E36-vitjazz 323i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 50
- chevron_right
Atvainojos par offtopiku, bet kāds var mani apgaismot ar ko tā tirgota m3 izplūde atšķiras no OEM 2.8?
Reāli pēc bildēm spriežot varu pieļaut ka trubu diametrs varētu būt lielāks, bet visādi citādi neredzu nekādu atšķirību.
Tad jau būtu jedzīgāk pirkt OEM 2.8 izplūdi, kura māksā zem 100eu (pat šobrīd pārdod sadaļā tāda ir pieejama), tapat neiet runa par izplūdi uz m3 dzinēja..
Reāli pēc bildēm spriežot varu pieļaut ka trubu diametrs varētu būt lielāks, bet visādi citādi neredzu nekādu atšķirību.
Tad jau būtu jedzīgāk pirkt OEM 2.8 izplūdi, kura māksā zem 100eu (pat šobrīd pārdod sadaļā tāda ir pieejama), tapat neiet runa par izplūdi uz m3 dzinēja..
Tāpēc, ka m3 zirneklim galu vai kā nosaukt ir garāki un tuvāk aizmugurei. Ceru, ka saprati.Nylon rakstīja:Atvainojos par offtopiku, bet kāds var mani apgaismot ar ko tā tirgota m3 izplūde atšķiras no OEM 2.8?
Zf un getrag kulises atšķiras? Uz getrag taču var uzmest zf kulisīti,pareizi?
vitjazz rakstīja:Zf un getrag kulises atšķiras? Uz getrag taču var uzmest zf kulisīti,pareizi?
atšķiras, zf kulise getragam būs kā šortšifteris
Atšķiras gan.
ZF uz getraga laikam varēja. Sanāca šortshifters ķipa.
ZF uz getraga laikam varēja. Sanāca šortshifters ķipa.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Ir dillema par izplūdi... Ko ieteiksiet 200e budžetā (nedaudz palielināju,saprotot,ka ar 100+ nav ko skatīties). Ļoti reti uzpeld 2.8 izplūdes vnk cik sapratu....
Vienu taisnu trubu un galā piemeklēt bunduli (ieeja 1 izzeja 2) lai skaņa ir patikami dobja bet ne pārlieku skaļa.
nomainīju vienas trubas izplūdi, ar iemetinātu rezunatoru un gala bunduli no 2.5, pārtaisīts vienai trubai, pret stock 2.8 izplūdi, nu diena pret nakti, daudz patīkamāja skaņa, varbūt dēļ kātiem, vai x paipa, bet atpakaļ vienas trubas izplūdi negribētu, vienīgi, labākā izpildījumā, kā man bija.
Ko teiksiet par remus gala bunduli uz 325i stock izplūdes?
man liekas, 2.5 ir tāda pati izplūde, kā 2.8, tikai bundulim nav tā vārsta.
Jābūt nice!vitjazz rakstīja:Ko teiksiet par remus gala bunduli uz 325i stock izplūdes?
2.5 izplūde vienā vietā saiet 1 trubā, kur ir zonde ja nemaldos. 2.8 izplūde nevienā vietā nesaiet kopā, jo 2 zondes.Lawwr rakstīja:man liekas, 2.5 ir tāda pati izplūde, kā 2.8, tikai bundulim nav tā vārsta.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
ā, nu varētu būt.
skatos bildes, izskatās, ka ikspaipa arī nav, tā varētu būt?
skatos bildes, izskatās, ka ikspaipa arī nav, tā varētu būt?
Saiet, ir H-pipeTomSkarsts rakstīja:2.5 izplūde vienā vietā saiet 1 trubā, kur ir zonde ja nemaldos. 2.8 izplūde nevienā vietā nesaiet kopā, jo 2 zondes.Lawwr rakstīja:man liekas, 2.5 ir tāda pati izplūde, kā 2.8, tikai bundulim nav tā vārsta.
domāju ka nav.
Topiku piepaceļot - gaidu atvaļinājumu,kad visu varēs sākt mainīt un vest kur vajag!
Sapirkti: 1. ūdenssūknis; 2.visas blīves; 3. visi šķidrumi (tai skaitā jauns bremžu šķidrums)
4. suporti priekš 6 cyl. Vēl tik nezinu vai paspēšu blastā nostrūklot,jo itkā cik dzirdēju tur ap 2 nedēļām viss top,negribas bez suportiem uz laukiem maukt
Sapirkti: 1. ūdenssūknis; 2.visas blīves; 3. visi šķidrumi (tai skaitā jauns bremžu šķidrums)
4. suporti priekš 6 cyl. Vēl tik nezinu vai paspēšu blastā nostrūklot,jo itkā cik dzirdēju tur ap 2 nedēļām viss top,negribas bez suportiem uz laukiem maukt
Es diskus devu vangazos struklot iedevu ap 12:00 un vakara 17:00 jau diski bija pie manis.
Taka tur var diezgan atri dabut ja vaijg
Uzmet PM ar kontaktiem!zurkae36 rakstīja:Es diskus devu vangazos struklot iedevu ap 12:00 un vakara 17:00 jau diski bija pie manis.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …