Vladlen m50b28turbo
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 81
- chevron_right
Plds par infu,
Vladik, cik izmaksāja pie psih-arno?
Un tad veel paliks pakjert tos magneetus uz degvielas padeves cauruleem liekamus un vispaar ies zveeraa!
d[-_-]b
325 BMW rakstīja:Un tad veel paliks pakjert tos magneetus uz degvielas padeves cauruleem liekamus un vispaar ies zveeraa!
m4z rakstīja:325 BMW rakstīja:Un tad veel paliks pakjert tos magneetus uz degvielas padeves cauruleem liekamus un vispaar ies zveeraa!
nenene, uzlikt gazi un ieksha likts tas magiskas tabletkas, kuri tipa ekonome degvielu
60lsSTUDENTS rakstīja:Plds par infu,
Armando bija uzfilmēji izmaiņas pirms/pēc čipošanas, kad uzstādīja pie manis programmēto čipu.
Ja nav izņēmis, tad viņa topikā jābūt video.
Ja nav izņēmis, tad viņa topikā jābūt video.
Ta ka tagad nau +20, vakar man paradijas gljuks ar pagrieziena raditaju, domaju ka lampochka beidzas, bet sanaca ka jau ar migliniekiem un termometru ka provodka pie fishkas nau jauna tapec pa atro bija sataisits viss un protams ka salauziju tos klipshus pagrieziena raditajam(jo vinji jau biji limeti x10 reizes laikam) bet superlime un viss stav sava vieta(ceru ka nakoshreiz nesalauzishu tos klipshus) un vakar vakara man ienaca prata ideja, ka vajag aplimet subvuferi ar pokemonuzlimem, kuras dabuju par brivu un itka izmest negribas nu un bus paris bildes
Un ja kadam ir vel uzlimes, droshi PM
Un ja kadam ir vel uzlimes, droshi PM
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bet izskats gan liekas interesants un piedūrīgs
es kad nopirku sawejo manam uz uz degvielas padeves caurules kaut kas tāds līdzīgs ir uzlikts kad prasīju saimniekam kas tas tāds , šis atbildēja ka priekš ekonomijas degvielas325 BMW rakstīja:Un tad veel paliks pakjert tos magneetus uz degvielas padeves cauruleem liekamus un vispaar ies zveeraa!
drīzāk izskatās ka darbā nav ko darīt
nu ko, nesen dabuju e36 uzlimes, un shodien darba iedomaju ka vajag man ietonet prieksha logus tadat tagad man prieksha kadi 50% tonejums ar easy off plenku, pagaidam pameiginashu pabraukat bishku, bet no iekshas reali neko nevar redzet, nezinu kas bus nakti un telefonbildite un tagad pabraukshu lidz decembrim un auto dosies uz garazhu
Mļe, izskatās traki labi priekšā notonētie
Bet nu, ja nevari redzēt, tad iesaku ar tādu nebraukt
Autiņu liksi ziemas miegā?
Bet nu, ja nevari redzēt, tad iesaku ar tādu nebraukt
Autiņu liksi ziemas miegā?
nu ta plenka ir mutnaja(nezinu ka latviski) bet vinju var viegli nonemt
daudz domaju, par to braukat ziema vai ne, bet domaju labak bus lai auto ziema butu garazha, vienalga es par pusgadu nabraucu tikai 4k km, tapec var jau ziema pabraukat uz sabiedriska vai ar gimenes fwd mashinam
daudz domaju, par to braukat ziema vai ne, bet domaju labak bus lai auto ziema butu garazha, vienalga es par pusgadu nabraucu tikai 4k km, tapec var jau ziema pabraukat uz sabiedriska vai ar gimenes fwd mashinam
Godīgi, es pats arī nepārtraukti laužu galvu - braukt tomēr vai nē ar savu balto.vlAdlik rakstīja:nu ta plenka ir mutnaja(nezinu ka latviski) bet vinju var viegli nonemt
Itkā gribās pašķērēt sniegus/kupenas , bet no otras puses bail iedomāties kas varētu būt pēc ziemas ar bundžu
Bet nu ziemenes jau ir iepirktas - visticamāk arī braukšu, bet nu mēģināšu reti
STUDENTS rakstīja:Godīgi, es pats arī nepārtraukti laužu galvu - braukt tomēr vai nē ar savu balto.vlAdlik rakstīja:nu ta plenka ir mutnaja(nezinu ka latviski) bet vinju var viegli nonemt
Itkā gribās pašķērēt sniegus/kupenas , bet no otras puses bail iedomāties kas varētu būt pēc ziemas ar bundžu
Bet nu ziemenes jau ir iepirktas - visticamāk arī braukšu, bet nu mēģināšu reti
man jau bez variantiem nau ziemas riepas bet balkona metajas daudz r16 vasaras ta ka ja nebus sniega un ledus tad pabraukshu kadu laiku decembri, itka sods tikai 20ls koro4e jaskatas, kada bus ziema
Nu ko, shodien braucot uz darbu, tieshi 100 metriem no darba, izmetu skaisti likumi, un pashas beigas man parnesa uz otro pusi un iebraucu zhoga, rezultats -> bildes... laikam ar to ari pabeigshu sezonu, jo pagaidam nau naudas uz visu remontu, un planos bija sestdien jau uz garazhu tapec tagad nesteidzigi mekleju: kreiso sparnu, kapotu, brille, kreiso melno nasi, kreisejo smoked pagriezienu, kreisejo moldingu bamperim un kreisejo fari ar leco(butu labi depo)
Sāpīgi..
Beidziet skādēt savus autiņus.
Lai vecas atveseļoties.
Beidziet skādēt savus autiņus.
Lai vecas atveseļoties.
Nekas bvaigi traks neizskatās, bet, protams, ka nepatīkami!
Un jā, beidziet skādēt savus auto!
Veiksmi renovācijas darbos!
Un jā, beidziet skādēt savus auto!
Veiksmi renovācijas darbos!
Jopcik, tiešām ik pēc pāris dienām kāds saskādē savu e36....laikam e36 forumam 21. decembra nelabumi jau labu laiku sākušies
Neveiksmīgs gads e36,lai veicas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 81