maartyd cabrio
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 33
- chevron_right
Hahā, izrādās, ka neesmu vienīgais kuram šķiet, ka krāsa ir t̶o̶t̶ā̶l̶s̶ ̶s̶ū̶d̶s̶ baigi laba
Ko Jūs saprotat.
Reiz kad pāris gadus atpakaļ tos diskus pirku, kādreizējais īpašnieks teica ka krāsa vienkārši ah*****ā, jo vecrīgā pat mazās esot fočējušās pie diskiem Knapi noturējos nesācis rēkt
Reiz kad pāris gadus atpakaļ tos diskus pirku, kādreizējais īpašnieks teica ka krāsa vienkārši ah*****ā, jo vecrīgā pat mazās esot fočējušās pie diskiem Knapi noturējos nesācis rēkt
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Tik traki? Laikam es viņus nepienācīgi novērtēju
Vot vot! Brauciet uz Vecrīgu pārbaudīt labāk!
Krāsa sūkā, bet labāki par iepriekšējiem diski točna ir.
Krāsa sūkā, bet labāki par iepriekšējiem diski točna ir.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Pēcpusdienā liku, pirms tam steidzos pēc pēdējā servisāBricizm rakstīja:Šodien tik uzliki? Šķiet, ka pa dienu vēl bija citi, pabraucu aiz tevis pa Malienas/Hipokrāta.maartyd rakstīja:Laiks updeitam. Beidzot esmu ticis pie saviem diskiem, kurus vienmēr esmu gribējis, respektīvi dabūju laiciņu atpakaļ, bet šodien tik sanāca uzlikt beidzot
Tu biji tas, kurš turēja līdzi? "es tevi redzēju topikā" rakstīju.
Par krāsu, ko jūs varat piep*****s? Es neko nesaku par kritiku, bet nu es neeju citos topikos visas pedo krāsas nodirst
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Jā, tas es, violets kombainsmaartyd rakstīja:Pēcpusdienā liku, pirms tam steidzos pēc pēdējā servisāBricizm rakstīja:Šodien tik uzliki? Šķiet, ka pa dienu vēl bija citi, pabraucu aiz tevis pa Malienas/Hipokrāta.maartyd rakstīja:Laiks updeitam. Beidzot esmu ticis pie saviem diskiem, kurus vienmēr esmu gribējis, respektīvi dabūju laiciņu atpakaļ, bet šodien tik sanāca uzlikt beidzot
Tu biji tas, kurš turēja līdzi? "es tevi redzēju topikā" rakstīju.
Par krāsu, ko jūs varat piep*****s? Es neko nesaku par kritiku, bet nu es neeju citos topikos visas pedo krāsas nodirst
Hvz kā ar pulētiem plauktiem būtu bet jāredz dzīvē vai jāredz skaistas bildes, pēc šīm grūti spriest. Man nez kapēc liekas ka tieši būs zbis.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Re, čalim violets kombains. Uz ražas novākšanu tieši vari notirgot šitos diskus - ies klāt labāk nekā baltam.Bricizm rakstīja:Jā, tas es, violets kombainsmaartyd rakstīja: Tu biji tas, kurš turēja līdzi? "es tevi redzēju topikā" rakstīju.
Dzhejs rakstīja:Re, čalim violets kombains. Uz ražas novākšanu tieši vari notirgot šitos diskus - ies klāt labāk nekā baltam.Bricizm rakstīja:Jā, tas es, violets kombainsmaartyd rakstīja: Tu biji tas, kurš turēja līdzi? "es tevi redzēju topikā" rakstīju.
Calypsored?
Klasika - Labākais kas var būt, līdz sajūgs sāk pārāk traki slīdēt un Tu esi kā vilciens uzsākot
Labs jautājums.swiss rakstīja:Calypsored?
Nedaudz gaišāks un ar graudu
gaidu gala rezultātu ,vismaz kaut kas savādāks
ar puletiem plauktiem butu jabut labi. tagad bildes kvalitate visu kopskatu cakare. tadu nodirsanas kritiku butu pelnijusi dazi citi eksemplari ne sis
+1kerza rakstīja:ar puletiem plauktiem butu jabut labi. tagad bildes kvalitate visu kopskatu cakare. tadu nodirsanas kritiku butu pelnijusi dazi citi eksemplari ne sis
Nopulēt plauktus būs 8.5/10 Manās acīs
Klasika - Labākais kas var būt, līdz sajūgs sāk pārāk traki slīdēt un Tu esi kā vilciens uzsākot
Sīkums, bet patīkami. Paldies Dzhejs par OEM aux in
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Turpinu tik braukt un baudīt. Tik cik kādi sīkumiņi pietaisīti, bet nekas ievērības cienīgs.
Skaista kūtiņa. Lai labi ripo.
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!
Pareizā virsbūve dzeltenās miglas gan tā so-so, bet citādi smuks auto
Wow, paldieslitrinjsh rakstīja:Skaista kūtiņa. Lai labi ripo.
Tencinu, (tourings for the win ) .Ruudolfs rakstīja:Pareizā virsbūve dzeltenās miglas gan tā so-so, bet citādi smuks auto
Par miglām - tur ir savs piedūriens, manuprāt baltam ļoti labi iet klāt
Noņemts ieplūdnieks, saliktas visas trubiņas smuki,samainītas blīves, satīrīts, salikti ieplūdniekam visi uzgriežņi (rokas dibenā, kurš to motoru tur lika, pat nebija pieskrūvēts neviens kolektora kronšteins )
Bet neko, motors sākumā apjuka, ka viss ir labi un negāja uz visiem podiem, pēc 2 minūtēm dziesma jau bija daaaaudz patīkamāka.
Paldies DN-848 par vakardienas izvadāšanu un morālo atbalstu, pīpējot un gudri runājot
Tagad ir nepieciešamība pēc kaut kāda motora vārstu tīrītāja - kādus brīnumlīdzekļus ieteiksiet? Skatos uz LM vienu produktu.
Tikai neizvērtiet šo par garu epopeju
Vismaz viena bilde no atklāšanas
Bet neko, motors sākumā apjuka, ka viss ir labi un negāja uz visiem podiem, pēc 2 minūtēm dziesma jau bija daaaaudz patīkamāka.
Paldies DN-848 par vakardienas izvadāšanu un morālo atbalstu, pīpējot un gudri runājot
Tagad ir nepieciešamība pēc kaut kāda motora vārstu tīrītāja - kādus brīnumlīdzekļus ieteiksiet? Skatos uz LM vienu produktu.
Tikai neizvērtiet šo par garu epopeju
Vismaz viena bilde no atklāšanas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 33