BMW 318i Touring - ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 55
- chevron_right
Tapēc ka labāk skan un vieglāk izteikties, vismaz man.tomaats rakstīja:Kāpēc teikumā ir obligāti jāiebāž viens vārds angliski ?
- ikey07
Kāda vaina vecinātam efektam?ikey07 rakstīja:Šitais noderēja, es tikko tik atjēdzu ka man vnk vajag ar smilšpapīru pulēt līdz bear metal, un to metālu nopulēt, nevis domāt kā nomaskēt visu lai var tos burtus nokrāsot sudraba/metāla krāsā.Nixon rakstīja:Visiem ir sudraba. Es ņemtu smilšpapīru un berztu nost.
Tik tagad stulbi, par cik man apakšā jau bija baltā krāsa, tagad to burtu edge ir balta, un izskatās ta kkāds vecināts efekts.
ikey07 rakstīja:labāk skantomaats rakstīja:Kāpēc teikumā ir obligāti jāiebāž viens vārds angliski ?
man vsp liekas visss tas topiks pilniigs meesls:D kadi burti? ko tu dari? tak ieliec vismaz 6 cilindrigo dzelzi un tad vinu kkraso un daries ja pattik bet nejau to ko tu paslaik dari!
ko? labāk lai kopj, nevis fleksē atsperes un liek golfa lūpas
Neredzu nevienu iemelsu to nedarīt, kapēc lai arī 1.8 nevarētu izskatīties zolīdi?
2.5/2.8 style 5 ceļu neiešu.
- ikey07
ikey07 rakstīja:Neredzu nevienu iemelsu to nedarīt, kapēc lai arī 1.8 nevarētu izskatīties zolīdi?
pilniba atbalstu atrestauret stok, uzlikt koilas( vai komfota gadijuma sedinatas atsperes) un smukus litakus un skaisti braukat ikdiena.
Tas īsti nav stock... Par diskiem piekrītu, man šie ne pārāk uz e36.boris737 rakstīja:pilniba atbalstu atrestauret stok, uzlikt koilas( vai komfota gadijuma sedinatas atsperes) un smukus litakus un skaisti braukat ikdiena.
Par cik man priekšējie amīši ir pilnībā beigti, nevaru izdomāt vai gribas coilas vai zemākas atsperes, jo vienīgās coilas kuras pa lielam varu atļauties ir TA tech, bet man viņas liekas pats entry levels, un ātri nobeigsies, moš kļūdos.
- ikey07
Kādu gadu jau izturēs, atkarībā kur un cik daudz ikdienā brauc.ikey07 rakstīja:Par cik man priekšējie amīši ir pilnībā beigti, nevaru izdomāt vai gribas coilas vai zemākas atsperes, jo vienīgās coilas kuras pa lielam varu atļauties ir TA tech, bet man viņas liekas pats entry levels, un ātri nobeigsies, moš kļūdos.
Sākotnēji arī biju visai skeptiski noskaņots attiecībā pret TA produkciju, bet neskatoties uz to sezonas sākumā uzstādīju TA lētākos pod sport amortiņus gan priekšā, gan aizmugurē. Šobrīd ir nobraukti aptuveni 40k km (braucu dinamiski un ļoti daudz sanāk braukt pa grants ceļiem kā arī citiem ne visai baudāmiem ceļa segumiem) un līdz auto noliekšanai ziemas miegā nebija pazīmju, ka grasītos izbeigties. Vienīgais, kas nepatika, aizmugure tāda ļumīga jau pašā sākumāikey07 rakstīja:Par cik man priekšējie amīši ir pilnībā beigti, nevaru izdomāt vai gribas coilas vai zemākas atsperes, jo vienīgās coilas kuras pa lielam varu atļauties ir TA tech, bet man viņas liekas pats entry levels, un ātri nobeigsies, moš kļūdos.
Pēc ziemas miega priekšā likšu TA koilus, domāju, ka krasai atšķirībai kvalitātē nevajadzētu būt
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Intake
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07
man ir fk koilas un otro gadu braucu. un nekadu problemu. un nesu no tiem mierigiem braucejiem uz apmalem ari esu lecis ta ka fk varu atzit par labam un cena ari laba.
tev ta krasa ir flakonin variants vai kkas specigaks?
spēcīgs flakoniņš
Es sitiem nemotoriem pat elju dzive nesmu skatijies kur veel tur kko taisiit vai uzlabot!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
beidz, viens otrs pat turbo no šitiem uztaisa,bestbmw rakstīja:Es sitiem nemotoriem pat elju dzive nesmu skatijies kur veel tur kko taisiit vai uzlabot!
ja motors strādā perfekti un tiek tīri lietots ka dibena parvietotājs ,nevis ka driftcars , tad vēl ir jēga kaut ko uzpucēt un uzpasēt
Gala rezultāts dzīvē izskatās daudz labāk, nākamais garāžā melnais sedans, tam gan tikai salabošu kas jālabo, neko nekrāsošu, vismaz man tā liekas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …