Duncix 325i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- chevron_right
es ar lieku ka nav tas pats, nu nesakrīt tas krāsojumus 1:1, ja smalkāk papēta.
Degušajam nav FL brille, bet šim bij PFL?
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Cits cits tas most wanted [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES]
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
DuNc1x rakstīja:Cits cits tas most wanted [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES]
- ikey07
Nu ko tauta.. sen nav nekas nebija ne darīts, ne rakstīt. Kad tika darīts, tad bij slinkums rakstīt auto nav miris un nebūs.. sorry heiteri Vairāk par pusgadu auto vienkārši stāvēja garāžā, bij slinkums ņemties ar to. Beidzot saņēmos un saķu ko darīt.. Biju pavizinājies ar e36 ar lūku... Velns kā sagribējās lūku, kaut vai nošaujiet ilgi domāju, tad papētīju abām bundžām jumtus. Izrādās viss sakrīt Nodomāju - kas būs tas būs - i sāku darboties
Pagaidām tas viss izskatās šādi
Pagaidām tas viss izskatās šādi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ša sāksies
Lawwr rakstīja:ša sāksies
Lūkai nekad mūžā nevienam auto neesmu redzējis jēgu, tāpēc šādu gemoroju nesaprotu...
nebūs jau tik trakiLawwr rakstīja:ša sāksies
dzīvē daudz kam nav jēgas, bet ja gribās ta gribāsZzevsS rakstīja:Lūkai nekad mūžā nevienam auto neesmu redzējis jēgu, tāpēc šādu gemoroju nesaprotu...
Jebaķ, e36 bez lūkas vienmēr bijis vērtīgāks, varēji vnk salabot kodiķi būtu bijis lētāk un nevajadzētu safist bundžu
EDIT: labāk nevizinies citos e36, nebūs galvā neracionālu domu
DDM
Es būtu varējis nopārdot Tev sedanu uzreiz ar lūku
xex laikam gan nevajag vizināteis citos e36kasiks rakstīja:Jebaķ, e36 bez lūkas vienmēr bijis vērtīgāks, varēji vnk salabot kodiķi būtu bijis lētāk un nevajadzētu safist bundžu
savām rokām interesantāk ko tādu padarītInferno rakstīja:
Es būtu varējis nopārdot Tev sedanu uzreiz ar lūku
Am man tik kautrīgs jautājums.
Kur ellē grasies laist noteku / pārteku / ūdeni / škīdrumu ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
kā jau teicu bundžām viss sakrī.. caurumi notekām arīValtersZ rakstīja:Am man tik kautrīgs jautājums.
VIss ir super, beidzot kāds to ir izdarījis nevis tikai runājis, man mašīna bez lūkas liekas klaustrofobiska, viss ir čotka.
gan jau izdomās par ūdeni etc arī.
- ikey07
Varēji uzreiz uzbliezt kabri
Ok tauta, vēlāk nobildēšu kā izskatāc stock notekas vietas abām bun'dzām, lai nav lieku jautājumu
Thanksikey07 rakstīja:VIss ir super, beidzot kāds to ir izdarījis nevis tikai runājis, man mašīna bez lūkas liekas klaustrofobiska, viss ir čotka.
Riks* rakstīja:Varēji uzreiz uzbliezt kabri
Luuka laba lieta:) Par apnemibu +
Luka ari dod odzinu izskatam kad ir paverta uz augsu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27