BMW 318i Touring - ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 55
- chevron_right
tak pardod abus sitos un noperc normalu braucamo:) tak nav prieka no 4 cilindriga motora ari paliek\lam no 2.0 nav prieka
Un ed tavs izdilushais vins_seshi tik pat cik ideals 2.0. Tikai grida jazage caurums lai gazes pedali var normali iespiest.kaspars26 rakstīja:tak pardod abus sitos un noperc normalu braucamo:) tak nav prieka no 4 cilindriga motora ari paliek\lam no 2.0 nav prieka
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
veciit ja kas tagad celsu araa labu 2.0 vanosu vari atbraukt - izbraukt utt 200 eras par visu
bestbmw rakstīja:Un ed tavs izdilushais vins_seshi tik pat cik ideals 2.0. Tikai grida jazage caurums lai gazes pedali var normali iespiest.kaspars26 rakstīja:tak pardod abus sitos un noperc normalu braucamo:) tak nav prieka no 4 cilindriga motora ari paliek\lam no 2.0 nav prieka
Prieks nerodas no motora tilpuma! Pilnīgi pajāt vai tur ir 1.8 vai 2.8!kaspars26 rakstīja:tak pardod abus sitos un noperc normalu braucamo:) tak nav prieka no 4 cilindriga motora ari paliek\lam no 2.0 nav prieka
lielaakas mulkibas neesmu dzirdeejis:DZzevsS rakstīja:Prieks nerodas no motora tilpuma! Pilnīgi pajāt vai tur ir 1.8 vai 2.8!kaspars26 rakstīja:tak pardod abus sitos un noperc normalu braucamo:) tak nav prieka no 4 cilindriga motora ari paliek\lam no 2.0 nav prieka
Tu tā vari domāt... Pats esmu braucis ar 1.6, 1.8, 2.0, 2.5 un 2.8 un zinu ko runāju!kaspars26 rakstīja:lielaakas mulkibas neesmu dzirdeejis:DZzevsS rakstīja:Prieks nerodas no motora tilpuma! Pilnīgi pajāt vai tur ir 1.8 vai 2.8!kaspars26 rakstīja:tak pardod abus sitos un noperc normalu braucamo:) tak nav prieka no 4 cilindriga motora ari paliek\lam no 2.0 nav prieka
tak ko jūs ar saviem 2.0 piesējāties, iet viņi tāpat kā 1.6 un ēd vairāk
un 6cyl vis ir plastmasas tur nav ko krāsot
+ par centību kaut ko darīt ,nekā sēdēt un īdēt netā
un 6cyl vis ir plastmasas tur nav ko krāsot
+ par centību kaut ko darīt ,nekā sēdēt un īdēt netā
a pēc kāda pusgada nebūs tā, ka tā krāsa sāk lobīties un izskatīties sliktāk kā bija ?
+1 par centību
+1 par centību
popop rakstīja:a pēc kāda pusgada nebūs tā, ka tā krāsa sāk lobīties un izskatīties sliktāk kā bija ?
+1 par centību
Tā krāsa ir domāta krāsnīm, un pēc uzpūšanas jāuzkarsē vismaz līdz +60c, tāka viņa uz motora turēsies klāt vēl labāk, jo motors vislaik ir silts, protams arī atkarīgs cik labi ir iznācis notīrīt virmsu.
- ikey07
Riktīgi labs!
Pašam bezmazvai gribas arī savu mazmotoru tik pat vienkārši sakopt. - Patīkami skatīties.
Pašam bezmazvai gribas arī savu mazmotoru tik pat vienkārši sakopt. - Patīkami skatīties.
Nezinu, kas nepatīk mazmotoros? Kā ikdienas braucamais ļoti labs variants. + par centību!
+++ dogma
Ar 2.0 noteikti nevajag salīdzināt. Nav jau tā, ka no tā 2.0 baigā braukšanas bauda, ja jau pēc tilpuma mēra!
Ar 2.0 noteikti nevajag salīdzināt. Nav jau tā, ka no tā 2.0 baigā braukšanas bauda, ja jau pēc tilpuma mēra!
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Motortelpa izskatās ļoti labi, labs darbs padarīts
Es saprotu, kad "Mans E36" sadaļā noliek tiešām bezgaumīgu vizuālo, bet nuhaj vajag piekasīties pie motora tilpuma? Lai tak katrs brauc ar ko grib.
Es saprotu, kad "Mans E36" sadaļā noliek tiešām bezgaumīgu vizuālo, bet nuhaj vajag piekasīties pie motora tilpuma? Lai tak katrs brauc ar ko grib.
Visu cieņu par padarīto, šāds variantam nav nekāda vaina, itsevišķi ja viss pārējais ir savests kārtībā.
Labāk šāds nemotors, bet viss savests kārtībā nevis kā palasot citus topikus, kur students nopircis kkādu 2.0+ un krāj M bamperim un degvielu lej tikai svētku dienās
Bet nu nevajag jau skaitīt citu naudu, katrs pats zina ko ar viņu darīt. Pats arī nesen paskaitīju naudu ko esmu šogad ieguldījis, lai auto būtu tehniski ideālā stāvoklī, tad protams gribētos arī nedaudz vairāk jaudas/prieka atdeves, bet jāgaida kad sānslīde kritīs no gaisa un tad arī ar 1.8 benz/gāze varēs dabūt smaidu pa visu seju
Kas attiecas uz TA technik uz auto koilu komplekts man stāv jau bik vairāk par 2 gadiem var just, ka priekšā viens amītis sāk nedaudz iet uz beigām, bet domāju, ka jaunu komplektu ieķeršu pēc ziemas. Būs laikam jāpiekrīt, ka šis variants ir vislabākais variants price/performance attiecībā
Labāk šāds nemotors, bet viss savests kārtībā nevis kā palasot citus topikus, kur students nopircis kkādu 2.0+ un krāj M bamperim un degvielu lej tikai svētku dienās
Bet nu nevajag jau skaitīt citu naudu, katrs pats zina ko ar viņu darīt. Pats arī nesen paskaitīju naudu ko esmu šogad ieguldījis, lai auto būtu tehniski ideālā stāvoklī, tad protams gribētos arī nedaudz vairāk jaudas/prieka atdeves, bet jāgaida kad sānslīde kritīs no gaisa un tad arī ar 1.8 benz/gāze varēs dabūt smaidu pa visu seju
Kas attiecas uz TA technik uz auto koilu komplekts man stāv jau bik vairāk par 2 gadiem var just, ka priekšā viens amītis sāk nedaudz iet uz beigām, bet domāju, ka jaunu komplektu ieķeršu pēc ziemas. Būs laikam jāpiekrīt, ka šis variants ir vislabākais variants price/performance attiecībā
Well, it's not going to drift itself!
Pateikts tieši desmitniekā!Paiciits rakstīja:Visu cieņu par padarīto, šāds variantam nav nekāda vaina, itsevišķi ja viss pārējais ir savests kārtībā.
Cik esmu dzirdējis, ka viņus arī var aizvest restaurēt.Paiciits rakstīja:Kas attiecas uz TA technik uz auto koilu komplekts man stāv jau bik vairāk par 2 gadiem var just, ka priekšā viens amītis sāk nedaudz iet uz beigām, bet domāju, ka jaunu komplektu ieķeršu pēc ziemas. Būs laikam jāpiekrīt, ka šis variants ir vislabākais variants price/performance attiecībā
Viens smirdīgs reduktors izdabūts ārā
Neesmu eksperts, bet man liekas viņam tur kkas vairāk par gultņiem, jo griežot sajūta it kā graudus maltu
Anyhow, tagad vajag advice, kādu reduktoru labāk ņemt priekš 1.8, un apmērām kādās cenās viņi iet, nevajag bloķējošo.
Neesmu eksperts, bet man liekas viņam tur kkas vairāk par gultņiem, jo griežot sajūta it kā graudus maltu
Anyhow, tagad vajag advice, kādu reduktoru labāk ņemt priekš 1.8, un apmērām kādās cenās viņi iet, nevajag bloķējošo.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07
Parastais mazais reduktors 3.45 maksā ap 30 Eiro
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32