Ch.: 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 32
- chevron_right
zinu, ka drīz viens e30 cabrio tirgosies! (tantes runā)
Vests no Vācijas!
Cena gan, iespējams, būs kosmoss!
Vests no Vācijas!
Cena gan, iespējams, būs kosmoss!
Kabrioleti nepatīk. :) skatīties uz viņiem ir forši, bet pats sev tādu negribētu. gribu kupeju, tikai un vienīgi.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
eueueu .. šitādas runas vilina mani ar uz e30
Nē, lai kā patiktu, šaubos vai man būs kādreiz e30
Nē, lai kā patiktu, šaubos vai man būs kādreiz e30
Es laikam ka vēstu pats e30 labāk no Vācijas nekā te LV kko meklēt, kaut gan nav jau izslegts ka LV neuzrodas kāds tīkams eksemplārs kuru celt aukšā. Draugs ari tgd ceļ aukša sarkanu e30 kupeju, pilnīgi no nulles.
Nav tā, ka ar kupeju nekas nenotiek.
Auto ir atpakaļ uz stiliņiem, turpinu vizināties un baudīt kupošu riepu smaržu.
+ šodien dabūts jauns bubļiks. It kā nebija paredzēts pirkums, bet kad pirku stūri touringam, uzpeldēja piedāvājums iegādāties arī šo pa lētaku naudu + praktiski ideālā stāvoklī.
Paldies RENIO.
Auto ir atpakaļ uz stiliņiem, turpinu vizināties un baudīt kupošu riepu smaržu.
+ šodien dabūts jauns bubļiks. It kā nebija paredzēts pirkums, bet kad pirku stūri touringam, uzpeldēja piedāvājums iegādāties arī šo pa lētaku naudu + praktiski ideālā stāvoklī.
Paldies RENIO.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Salons izskatās prīmā.
Lūdzu
ka ir ar tam BMW emglemam uz bublikiem? var vinas nomainiit ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Nu ja jau ebay'ā ir nopērkamas, tad ganjau ka var.KLAVINS rakstīja:ka ir ar tam BMW emglemam uz bublikiem? var vinas nomainiit ?
Biju pavisam aizmirsis ka tev ir ari kupeja:D joks:D Te kā vienmēr viss ir labi
Ch. - Tu ar kupeja arì vispàr pàrvietojies?
Protams. :) Pa lielam tourings tiek izmantos tikai ikdienas braukāšanai uz darbu. Pārējā laikā pa Jelgavu vizinos praktiski tikai ar kupeju.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Ar ko vairāk kaifs braukt?
Ar kupeju. Daudzdaudzdaudz lielāks. Pagrūti paskaidrot kāpēc, bet kupeja man patīk daudz labāk.
Tourings ir parasta 2.8 žurka, bet kupeja ir tik forši stingra, asa.. Dzinējs daaaudz atsaucīgāks un braucot tas auto liekas ka tas auto sver daudz mazāk kā viņš reāli sver. utt
Tie kas ir izbraukuši ar manu kupeju zin par ko runāju.
Tourings ir parasta 2.8 žurka, bet kupeja ir tik forši stingra, asa.. Dzinējs daaaudz atsaucīgāks un braucot tas auto liekas ka tas auto sver daudz mazāk kā viņš reāli sver. utt
Tie kas ir izbraukuši ar manu kupeju zin par ko runāju.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Saprotu par ko Tu runā
Sanāca produktīvas brīvdienas - beidzot pa ilgiem laikiem pieķēros salonam - pirmkārt, iztīrīju, otrkārt, beidzot saliku līdz galam. Tā neraksturīgi man čotka un akaurāti. + toreiz, kad metināju grīdu, izmazgāju tepiķi ar Vanishu, tas tagad arī cmux. Tā kā tagad pats vairs nepazīstu to auto.
Beidzot arī salons man patīk tāpat kā ārpuse. Jāizdomā tikai kkas ar beņķiem. Iztīrīt drošivien nevarēs, jo ir nodiluma plaisas, sporsitzes likt negribu jo besī, citus, labākus beņķus atrast nav reāli, pāršūt ar tizlu dermantīnu negribu, bet ar foršu ādu nav naudas.. Tā kā drošivien būs jākrāso.! Ir kāds ar to saskāries? :)
āā un nospēru no Abita ideju par sarkanām bultām.
Beidzot arī salons man patīk tāpat kā ārpuse. Jāizdomā tikai kkas ar beņķiem. Iztīrīt drošivien nevarēs, jo ir nodiluma plaisas, sporsitzes likt negribu jo besī, citus, labākus beņķus atrast nav reāli, pāršūt ar tizlu dermantīnu negribu, bet ar foršu ādu nav naudas.. Tā kā drošivien būs jākrāso.! Ir kāds ar to saskāries? :)
āā un nospēru no Abita ideju par sarkanām bultām.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Par to dermantīnu un ādu ir tāpat kā es domāju, bet dermantīns nav nemaz tik peļams!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Kas tieši besī sportsēžās?
Gan jau tas, ka nav tik mīksti, kā parastie.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 32