BMW 318i Touring - ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 55
- chevron_right
Tu mani laikam nesaprati. Priekš eļļas filtra korpusa vajaga 2x O rings nevis mainot eļļas filtru.Finks rakstīja:Tie O rings tak parasti nāk līdzi eļļas filtram, ganjau pie maiņas nomainīti.
Jo filtra korpusa blīvi es ebayā atsevišķi pirku un abus O rings atsevišķi
Te var saprast kaut ko(detaļa nr. 5 ir tie O rings): http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=11_1568
Es tieshi domaju ko darit ar to pulki, kà isti to o ringu sauc?
- ikey07
Paskaties izmērus un veikalā pielasi. Vēlams ir tos o-ringus nomainīt ik pa laikam.
kkā šitā dabūju arī o-ringus, tik jāizdomā kā labāk ģeneratoru sakopt, jo negribas sapūst pilnu ar krāsu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07
Cerams elju noberzi nost ar zobubirsti.
Generatoru krasot ar mazo udenskrasu otinju
Generatoru krasot ar mazo udenskrasu otinju
...
Jup, tas kas varēja peldēt, izpeldējās Fairy vanna, to kas nevarēja, ar abrazīvu švami noberzu.
Ģeneratoru krāsoju ar flakonu arī, tik aizbāzu katru spraugu ar salvetes gabaliņiem
Gala rezultāts. Nevar īsti redzēt, jo grūti dabūt angle kurā kkas būtu redzams.
Ps. vārsu vāks ir tapšanas stadijā.
Ģeneratoru krāsoju ar flakonu arī, tik aizbāzu katru spraugu ar salvetes gabaliņiem
Gala rezultāts. Nevar īsti redzēt, jo grūti dabūt angle kurā kkas būtu redzams.
Ps. vārsu vāks ir tapšanas stadijā.
- ikey07
Izskatās
jakjeras klat parejam detalaam, siis paaraak tiiras salidzinot ar parejaam
...
Armando rakstīja:jakjeras klat parejam detalaam, siis paaraak tiiras salidzinot ar parejaam
Tik mentāli kā tu neiešu , bet pa lielam satīrīšu, ritā nomazgāšu motoru ar spiedienu, ta redzēs ko tālāk, jo īstenībā es speciāli sakrāsoju, lai būtu iemesls satīrīt arī visu pārējo
- ikey07
taajau parasti ir, vajag tik iesakt, un bus gribashana un azarts turpinat
...
Nomazgāju motoru un nokrāsoju vārsu vāku ( bez ņemšanas nost ), tik nevaru izdomāt vai tos burtus taisīt baltus, jo man tie burti jau ir nokrāsoti balti zem tā melnā slāņa, tik ar smilšpapīru jānoņem melnais slānis, bet viss melns arī izskatās labi.
Baigi patīk tas čuguna efekts.
Baigi patīk tas čuguna efekts.
- ikey07
par centiibu 10, bet ja nav ko dariit, tad labaak izmazga motor telpu, viss noputejjis utt.. neka personiga, ta teikt, ja tirs tad tirs...
Man tomēr prasās pēc baltā BMW uzraksta.
ZzevsS rakstīja:Man tomēr prasās pēc baltā BMW uzraksta.
Atļaušos nepiekrist, nekādā gadījumā nevajag baltu.
Ja pieturās pie BMW, tad, pa lielam, uzrakstam būtu jābūt sudraba krāsā.. Kā, piemēram, m50/m52/m54 saimes dzinējiem
Kā arī, mazajiem motoriem(plastmasas vāciņi, virs spolēm) m42/m44, ja nemaldos
Pēdējais labojis Pacha - 08 Nov 2015, 02:20, kopā labots 1 reizi.
Man ir gan sudraba, gan gun metal flakoni., laigan es vienmēr uzskatīju ka arī 6cyl ir balti burti.
- ikey07
6 cyl ir sudraba.
Visiem ir sudraba. Es ņemtu smilšpapīru un berztu nost.
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Šitais noderēja, es tikko tik atjēdzu ka man vnk vajag ar smilšpapīru pulēt līdz bear metal, un to metālu nopulēt, nevis domāt kā nomaskēt visu lai var tos burtus nokrāsot sudraba/metāla krāsā.Nixon rakstīja:Visiem ir sudraba. Es ņemtu smilšpapīru un berztu nost.
Tik tagad stulbi, par cik man apakšā jau bija baltā krāsa, tagad to burtu edge ir balta, un izskatās ta kkāds vecināts efekts.
- ikey07
Kāpēc teikumā ir obligāti jāiebāž viens vārds angliski ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 55