E36 330ci by Sancix
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- chevron_right
4k Eur
Tak atstāj šķūnī vēl 2-3 gadus un 5-6k minimums ko dot par nesapuvušu e36
Cena itkā laba utt. Man tikai viens jautājums,
Kas tur ir ar to mūziku, ka maksā 1.5k? Tas aizmugurējais plaukts maksā tādu naudu?
Kas tur ir ar to mūziku, ka maksā 1.5k? Tas aizmugurējais plaukts maksā tādu naudu?
Hertz spl priekšā, ja nemaldos, Hertz augšas, aizmugurē Hertz koaksiāļi, Bija Hertz sub, tagad twin kicker, barojas no alpine monobloka, Skaļruņus baro Alpine pastiprinātājs, viss skan no Pioneer DEH-P88RS Hi-End. Nopakots viss no bagažnieka vāka līdz uguns sienai.
No 18 gada nekas nav rakstīts. Nu principā nekas nav mainījies, tik cik auto stāvējis sausā angārā. Jādodas uz kāzām būs, kur aizliegts iebraukt ar f series.
pārkrāsot nesarūsējušu e36 ir interesanti
pārkrāsot nesarūsējušu e36 ir interesanti
Pēdējais labojis Sancix - 26 Aug 2020, 21:02, kopā labots 1 reizi.
Un man šķita, ka tas ir sen pārdots . Gaidu ar nepacietību atjauninājumu tēmai
Pēc m54b30, kas tika ielikts vietā?
m50b27tu
Sudraba krāsas man šķiet var krāsot tikai krāsojot visu mašīnu, savādāk baigi raibi.
Izskatās labi
Izskatās labi
- ikey07
Smuka kupeja!
Kad iemetīsi dzinēja aprakstu?
Kad iemetīsi dzinēja aprakstu?
m50 bloks, m52 augša, m52 apkare ar ms41 vadību. Nekas tāds, ar ko lielīties. Tilpums 2,7. Topika nosaukums maldinoš, 3,0 te vairs nav.
Būs turbo?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Kārtējais gads pagājis Šovasar doma ir pāris reizes līdz jūrai aizripot
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kruta!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- chevron_right