Ch.: 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 32
- chevron_right
Nu bet labāk es uz šādiem diskiem skatos nekā uz subaru zeltītiem vai plikiem bleķiniekiem.
izskatās ļooti labi
vienīgi kāds riepām izmērs?! tāaas gan par lielu, gan par platu
P.S meklē 2x malas lai ir aizmugurē 10J
vienīgi kāds riepām izmērs?! tāaas gan par lielu, gan par platu
P.S meklē 2x malas lai ir aizmugurē 10J
ch. rakstīja:Šodien izvilku auto no ziemas miega
sajūtas kā vienmēr sezonas sākumā - AAW YEEEAH :
Slapjā laikā, kad ārā ir +2 grādi ar vasarenēm braucot jūtos kā kens bloks.
uzreiz samainīju sveces un gaisa filtru.
uuun pa vīkendu, ja viss ies kā plānots, tiks samainīta eļļa, sajūgs un spararats. un tad otrdien pie krāsotāja.
+ par cik bleķinieki ar baloniem bish strīķē arkas, bet style5 pulētajiem plauktiem vēl ir pa sāļu, uzliku e46 vasaras diskus. Un pašam baigi patīk kā izskatās. Mozh ir vērts atstāt?
labs domu gājiens
pats arī kad ieraudzīju šos diskus pirmo reizi power'ā likās kad jāpērk, vienīgi nobremzēja tas kad R18
pats arī kad ieraudzīju šos diskus pirmo reizi power'ā likās kad jāpērk, vienīgi nobremzēja tas kad R18
ch. rakstīja:kā jau vakar izsecināju - uz e36 viņi izskatās labāk kā uz e46, bet style5 uz e36 izskatās labāk par RH diskiem.
Ja aizmugurē vel varētu dabūt bik platāku plauktu būtu super
Vismaz kautkas jauns
Vismaz kautkas jauns
Riepas ir 225/40/r18! :)
Bet jā, būtu forši šiem uzsūtīt platās malas bet to tad, kad vinnēšu loterijā.
lai vai kā vakar sataīsīts jaunais subītis. Par to pašam liels prieks, jo beidzot kaste neaizņem visu bagažnieku, ir 2x vieglāka un skan apmēram 2x labāk.
Uun pie 250.000km samainīta eļļa uz Fuchs Titan 5w40.
Bet jā, būtu forši šiem uzsūtīt platās malas bet to tad, kad vinnēšu loterijā.
lai vai kā vakar sataīsīts jaunais subītis. Par to pašam liels prieks, jo beidzot kaste neaizņem visu bagažnieku, ir 2x vieglāka un skan apmēram 2x labāk.
Uun pie 250.000km samainīta eļļa uz Fuchs Titan 5w40.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
kur tad liki to kasti?
es ar uztaisīju kasti pats, lai der kreisajā sānā starp lukturi un aizmugurējo ratu, neesmu tik vizuāli smuki vēl sataisījis, taču funkciju pilda labāk, nekā oriģinālajā
es ar uztaisīju kasti pats, lai der kreisajā sānā starp lukturi un aizmugurējo ratu, neesmu tik vizuāli smuki vēl sataisījis, taču funkciju pilda labāk, nekā oriģinālajā
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Man viņa stāv grabažniekam pa vidu, ar muguru pret beņķiem. :)
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Izskatās šitā:
jāsavāc bardaks ar vadiem, bagažnieka apšuvumi jātīra, jādomā kā viņu nostiprināt, jādomā kā viņu foršāk apšut, jo pagaidu variantā, lai viss auto nebūtu pilns ar skaidām, apšuvu ar vecu vilnas mēteli utt.
Bet nu ieskatam:
jāsavāc bardaks ar vadiem, bagažnieka apšuvumi jātīra, jādomā kā viņu nostiprināt, jādomā kā viņu foršāk apšut, jo pagaidu variantā, lai viss auto nebūtu pilns ar skaidām, apšuvu ar vecu vilnas mēteli utt.
Bet nu ieskatam:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Ja smuki piestrādātu pie kantēm ,tad vecais vilnas mētelis ļoti labi izskatās
Es biju iedomaajies pashu vienkaarshaako, noliimeet ar stickerbombu, lai nav gluzhi plika skaidu plaaksne grabazhniekaa, vai arii dabut veelvienu bagazhnieka apshuvumu, no kura uztaisiit
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Izskatas jaudigi, pagriezhot skaljak nav ta ka viss kratas un lepere, ari numurs? nav ne jausmas ka ir e36 ar vibraciju
Jaudas ziņā it kā nasing spešal - 200w rms, bet pašam liekas, ka skan tīri ok!Zirdzins rakstīja:Izskatas jaudigi, pagriezhot skaljak nav ta ka viss kratas un lepere, ari numurs? nav ne jausmas ka ir e36 ar vibraciju
Grabažnieks grab vienkārši nenormāli. Bet numurs man jau ir nodrošināts pret grabēšanu. Grab bagažnieka iekšas - slēdzene n shit. Jāpadomā par pakošanu, bet nu to bish vēlāk, kad lielās lietas būs sadarītas.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Šodien no Miķeļa iegādāta šī figņa:
manuprāt, pilnīgi bezjēdzīga lieta par ko izgrūst naudu, bet nu visi man vienmēr piesienas, ka viņa nav, līdz ar to pakļāvos spiedienam.
Kas notiek ar pašu e36? šobrīd metinās grīda. :) Tomēr sanāca bish vairāk ko darīt, bet nu atdots ir labās rokās, tā kā viss būs forši! :)
+ e46 pārdots, tā vietā būs cits auto.
Kas notiek ar pašu e36? šobrīd metinās grīda. :) Tomēr sanāca bish vairāk ko darīt, bet nu atdots ir labās rokās, tā kā viss būs forši! :)
+ e46 pārdots, tā vietā būs cits auto.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
ch. rakstīja:manuprāt, pilnīgi bezjēdzīga lieta par ko izgrūst naudu
hahahaa, identiska situācijach. rakstīja:visi man vienmēr piesienas, ka viņa nav
kam tev divus e36 ? sapratīšu tikai tādu variantu, ja esošais kļūst par showcar un otrs dragāšanai pa mežiem un nodzīšanai līdz pēdējai skrūvei.
Vispār jau V1betam taisniba, kam tev tgd pa vasaru 2 auto ok veel ziemaa var panjemt kadu perdaļotu ko saali barot, bet vasara ja ir tāds labs e36 kā tev, iemet to pašu gāzi un brauc
Viss jau izlemts - kupeja paliks par pucējamo auto, būs zemāka kā iepriekšejās sezonās utt, savukārt otra tačka tiks nogāzēta un izmantota ikdienā, visu cauru gadu.
Par cik man katru dienu jābraukā uz Rīgu, turklāt ar vismaz 2 pasažieriem, zema kupeja ir diezgan neracionāls variants tādam mērķim. + neceļas roka likt zilajam gāzi, jo no visiem 2.8 ar kuriem esmu saskāries (arī tagad, kad meklēju sev ikdienas auto) viņš iet vislabāk.
p.s.Jaunais dailywāgens rīt tiks pārrakstīts.
Par cik man katru dienu jābraukā uz Rīgu, turklāt ar vismaz 2 pasažieriem, zema kupeja ir diezgan neracionāls variants tādam mērķim. + neceļas roka likt zilajam gāzi, jo no visiem 2.8 ar kuriem esmu saskāries (arī tagad, kad meklēju sev ikdienas auto) viņš iet vislabāk.
p.s.Jaunais dailywāgens rīt tiks pārrakstīts.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
kadu beigas panjemi?
BMW 760Li
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23