Duncix 325i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- chevron_right
Jā un nodrošina lielākus sasniegumus dzīvē.zurkae36 rakstīja:Luka ari dod odzinu izskatam kad ir paverta uz augsu
ThanksMartinsoon rakstīja:Luuka laba lieta:) Par apnemibu +
piekrītuzurkae36 rakstīja:Luka ari dod odzinu izskatam kad ir paverta uz augsu
LabaisZzevsS rakstīja:Jā un nodrošina lielākus sasniegumus dzīvē.
Būtu žēl jumtu fleksēt, bet lūka daily variantā ir super štelle. Respect par darbošanos.
Rējēji būtu labāk uz savām lamatām paskatījušies.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Es bez lūkas arī daudz esmu sasniedzis.ZzevsS rakstīja:Jā un nodrošina lielākus sasniegumus dzīvē.zurkae36 rakstīja:Luka ari dod odzinu izskatam kad ir paverta uz augsu
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Domāju ka aprīļa joks bet bļāāāā..... Tu nu gan i tālu no saprāta
Ieklausies mūžīgajos čīkstētājos, vienmēr viss slikti , dari ko gribi
Manuprat, vieglak/pareizak butu bijis - aturbt jumtu, pa punktiem.!
Labi, ka tas e36 ar kuru vizinājies nebija kabris!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Beautiful Mechanical Wonder
Laurix rakstīja:Labi, ka tas e36 ar kuru vizinājies nebija kabris!
Nu hz, hz, kāda tad jēga no tās?TomSkarsts rakstīja:Būtu žēl jumtu fleksēt, bet lūka daily variantā ir super štelle. Respect par darbošanos.
Pa 7 gadiem savam e36 biju mēģinājis vērt to lūku vaļā reizes 2-3, kad saule sacepināja pauri jau pēc minūtēm 5 (jā, neesmu tas, kas visur staigā kādā ķeponā) braucot jebkurā debesspuses virzienā, nerunājot par troksni, kas neļauj normāli muzonu klausīties, sapratu, ka daudz labāk ar kondišku sēdēt noslēgtā salonā...
Izskatās, ka autora vienīgā problēma it tajā, ka kāds tam regulāri pieved bezmaksas flekša ripas un vienkārši ir daudz brīvais laiks pa dzīvi!
d[-_-]b
Ārprāts, šī raudāšana, ka no lūkas nav jēgas. Ja saimnieks grib lūku, ar to vien pietiek. Man arī patīk, ka automašīnā ir lūka un neuztrauc ne viņas svars, ne kuzava stiprība. Tas pats, kas dirst, ka no zaļa auto nav jēgas, jo man redz nepatīk.
Un tiem, ārprāts tā sačakarēji bundžu, paskatieties, vien uz to, kāda viņa pirms gada bija, kad jūs visi kliedzāt - uz tolmetu
Un tiem, ārprāts tā sačakarēji bundžu, paskatieties, vien uz to, kāda viņa pirms gada bija, kad jūs visi kliedzāt - uz tolmetu
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Protams, ja grib lūku, lai jau metina iekšā un lieto. Katrs ar savu auto dara ko un kā grib.Linda rakstīja:Ārprāts, šī raudāšana, ka no lūkas nav jēgas. Ja saimnieks grib lūku, ar to vien pietiek. Man arī patīk, ka automašīnā ir lūka un neuztrauc ne viņas svars, ne kuzava stiprība. Tas pats, kas dirst, ka no zaļa auto nav jēgas, jo man redz nepatīk.
Eu,Nice!Es tieši biju iedomājies,cik reāli būtu ielikt mersim lūku,jo stokā manam, nav,jāpaskatās,kā tev izdosies
atlikt diršanu,lūka tā ir štelle!
Ja tā padomā, tad praktiski jebkurš forums ir viena vienīga raudāšana, tukša dir$ana vai savu subjektīvo viedokļu paušana!Linda rakstīja:Ārprāts, šī raudāšana, ka no lūkas nav jēgas. Ja saimnieks grib lūku, ar to vien pietiek. Man arī patīk, ka automašīnā ir lūka un neuztrauc ne viņas svars, ne kuzava stiprība. Tas pats, kas dirst, ka no zaļa auto nav jēgas, jo man redz nepatīk.
d[-_-]b
Vai tad tāda nav foruma būtība - paust un uzklausīt viedokli?Dj Plosky rakstīja:Ja tā padomā, tad praktiski jebkurš forums ir viena vienīga raudāšana, tukša dir$ana vai savu subjektīvo viedokļu paušana!Linda rakstīja:Ārprāts, šī raudāšana, ka no lūkas nav jēgas. Ja saimnieks grib lūku, ar to vien pietiek. Man arī patīk, ka automašīnā ir lūka un neuztrauc ne viņas svars, ne kuzava stiprība. Tas pats, kas dirst, ka no zaļa auto nav jēgas, jo man redz nepatīk.
Pastāstīsi kas, tavuprāt, lūkā tik foršs?Ģirts rakstīja:Eu,Nice!Es tieši biju iedomājies,cik reāli būtu ielikt mersim lūku,jo stokā manam, nav,jāpaskatās,kā tev izdosies
+5489Pacha rakstīja:Manuprat, vieglak/pareizak butu bijis - aturbt jumtu, pa punktiem.!
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Nesaku ka kkas slikts, bet priekš manis pilnīgi bezjēdzīga lieta.cipruss18 rakstīja:A kas vinjaa tik slikts??runa par lukas esamibu
Tas ir priekš tevis, tagad sanāk visiem būtu jāseko taviem principiem? ja cilvēkam patīk, kāda starpība. Katrs taisa mašīnu priekš sevis,nevis citiem!ZzevsS rakstīja:Nesaku ka kkas slikts, bet priekš manis pilnīgi bezjēdzīga lieta.cipruss18 rakstīja:A kas vinjaa tik slikts??runa par lukas esamibu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- chevron_right