maartyd cabrio
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 33
- chevron_right
Un neviens nevienam nepiepišas, es visus jaunumus tikai te uzzinu, tāpēc te arī jautāju.
Vajag biežāk piebrauktInferno rakstīja:Un neviens nevienam nepiepišas, es visus jaunumus tikai te uzzinu, tāpēc te arī jautāju.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Pasaki to manai ģimenei vai vēl labāk priekšniekammaartyd rakstīja:Vajag biežāk piebrauktInferno rakstīja:Un neviens nevienam nepiepišas, es visus jaunumus tikai te uzzinu, tāpēc te arī jautāju.
Vakar salikts salonā pilnībā viss, tagad tik atlicis piestrādāt pie purna - nokrāsot abus spārnus, visu saskrūvēt, saregulēt utt.
Viss turpinās
Sakrāsoti abi spārni, piekrāsots bampers un piečurātas miglas. Spārnam pats tonis neatšķiras no virsbūves, tā ir lakas vaina, kas tiks pulēts. Par miglām daži varbūt te sprēgās, bet baltai krāsai ļoti piestāv un ir kā odziņa priekš clean OEM look.
Salonā - bardačokam beidzot pielikta līstīte, dabūta jauna ātrumkloķa ādiņa un ielikts spidometrs ar hroma riņkiem.
Un nolēmu, ka reduktoru laikam nemainīšu, baigi ekonomiski sanāk braukt.
Sakrāsoti abi spārni, piekrāsots bampers un piečurātas miglas. Spārnam pats tonis neatšķiras no virsbūves, tā ir lakas vaina, kas tiks pulēts. Par miglām daži varbūt te sprēgās, bet baltai krāsai ļoti piestāv un ir kā odziņa priekš clean OEM look.
Salonā - bardačokam beidzot pielikta līstīte, dabūta jauna ātrumkloķa ādiņa un ielikts spidometrs ar hroma riņkiem.
Un nolēmu, ka reduktoru laikam nemainīšu, baigi ekonomiski sanāk braukt.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Izskatas glits
Tikai man prasitos M bamperu bet tas ir tikai manas gaumes viedoklis
Esmu par to domājis, bet nē. Šeit paliks tikai FL paka. Vismaz kamēr man nemainīsies viedoklis, ka touringiem M paka nepiestāv Manuprāt, no sāna baigā žilete izskatās, skatoties uz auto kopumā.zurkae36 rakstīja:Izskatas glits
Nekas, ar to sēdinājumu, kuru man tuvākajās dienās atvedīs un ar noskatītajiem diskiem (kuri, ja viss saies, būs nākamā mēneša beigās) būs bomba
Nu ko, pienācis laiks atkal kādam postam.
Šoreiz tehniski uzlabojumi+bonusi - priekšā sasēdināts uz sarkanajām ex ciprusa atsperēm , nomainīti priekšējie amji un atbalsti, arī aizmugurē nomainītas atsperes uz sarkanajām. Paldies liet. Grunte!
Kā arī uzmesti pagaidām R16 diski ar riepām nospolēšanai, kamēr dabūšu kārotos diskus.
Un nopirkts jauns karodziņš, ko izkārt
Kāda bilde:
Šoreiz tehniski uzlabojumi+bonusi - priekšā sasēdināts uz sarkanajām ex ciprusa atsperēm , nomainīti priekšējie amji un atbalsti, arī aizmugurē nomainītas atsperes uz sarkanajām. Paldies liet. Grunte!
Kā arī uzmesti pagaidām R16 diski ar riepām nospolēšanai, kamēr dabūšu kārotos diskus.
Kāda bilde:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nav par ko
Salonā var kartupeļus stādīt!
Njem par labumaartyd rakstīja:Nu ko, pienācis laiks atkal kādam postam.
Kāda bilde:
ar kompatu pa brugji
Bez pakas smuki r16 iederētos
Nevienam nav redzēti vieni no smukākajaiem FL e39 diskiem - style 50 r16Vieīgi ču pa modernu priekš kantainā e36
Nevienam nav redzēti vieni no smukākajaiem FL e39 diskiem - style 50 r16
Slēpts saturs: Parādīt
Manuprāt vienīgie diski kas labi izskatās r16 izpildījumā ir remotec.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Un Brock B1.Dzhejs rakstīja:Manuprāt vienīgie diski kas labi izskatās r16 izpildījumā ir remotec.
Kopš salikšanas nav bijis īsti laika iztīrīt visuRiks* rakstīja:Salonā var kartupeļus stādīt!
Šito būdu var droši klapēt ciet, īpašnieks tagad brauc ar manu veco sedanu
NemuldiesInferno rakstīja:Šito būdu var droši klapēt ciet, īpašnieks tagad brauc ar manu veco sedanu
Nu labi, arī savu veco, ja tā labi patin uz atpakaļu.maartyd rakstīja:NemuldiesInferno rakstīja:Šito būdu var droši klapēt ciet, īpašnieks tagad brauc ar manu veco sedanu
Taisnība viewtopic.php?f=18&t=3559&start=100#p367758Inferno rakstīja:Nu labi, arī savu veco, ja tā labi patin uz atpakaļu.maartyd rakstīja:NemuldiesInferno rakstīja:Šito būdu var droši klapēt ciet, īpašnieks tagad brauc ar manu veco sedanu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 33