaku skatienu skatities uz valceshanas vai nevalceshanas pusi
tiks vajag paverot ko ieksejaa mala dara diskam, vai pabidot vinju uz ieksu, tur kaukur nekjeries klat.
...
To es zināju par to novirpošanu, vienkārši nav laika tādām lietām. Vieglāk būtu izvalcēt un tad piekrāsot saplaisājušo krāsu. Bet viss atdurās pret laika trūkumu.
ehhh
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Tagad tik jāsagaida nākošais pasūtijums. Cerams būs visas detaļas.KLAVINS rakstīja:
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 36