E36-cipruss18 turpinaas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 131
- chevron_right
cipruss18 rakstīja:Tev
Es neaiztiktu ja nebuutu tik miiksta.jasagazh rati vel.prieksha nu jaa,bet citu gumiju tad vajagMartinix rakstīja:aizmuguri aiztikt nevajag priekšu vajag zemāk
ar kompatu pa brugji
Sākumā jau vis bija labi
Slēpts saturs: Parādīt
safisīs un pārdosKristaps85 rakstīja:Sākumā jau vis bija labiSlēpts saturs: Parādīt
Kāds te nupat lielijās ka esot krāsošanas pro utt, bet izrādās bik pavalcē un pro krāsojums pa ....
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
ja pats krāso tad jau po, krāso kaut katru mēnesi...
ZB NE PA TÈMU TE RUNÀT!!!
OFFTOPICS!
OFFTOPICS!
Apstrādāji, lai nebūtu bēdīgs skats?
nesu neko virak darijis pashlaik,jo nebraukashu vairs shogad visticamaak un uz kjap ljap nedarishu tur neko
ar kompatu pa brugji
Diski par arkam vai nav pohuj? Tur jau tāpat burbuliši spiedās arā...
teikshu godiigi,man kabris ir nedaudz apnicis un pamazam sak rasties lielaka un lielaka velme vinju pardot.
menesi uz nedelju esmu LV un nav isti jegas no divam mashinam
ja ir kadam interese pr vinju ,PM
pirms pardosanas arkas bus savestas kartiba,amishi aizmugure samainiti un jumts savest kartibaa.
cena manuprat bus ljoti adekvata ar shiem diskiem 3700 euro
menesi uz nedelju esmu LV un nav isti jegas no divam mashinam
ja ir kadam interese pr vinju ,PM
pirms pardosanas arkas bus savestas kartiba,amishi aizmugure samainiti un jumts savest kartibaa.
cena manuprat bus ljoti adekvata ar shiem diskiem 3700 euro
ar kompatu pa brugji
sapists un pardots
tak blin noliecies garaza lai stav lidz pavasarim. pirms sezonas sakop un vasara "atvalinajuma" bus ar ko braukaties!
tak blin noliecies garaza lai stav lidz pavasarim. pirms sezonas sakop un vasara "atvalinajuma" bus ar ko braukaties!
izlasi kartiigi.viss pirms pardoshanas tiks savests kartibaa
ar kompatu pa brugji
taa, topiku kakātāji , ja nebeigsiet, banu iesvērsu visiem profilaksei
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
tu izvalceji arkas del sitiem diskiem, sapisi arkas un tgd pardod diskus?
hvz, manā izpratnē sapistas gan, uzliksi šaurākus diskus, izskatīsies anāli, pacelsi augstāk arī izskatīsies anāli, neko mazāku par j9 aizmugurē īsti nevarēs likt, savādāk izskatīsies kakaini
bet tas tā, nav mans, po
bet tas tā, nav mans, po
Lawwr rakstīja:hvz, manā izpratnē sapistas gan, uzliksi šaurākus diskus, izskatīsies anāli, pacelsi augstāk arī izskatīsies anāli, neko mazāku par j9 aizmugurē īsti nevarēs likt, savādāk izskatīsies kakaini
bet tas tā, nav mans, po
Es sava zinja tev piekritu,bet nu shis auto vusticamak paliks uz shiem diskiem un ar smuki sataisitam arkam un auto tirgosies nost
ar kompatu pa brugji
Qfigeķ atkal tirgo auto...
Vins visu laiku tirgojas tak
Ari e38 tirgojas un tam ir savi iemesli
Ari e38 tirgojas un tam ir savi iemesli
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25