Agnis mauritius blau coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- chevron_right
un izmantošana ir tikai likšana trasē?
vēl maziņās var copēt
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Viņš ir aizņemts vīrietis. Kādas maziņās. Skaties ātri nopirks kūuuuuuuutiņu..kompots rakstīja:vēl maziņās var copēt
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Kūtis arī labi slīd!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Nez kādreiz pienāks tā diena kad biegsies šie piedūrieni par MAZIŅAJĀM UN VAĻĪGAJĀM.
She don't believe in shootin' stars
But she believe in shoes and cars.
But she believe in shoes and cars.
tikai tad, kad maziņās un vaļīgās beigs eksistēt, bet varu apbēdināt tikai ar to, ka šo būtņu īpatsvars tikai palielinās attiecībā pret vīriešu skaitu
labi teikts!
Nekas ,naakamaa mazinjo ,vieglinjo ,stingrinjo un paareejo beibiishu paaudze diemzheel buus kritusi uz e46 ,sanjurciitas zhurkas vairs nebuus cienjaa ,diemzheel ! aamen
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Maziņās pārgājušas jau uz piecīšiem un semakiemKarrlo rakstīja:Nekas ,naakamaa mazinjo ,vieglinjo ,stingrinjo un paareejo beibiishu paaudze diemzheel buus kritusi uz e46 ,sanjurciitas zhurkas vairs nebuus cienjaa ,diemzheel ! aamen
P.S Sorry par offtopic.
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Pa cik VĒl e46 nav sākuši metināt reduktorus, viņas vēl paliks pie e36.
Viņām vairāk interesē likšanās slīpi, gan uz ielās ,gan gūltā
sorry Agni ka aizdiršam topiku
Viņām vairāk interesē likšanās slīpi, gan uz ielās ,gan gūltā
sorry Agni ka aizdiršam topiku
Pēdējais labojis Richus - 23 Okt 2014, 22:20, kopā labots 1 reizi.
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
virs 2003. gadaraudzha rakstīja:Maziņās pārgājušas jau uz piecīšiem un semakiemKarrlo rakstīja:Nekas ,naakamaa mazinjo ,vieglinjo ,stingrinjo un paareejo beibiishu paaudze diemzheel buus kritusi uz e46 ,sanjurciitas zhurkas vairs nebuus cienjaa ,diemzheel ! aamen
P.S Sorry par offtopic.
Normaalai mazinjai ir po-uj vai tu atbrauc ar M5 Gpower vai atbrauc 95gada kolekcijas Adidas treninterpa un rolikos bez kaucuka ritentiniem - ja tavai mazinai nav po-uj - Maini Mazinjo !!!!!
KK TECHnics
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Cepums Karllo par tekstu
Sorry par off topic
Sorry par off topic
Iemet kādu bildi kā auto izskatās. Kas vispār ar viņu notiek? Sen neko neesi rakstījis.
Sezonas atklāšanas galerijās kaut kādas bildes gan jau ir, slinkums meklēt. Notiek tas, ka viņš gandrīz netiek kustināts, apnicis jau ir. Tāpat nekad nepārdošu pat par 1/3 naudas kas tur ir sagrūsts, lai labāk stāv, moš pa retam aizvilkšu uz trasi.
No pēdejiem update, uzliku keramisko sajūgu, ar to tik viss sākās - uzreiz pēctam sekoja aprautas pusasis, reduktoru izrāva no buksēm ārā, salauzta kārba un izģērbusies kardāna mufta
Galvenais ko es esmu sapratis pa šiem gadiem - vieglāk, LĒTĀK un bez galvassāpēm ir nopirkt jau gatavu e36 ''projektu'' pa kapeikām, kurā kāds muļķis (kā es )ir sagrūdis naudu un spiests pārdot pa pusvelti, nevis kaut ko čakarēties, bojāt nervus un taisīt pašam.
No pēdejiem update, uzliku keramisko sajūgu, ar to tik viss sākās - uzreiz pēctam sekoja aprautas pusasis, reduktoru izrāva no buksēm ārā, salauzta kārba un izģērbusies kardāna mufta
Galvenais ko es esmu sapratis pa šiem gadiem - vieglāk, LĒTĀK un bez galvassāpēm ir nopirkt jau gatavu e36 ''projektu'' pa kapeikām, kurā kāds muļķis (kā es )ir sagrūdis naudu un spiests pārdot pa pusvelti, nevis kaut ko čakarēties, bojāt nervus un taisīt pašam.
Kā nu kuram retajam..Agnis rakstīja:... vieglāk, LĒTĀK un bez galvassāpēm ir nopirkt jau gatavu e36 ''projektu'' pa kapeikām, kurā kāds muļķis (kā es )ir sagrūdis naudu un spiests pārdot pa pusvelti, nevis kaut ko čakarēties, bojāt nervus un taisīt pašam.
Tas pats, kas teikt, ka vieglāk ir uzreiz adoptēt pusaudzi, jo tas ir lētāk, mazāk bojā nervus un mazāks čakars, nekā audzināt pašam savu sīko
Mašīnu jau tu neaudzini, diezgan nejēdzīgs salīdzinājums. Saprotu ka ar audzināšanu domā ka pats izvēlies detaļas kādas likt un tā, bet vienalga. Pērkot tev jau izstāstīs kas tur salikts.
Agnim jau ir taisnība, bet citiem no tiem muļķīšiem vienk. patīk tas būvēšanas process.
Agnim jau ir taisnība, bet citiem no tiem muļķīšiem vienk. patīk tas būvēšanas process.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Nu skaidrs. kādu dienu kad izvelc viņu ielās ari pafilme, patīk sakaņa.
taisniba ir, letak ir nopirkt neka pašam ieguldīt nervus un naudu
taisniba ir, letak ir nopirkt neka pašam ieguldīt nervus un naudu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27