-HAPO- kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 52
- chevron_right
Vot uz to gan es nevaru atbildēt kāpēc es šeit vispār kaut ko rakstu.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Gribētu redzēt kādu interviju ar Hapo
Es netaisos noriet ne auto, ne īpašnieku.katrs taisa kādu auto grib. Tāpēc te ir forums kur izteikt domas, viedokļus. Es personīgi neko gaumīgu tur neredzu un man liekas diezgan pabriesmīga paskata tā žurka. Tāpat kādam mana riebjas un tas ir tikai normāli. Hapo neaizstāvu.... ekstāzē neesmu par viņa auto.... vnk nav novests līdz galam tur viss vizuālais.ch. rakstīja:Cmon, nesalidzini krānu ar pirkstu. Blingz e36 ir gaumīgi taisīts un izskatās kautcik kopts.Ridlihs rakstīja:Neapvainojies, bet nez vai Tu būtu īstais, kuram kritizēt Hapo dampi, ņemot vērā , kāds Tavs auto izskatāsBLINGZ rakstīja:Bez komentāriem..
TA iziets?
Tieši tāpēc, ka man ir "pabriesmīga paskata žurka", es netaisu topikus šeit un necenšos visiem iestāstīt pretējo un aizstāvēt kādu.Ridlihs rakstīja:Es netaisos noriet ne auto, ne īpašnieku.katrs taisa kādu auto grib. Tāpēc te ir forums kur izteikt domas, viedokļus. Es personīgi neko gaumīgu tur neredzu un man liekas diezgan pabriesmīga paskata tā žurka. Tāpat kādam mana riebjas un tas ir tikai normāli. Hapo neaizstāvu.... ekstāzē neesmu par viņa auto.... vnk nav novests līdz galam tur viss vizuālais.
Baigi interesanti, ka visu laiku tiek pieminēts vārds ''popularitāte". Koooooo? Ieliekot zilus eņģeļus var kļūt populārs? Nav nemaz jāiet uz šovu "TV zvaigzne"
+1 ch.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Pēdējais no padarītā-sakopta grīda,lai turpmākos gadus nebūtu problēmu,un ielikts jauns salona sild elements
Par TA...šonedēļ vajadzētu iziet. Neko daudz nevajag, lai to sekmīgi izietu
Par TA...šonedēļ vajadzētu iziet. Neko daudz nevajag, lai to sekmīgi izietu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Viss jau skaisti, tik vadus gan derētu smuki satīt kopā
Yēēēēēs..
Kas dzīvē mainītos, ja vadi būtu satīti kopā?naljanke rakstīja:Viss jau skaisti, tik vadus gan derētu smuki satīt kopā
+1naljanke rakstīja:Viss jau skaisti, tik vadus gan derētu smuki satīt kopā
ne velti viņi no rūpnīcas nāk satīti kopā. Tā viņus vieglāk visus vienkopus paslēpt zem plastmasas "tuneļa". Ja vadi nebūs satīti, tad draud iespēja, ka tās plastmasas kantes pārrīvēs kādu no vadiem. Sliktākajā gadījumā šitā elektroniku var salaist uz īso.
ch. rakstīja:
jā, eju jau eju.
Mans domāt, ka vadu kanāli vēl tiks instalēti atpakaļ savās vietās.naljanke rakstīja:Viss jau skaisti, tik vadus gan derētu smuki satīt kopā
Varu jus heiterus nomierinat vadi tika noizoleti pine un iemonteti atpakal vadu kanalos salikti atpakal ari pechkas kanali un iemontets tepikis taka tur viss ir ka jabut
tas ari tika izdarits. smuki satits kopa,un glauni paslepts zem plastmasam.naljanke rakstīja:Viss jau skaisti, tik vadus gan derētu smuki satīt kopā
ugunsdzesamais sen jau iegadats,un stav salona
dzīvē nemainās nekas, tikai pašapziņa, ka zem tā paklāja nav nesmuki ,nesatīti vadiZzevsS rakstīja:Kas dzīvē mainītos, ja vadi būtu satīti kopā?naljanke rakstīja:Viss jau skaisti, tik vadus gan derētu smuki satīt kopā
Profilu lieto vairāki cilvēki, tāpēc kritikas smagums var atšķirties, paldies par uzmanību!
Rūsināta haube - check
Izsists pagrieziens - check
Ķēde - check
Žilete - check
Dzeltenas durvis - check
Problēmas iziet skati - check
Pretīgi diski - check
Numurzīme neatrodas tam paredzētajā vietā - check
Ķēde pie bampera - check
Izsists pagrieziens - check
Ķēde - check
Žilete - check