Jāņa 323t (M50TU2B23 turbo, MS43)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 17
- chevron_right
Nu tā kaut kas atkal padarīts.
Vel jātiek pie vienas nesaplēstas priekšējā krēsla apakšdaļas un būšu salicis salonu bez caurumiem.
Un arī no sliktās puses spidometrs brīžiem nestrādā (nu tā 50 uz 50 ) un degvielas dačiks arī sācis rādīt pilnīgas muļķības.
Lūk arī pāris telefonbildes.
- Balka nomainīta
Miglas ieliktas
piečurāti tālie
restes nokrāsotas melnas
blakussēdētāja benķis ielikts labs un nesaplēsts
Vel jātiek pie vienas nesaplēstas priekšējā krēsla apakšdaļas un būšu salicis salonu bez caurumiem.
Un arī no sliktās puses spidometrs brīžiem nestrādā (nu tā 50 uz 50 ) un degvielas dačiks arī sācis rādīt pilnīgas muļķības.
Lūk arī pāris telefonbildes.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
man tikai šķiet vai mersedesam bukte ir uz spārna ?
man tikai šķiet, vai tās miglas ir galīgi šķībi ieliktas ?
220 tukstosus braucot sitaa salonu nevar nekaadiigi izdiiraat,ja nu vieniigi sareizini ar 2 vai 3 tos tuukstosusJānis.P rakstīja:Šodien OBC mēģināju sataisīt, labāk palika, bet tāpat daži pixeļi neiet. Un protams pirms un pēc bildes neuztaisiju.
Ir tik dažas bildes no OBC labošanas procesa.
Motoru un salonu nofočēju un kamerai baterija beidzās.
Ir, ir.V1Beta rakstīja:man tikai šķiet vai mersedesam bukte ir uz spārna ?
Miglas ir noregulētas max uz leju. Varbūt tāpēc izskatās šķibas. Buferis ir šķibi. Weekendā mēģināšu saregulēt taisnāk.sigais rakstīja:man tikai šķiet, vai tās miglas ir galīgi šķībi ieliktas ?
Jā. Tas jau sen skaidrs ka tas nobraukums ko spidometrs rāda nav pat tuvu patiesībai.north69 rakstīja:220 tukstosus braucot sitaa salonu nevar nekaadiigi izdiiraat,ja nu vieniigi sareizini ar 2 vai 3 tos tuukstosus
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
ievērtēts dzīvajā un ir mašīnai savs piedūriens. man patika
sveiks kaimiņ , dzīvoju tev blakus mājā , ja esi pamanijis melnu kompotu un senāk vel simtiem e36
no malas skatoties izskatas ļoti ok
no malas skatoties izskatas ļoti ok
bouncin' with 68' chevy
Jā, kompotu esmu pamanījis.
Savam esmu iepircis diskus R16 8j et18, pagaidām uzlikti divi ar 205/45 Toyo Proxes riepām. Vienu jaizvalcē tad būs arī aizmugurē. Pagaidām aizmugurē būs tie paši ziemas r15 7j et20 ar 185/55 Hankook Ventus.
Pāris bildes no 6dienas pasākuma.
Savam esmu iepircis diskus R16 8j et18, pagaidām uzlikti divi ar 205/45 Toyo Proxes riepām. Vienu jaizvalcē tad būs arī aizmugurē. Pagaidām aizmugurē būs tie paši ziemas r15 7j et20 ar 185/55 Hankook Ventus.
Pāris bildes no 6dienas pasākuma.
Instagram
šis tiešām parāda rust meaning
Pāris sīkumi sadarīti:
Notonēti pagriezieni ar plēvi oranži,
atpakaļgaitas arī oranžas nolīmētas,
uzlikts milzīgs trokšņa taisītājs, neesmu īpaši sajūsmā par skaņu,
salikts arī ciešams salons, bez milzīgiem caurumiem drēbē.
Notonēti pagriezieni ar plēvi oranži,
atpakaļgaitas arī oranžas nolīmētas,
uzlikts milzīgs trokšņa taisītājs, neesmu īpaši sajūsmā par skaņu,
salikts arī ciešams salons, bez milzīgiem caurumiem drēbē.
Instagram
kāpēc hondastyle izpūtējs ? es pa desmitnieku varu savu veco troksnīti pārdot.
Tāpēc ka to varēju dabūt par smieklīgu ciparu. :lowbudget:
Instagram
Autiņš vizuāli OK un aizmugurē lukturi arī labi izskatās un saiet kopā ar priekšas rižikiem... Bet nu tas BIG ASSHOLE izpūtējs visu skatu bojā.
izpūtēju vai nu pod jdm jāuzliek vai nu jānovāc
piestāv tas pūtējhlams
šitam nevajag 2 spīdīgas izejas
šitam nevajag 2 spīdīgas izejas
Kaut kas atkal izdarīts.
Kad viss bija salikts un jāsāk testēt motors sāka iet uz 4 cilindriem, domāju ka spole kāda nomirusi, izjaucu un skatāmies ka sveču šahtās ūdens iekšā, nu neko izpūtām ārā ūdeni no 4, 5, 6 cilindru sveču šahtām, tad jau aizgāja uz visiem cilindriem.
Citāts no hvz kurienes: Pirmais, otrais tinās un ar trešo vel dirsu sagrauj.
- Jauns degvielas filtrs,
Eļļa un tās filtrs,
M50B25 ieplūdes kolektors un drosele.
Kad viss bija salikts un jāsāk testēt motors sāka iet uz 4 cilindriem, domāju ka spole kāda nomirusi, izjaucu un skatāmies ka sveču šahtās ūdens iekšā, nu neko izpūtām ārā ūdeni no 4, 5, 6 cilindru sveču šahtām, tad jau aizgāja uz visiem cilindriem.
Citāts no hvz kurienes: Pirmais, otrais tinās un ar trešo vel dirsu sagrauj.
Instagram
Kā uz sotaku pa šoseju braukt ? Nav zāģis ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 17
- chevron_right