BMW 318i Touring - ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 55
- chevron_right
Pa to naudu tak garažu var iepirkt
Viņi ko tev starteri 10h mainīs???
Par to naudu labāk būtu uz mēnesi iznomājis telpas ar pacēlāju un pats visu sataisījis!
Par to naudu labāk būtu uz mēnesi iznomājis telpas ar pacēlāju un pats visu sataisījis!
Davai Es tev pa 100 eur visu sataisiishu doshu garantiju.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Ko jūs norejat cilvēku?
Vismaz čalim rokas paliks tīras.
Ja dārgs manikīrs, tad tas ir svarīgi, jā! sorry, es tikai ākstos, labs garīgais šovakar! Lai veicas darbo!I'm_Infinite rakstīja:Ko jūs norejat cilvēku?
detaļās tak arī ir tajā skaitāZzevsS rakstīja:Viņi ko tev starteri 10h mainīs???
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Nezinu vai paturēt šitos diskus, fitmens ir baigi labs, vajag tik drusku zemāku.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07
Beidzot iztīrju garāžu, lai žurka tiek ziemas migā tik kkāds sūda neejoš rolleris un quads traucē pilnam priekam.
- ikey07
Karoče dabūju touringu no Grosa, slinkums izmaksāja 476 euro , pliks darbs bija 310 euro
sajūga komplekts 112 un startera restaurācija 65 euro
Dabūju macību ka DIY ir labāk, tagad arī garāža ir lietojama, anyhow tourings savu sezonu ir beidzis un ies gulēt.
sajūga komplekts 112 un startera restaurācija 65 euro
Dabūju macību ka DIY ir labāk, tagad arī garāža ir lietojama, anyhow tourings savu sezonu ir beidzis un ies gulēt.
- ikey07
Es tā skatos, ka te tas pats, kas manā topikā - kā kaut ko dara servisā tā īpašnieks lohs utt.
Kāpēc tieši grosā remontēji?
+1, mums tepat forumā ir daudz uzticamu/prasmīgu cilvēku kas domājams tādu kosmosu neizmaksātuZzevsS rakstīja:Kāpēc tieši grosā remontēji?
Kas Tev tur trīs dažādi cilvēki darbus darīja?
Pirmais nomaina Sajūgu, saliek visu atpakaļ, dod nākamajam mainīt blīvslēgu, atkal izjauc visu un saliek atpakaļ, un tad dod trešajam nomainīt starteri?
Dārgi un skaļi, nevienmēr, nozīmē labi. Tāpat grosā strādā studenti, un garantiju var prasīt arī no citiem servisiem, kuri ir mazāk pazīstami.
Pirmais nomaina Sajūgu, saliek visu atpakaļ, dod nākamajam mainīt blīvslēgu, atkal izjauc visu un saliek atpakaļ, un tad dod trešajam nomainīt starteri?
Dārgi un skaļi, nevienmēr, nozīmē labi. Tāpat grosā strādā studenti, un garantiju var prasīt arī no citiem servisiem, kuri ir mazāk pazīstami.
StikluMeistars.lv
Par cik esmu spontāns cilvēks, tad brīdi kad nobesīja gulēt ārā uz zemes zem mašīnas, devos uz tuvāko servisu ko zinu ta kā dzērājs pēc pudelītes
daži snapi, šodien garāžā ievilku gaismu un uztaisīju nelienu work benchu, pa ziemu gribas nomainīt visu piekari, protams pats.
daži snapi, šodien garāžā ievilku gaismu un uztaisīju nelienu work benchu, pa ziemu gribas nomainīt visu piekari, protams pats.
- ikey07
Es arī šokā par to ciparu servisā... Man te vienam kārba jāmaina (protams, pie reizes, kloķenes blīvslēgs utt), nez cik lai prasa.
Bet nav ko nosodīt nevienu, redz, ka cilvēks tomēr cenšās un dara kautko savam auto. Nākamreiz noteikti uz servisu nedzīs.
Bet nav ko nosodīt nevienu, redz, ka cilvēks tomēr cenšās un dara kautko savam auto. Nākamreiz noteikti uz servisu nedzīs.
Whoop whoop, melnajam sedanam TA izieta!!
Bija tas pats džeks kas man pārbaudīja pirmā reizē, atļāva pat saregulēt lampas uz vietas
Bija tas pats džeks kas man pārbaudīja pirmā reizē, atļāva pat saregulēt lampas uz vietas
- ikey07
Sāku mainīt filtra korpusa blīvi, bet ņemot nost, tur nemaz nekāda blīve nebija, pat ne kkādas daļas
Par cik tagad varu bez steigas visu taisīt, ta izdomāju rīt nopirkt karstumizturīgo krāsu un nopūst pašu korpusu/braketi un ģeneratoru, lai izskatās svaigāk, sekojot Armando paraugam
Par cik tagad varu bez steigas visu taisīt, ta izdomāju rīt nopirkt karstumizturīgo krāsu un nopūst pašu korpusu/braketi un ģeneratoru, lai izskatās svaigāk, sekojot Armando paraugam
- ikey07
Es ceru ka tu arī abus O rings mainīsi, jo neredzu jēgu tikai blīvi mainīt(pats laiciņu atpakaļ mainīju blīvi ar abiem O ringiem priekš sava m43)
Tie O rings tak parasti nāk līdzi eļļas filtram, ganjau pie maiņas nomainīti.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 55