Duncix 325i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- chevron_right
Da tas ir skaidrs... Cilvēkiem (man) vnk ir interesē, ko tik nepieciešamu lūkā saskata autors, ka viss šis čakars ir tā vērts?! Tas arī viss.. Kas zin, vrb vnk treninš pirms tam, kad sedans visp pārtaps par kabri (tad zināsim, ka topikam ir vērts sekot)!
d[-_-]b
Kā jau teicu, dzīvē daudz kam nav jēgas Kāda jēga dzert limonādi, ja var padzerties tīru ūdeni? nav tak nekādas jēgas bet gribās taču. Nevajag lūkā saskatīt jēgu.. sagribējās, ieliku.. i viss Viss ļoti elemntāri, nelauziet galvas ir jēga, nav jēgas likt lūku
jā tas būtu ideālākais variantsPacha rakstīja:Manuprat, vieglak/pareizak butu bijis - aturbt jumtu, pa punktiem.!
Zevss,manuprāt,lūka ir ļoti forša štelle vasarā,tas ir tā pat kā daži nekad nesapratīsi,kāpēc jābrauc ar moci,ja var braukt ar mašīnu,man patīk fīlings ar vaļā lūku,kad e30ajam tāda bija,visu vasaru turēju vaļā,un kad tiku pie MB uzreiz sajutu vajadzību pēc tādas.
es arī par lūku, tik ar tām notekām nolaida lažu, bet tā, forša lieta.
Dj Plosky rakstīja:Da tas ir skaidrs... Cilvēkiem (man) vnk ir interesē, ko tik nepieciešamu lūkā saskata autors, ka viss šis čakars ir tā vērts?! Tas arī viss.. Kas zin, vrb vnk treninš pirms tam, kad sedans visp pārtaps par kabri (tad zināsim, ka topikam ir vērts sekot)!
Man labāk patīk braukt ar logiem vaļā, lūka nekādu papildus fīlingu nedod, bet katram jau savs.Ģirts rakstīja:Zevss,manuprāt,lūka ir ļoti forša štelle vasarā,tas ir tā pat kā daži nekad nesapratīsi,kāpēc jābrauc ar moci,ja var braukt ar mašīnu,man patīk fīlings ar vaļā lūku,kad e30ajam tāda bija,visu vasaru turēju vaļā,un kad tiku pie MB uzreiz sajutu vajadzību pēc tādas.
Lēnā garā viss notiek. Pie reizes iepirkti rekaro sēdekļi.. stāvoklis vidējs, krāsa nekāda(gaiši zaļa) :) vajadzēs pāršut. Nobildētas noteku vietas, lai nav lieku jautājumu kas un kā.. visi caurumi stock... cauruli pa vienu galu iekša, pa otru ārā nekas nav jādomā. Lūka ielikta, pieskrūvēta stock vietās... vadi pagaidām karājas, bet viss strādā lieliski Ja sanāks tad griestus pārlīmēšu melnus, bet varbūt pagaidām būs tie paši gaišie. Nu un pagadām tas viss izskatās šādi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jāmauc uz Lietuvu būs stradāt
vajadzeja no e46 stikla luku! gan vina der e36
Par to visu laiku domāju, ja jau īpašnieks nolēmis padarīt tādu grūtu darbu kāpēc nemēģināt ielikt stikla vai panorāmas lūku
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Nav jau tik traki[emoji1]Kristapseduards rakstīja:Jāmauc uz Lietuvu būs stradāt
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
Man nekas nav zināms par stikla lūku[FACE SCREAMING IN FEAR] varbūttik tie šām varëja[SMILING FACE WITH SMILING EYES]Vladlen rakstīja:vajadzeja no e46 stikla luku! gan vina der e36
bija drošvien domāts kā kompliments, ka tu būtu spējīgs salīmēt arī vienu auto no diviem sistiemDuNc1x rakstīja:Nav jau tik traki[emoji1]Kristapseduards rakstīja:Jāmauc uz Lietuvu būs stradāt
Nu tad skaidrs Atradu vecu krāsas flakonu.. nolēmu jāpamēģina uz kādas nevajadzīgas virsmas.. Manuprāt baigi forša krāsa ja nolakot un sapulēt, vispār bomba būtussoq rakstīja: bija drošvien domāts kā kompliments, ka tu būtu spējīgs salīmēt arī vienu auto no diviem sistiem
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Krāsa liekas interesanta
Adgadina moskvich orandzo toni
zurkae36 rakstīja:Adgadina moskvich orandzo toni
gan jau auto krāsu veikalā tonis būtu normālāks, nekā šaj vecai krāsai
ar tā liekas.. kopār ar melniem elementiem tīri smuki būtu(moldingi, nāsis, rokturi utt.)vitjazz rakstīja:Krāsa liekas interesanta
Galvenais sienu nokrāsot
Kad viss būs sakrāsots būs labi, vienalga kādā krāsā, ka tik vienmērīga.
- ikey07
ja siena nav nokrāsota, tad darbs nav padarīt kārtīgiikey07 rakstīja:Galvenais sienu nokrāsot
Shodien depo pirku sarkanu krasu flakoninjaa bet realitatee bija orandza
ar kompatu pa brugji
ar bij tā gadījiescipruss18 rakstīja:Shodien depo pirku sarkanu krasu flakoninjaa bet realitatee bija orandza
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- chevron_right