Ch.: 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 32
- chevron_right
Tieši tā, touringam ir sportsitzes un garākos gabalos sāk palikt neērti. Visvairāk besī sēdekļa pakaļas daļai kreisās puses borts - ja neturi kāju uz sajūga pedāļa, reāli nospiež kāju tā, ka sāk tirpt. Mozh es tizli sēžu, bet nu parastās taburetes liekās ērtākas.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
ir labs melnas ādas salons ar visām apšivkām (tiesām loti labs ) bildes nav un tgt nevaresu dabūt jo jūrā esmu .
Rojā jabrauc skatīties :) cenu ar neatceros
Rojā jabrauc skatīties :) cenu ar neatceros
nono, melno negribu, ļoti patīk kā baltā āda iet kopā ar virsbūves krāsu! :)
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
bet melnais ir tiešām labs :)
varbūt tev sēdēšanā vaina! es 1000km nobraucu ar savu tauringu,kuram arī sportsitzes,3x tikai apstājos pa visu dienu un tikai tpc lai atlietu To pašu distanci esmu braucis ar vw caravelle,volvo v70 un vel visādiem auto,teikšu godīgi ar bembi bija gandrīz viss ērtāk
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
"pārdod" - ar zemtekstu uz auto!
šodien viegli paģirains izdomāju, ka jānoskrūvē kupeja bish zemāk.
Priekšā wheelgapa samazināšanai laikam jāuzliek čutj augstākas riepas. Šobrīd ir 215/35/r17, bet priekša zem sliekšņa knapi kāju var pabāzt. Jāliek klasiskais 205/40.
Priekšā wheelgapa samazināšanai laikam jāuzliek čutj augstākas riepas. Šobrīd ir 215/35/r17, bet priekša zem sliekšņa knapi kāju var pabāzt. Jāliek klasiskais 205/40.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
smukas bildes!!!
Var jau būt, ka neko nesaprotu no labā stila, bet riepas prasās biezākas...
Nu bomba
Biezās riepas atbaida cilvēkus!marux rakstīja:Var jau būt, ka neko nesaprotu no labā stila, bet riepas prasās biezākas...
Bildes labas! Šodien tieši redzēju Tevi, braucu garām ar citu auto, ļoti smuka mašīna!
Skaisti
Perfekts
BOMBA
nice, nice
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW-Big Money Waste
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …