Vladlen m50b28turbo
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 81
- chevron_right
No anglijas, koroche noname ebayriebeklis rakstīja:Kas par glazju atsaiti?
Tiku klat pie stikla mazgasanas mehanisma..
*jauns suknis
*parkrasots bacoks + fishka suknim
*jauna tipa sprauslas no ford focus
*pretvarst
Tagad beidzot vispirms rodas logumazgasanas skidrums un tikai pec tam sak stradat slotinas, itka pretvarstam jabut no rupnicas, bet man nebija.. Pretvarstu oem nevareju pielagot jaunajam sprauslam, tapec panemu no degvielas sistemas aftermarket. Sprauslas der plug&play
veca vs jauna un video(nav manejais)
https://youtu.be/2U7dJiXo7no
*jauns suknis
*parkrasots bacoks + fishka suknim
*jauna tipa sprauslas no ford focus
*pretvarst
Tagad beidzot vispirms rodas logumazgasanas skidrums un tikai pec tam sak stradat slotinas, itka pretvarstam jabut no rupnicas, bet man nebija.. Pretvarstu oem nevareju pielagot jaunajam sprauslam, tapec panemu no degvielas sistemas aftermarket. Sprauslas der plug&play
veca vs jauna un video(nav manejais)
https://youtu.be/2U7dJiXo7no
Tomer nopirki
Man tā pat smidzina tapēc nepirkšu sev
Man tā pat smidzina tapēc nepirkšu sev
Saslimi ar autopedarastungu
Mēs to savā galā saucam par Ķūņiņgžopu-AF- rakstīja:Saslimi ar autopedarastungu
Nē nu šitie sīkumi ir zjbisj un daudz naudas neprasa, tomēr ble liec turbu
Vot šo es saprotu, reti kurš e36 saimnieks to pedorījot un krāsojot nomaina šīs detałas
CIk$? man arī vienā pusē prasās nomainīt
Katra gumija 9-10e gbkars rakstīja:CIk$? man arī vienā pusē prasās nomainīt
Dabūšu līstes āp logiem, tad lkm.būs tev PM un piekasīšos ,lai dabūtu tās gumijas ar
Labs, kaimiņam bij compats ar oem maģi un tā poga izskatijās sagrauzsta un vienmēr krita acīs
Labs, kaimiņam bij compats ar oem maģi un tā poga izskatijās sagrauzsta un vienmēr krita acīs
No kurienes sūti?
Eparts, bmw oem
Logiem listes sava vieta, prieksa atsaites no forda, kka forda dalas iepatikas
Sodien tiku pie TA, biju braucis 2x
Pirmo reizi biju Ogre, domaju ka nebus rindas 2 stundas gaidiju lai dabut 2 par stures pirkstu, masinu skatijas insperktors kopa ar veco inspektoru, meiginaja jebkam piepisties, sakuma degviela filtr slikti piefiksets, pec tam kulise skrape kardanu, riepas strike arkas, beigas atroda mistisko stures pirkstu(kad mainiju neatrodu nekadu luftu) Nu nekas atpakalj cela iekeru abam puses jaunus, un jau pec 2h biju Riga CSDD, kur pa fikso izgaju skati, inspektoram bija slinkums skatities, vnk pacela masinu, kamer printoja uzlimi
Lai iziet TA panemu citus diskus, nonemu miglas, plevi no lukturiem, pieskruveju piekto drosibas jostu, nonemu oilcatch, piepacelu bishku prieksu :) Armetas shlaukas sakuma inspektors nezinaja ko darit, kad pienaca galvenais uzreiz pateica ka drikst, jo ir valcetas un tas inspektors dabuja fashku no galvena
un bildes pirms TA :)
Pirmo reizi biju Ogre, domaju ka nebus rindas 2 stundas gaidiju lai dabut 2 par stures pirkstu, masinu skatijas insperktors kopa ar veco inspektoru, meiginaja jebkam piepisties, sakuma degviela filtr slikti piefiksets, pec tam kulise skrape kardanu, riepas strike arkas, beigas atroda mistisko stures pirkstu(kad mainiju neatrodu nekadu luftu) Nu nekas atpakalj cela iekeru abam puses jaunus, un jau pec 2h biju Riga CSDD, kur pa fikso izgaju skati, inspektoram bija slinkums skatities, vnk pacela masinu, kamer printoja uzlimi
Lai iziet TA panemu citus diskus, nonemu miglas, plevi no lukturiem, pieskruveju piekto drosibas jostu, nonemu oilcatch, piepacelu bishku prieksu :) Armetas shlaukas sakuma inspektors nezinaja ko darit, kad pienaca galvenais uzreiz pateica ka drikst, jo ir valcetas un tas inspektors dabuja fashku no galvena
un bildes pirms TA :)
Jā, BMW un normāli izieta tehniskā neiet kopā galīgi. Gan manu ex E39 drāza kā var, gan kompotu drāza kā var. Septembrī nākamā skate, nezinu kā ies, daudz kas mainījies, daudz kas sapists. Bail iedomāties.
Pa 0 vēlreiz točna vairs neiziešu šogad.
Pa 0 vēlreiz točna vairs neiziešu šogad.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 81