328 Kūts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 36
- chevron_right
no 328, vai no e46 liec?
No e36 2.8. Lielos suportus negribu, lai var braukāt ar R15 ziemenēm.
Un kāpēc ar 2.8 suportiem nevar r15 uzlikt? Liekas ka tikai M-kām bija suporti uz kuriem mazākais disku izmērs bija r16
domaju ka vins sajauca ar e46
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Nezinu ko jus tur paši sajaucāt.
koilam viitni neapstraadaasi? izskatas baigi norusejusas
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
savādāk pēc šīs ziemas varētu būt beigtas
Ai tur vītnēm viss ir slikti.
man vītnēm arī čau - viņām daudz nevajag lai alumīnījs ieēstos bleķī
Mēģināju ar kko mēsel veidīgu sist nekas nenotika - vienīgais variants laikam ir ņemt nost statnes un likt skrūspīlēs un tad mēģināt izkustināt gredzenus ar visiem zināmiem veidiem ...
aizmugurē atkal viss labii ..
Mēģināju ar kko mēsel veidīgu sist nekas nenotika - vienīgais variants laikam ir ņemt nost statnes un likt skrūspīlēs un tad mēģināt izkustināt gredzenus ar visiem zināmiem veidiem ...
aizmugurē atkal viss labii ..
Tās vītnes man vajadzēja iepriekšējā pavasarī sakopt, visu sapirku, lai to izdarītu, bet uzmetās slinkums to darīt.
Bet tā kā neko neregulēju priekšā, tad vienalga, pakaļu tik derētu zemāk nolaist pēc dullajiem vasaras diskiem.
Bet tā kā neko neregulēju priekšā, tad vienalga, pakaļu tik derētu zemāk nolaist pēc dullajiem vasaras diskiem.
Beidzot pielikts, cerams vasarā saliks visu atlikušo.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pa smuko es ar sev dabuju bet kasetnieku
Johnny rakstīja:Panelis tagad galīgi smuks!
Vēl jāsaliek atlikušie devēji un vadiņus pareizi jāsavelk, lai viss zolīdi darbotos.
gastello rakstīja:Pa smuko es ar sev dabuju bet kasetnieku
Akcents ir uz ON BOARD COMPUTER. Radio jau tika iepirkts krietnu laiku pirms mašīnas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 36