Nu tad BEIDZOT!!! Jolcinja's E36 coupe... :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 9
- chevron_right
Ļoooti gribētos paspēt līdz manai dzimšanas dieniņai 23. decembrim nu tā lai uz Z-svētkiem varētu kādā sabraucienā ierasties... Tipa dāvana man un prieks citiem...RENIO rakstīja:Baigi gaidu kad Jūs parādīsities ar šo auto ielās!
Paldies Skudraa...Skudraa rakstīja:Prieks par Jums
Malači
Man ar par jums prieks (par jūsu ģimenīti) tā teikt papildinam E36.LV rindas ar jauno paaudzi... Ok, bik off topic...
protams, kad redzi bildes ar teju pilnībā iozjauktu e36, kur ne malas un gala no bardaka, tad vienīgā doma prātā- kas būs beigās, kā izskatīsies galarezultāts/!!?
Neapstājoties arī ceļu uz zvaigznēm var atrast!
Neapstājoties arī ceļu uz zvaigznēm var atrast!
Erda, to ceļu uz zvaigznēm jau arī centīsimies atrast...
Sen nekas nav rakstīts, arī šovakar nav baigā iedvesma daudz drukāt, taču ļoti daudzkas pa šo laiku izdarīts, izjaukts līdz pēdējai ''vīlītei'', sametināts, sapirktas gandrīz visas nepieciešamās detaļas, atlicis tikai apstrādāt apakšu ar grubuli, sagatavot krāsošanai, nokrāsot un salikt kopā...
Te būs pāris bilžuki procesā...
Te būs pāris bilžuki procesā...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Viskaukas sadarīts, pēc metināšanas un pirms gatavošanas krāsošanai bleķinieks vēlējās salikt visu kopā, lai apskatītos vai viss ok...
Un te šodien uzņemtās bildītes...
Un te šodien uzņemtās bildītes...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Lūk šī ir pareizā pieeja krāsošanai!
Atļaušos tikai peikrist.RENIO rakstīja:Lūk šī ir pareizā pieeja krāsošanai!
Malacis Jolciņ.
Kapeec jumtu mainiiji?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
jolciņ tev kas mašinai jumts cits piemetinats ? nevar isti saprast tajas bildes
bet ta jau driz tak ielas busi
bet ta jau driz tak ielas busi
Ak jūs acīgie... Jā, jumts tika mainīts, sīkāk pastāstīšu, kad tiksimies... Tur garš stāsts...
DjZii, ceru, ka būšu drīz arī ielās... Vēl tik tāds sīkums jāsakrāso un jāsaliek kopā...
DjZii, ceru, ka būšu drīz arī ielās... Vēl tik tāds sīkums jāsakrāso un jāsaliek kopā...
Vot šo auto es tiešām nespēju sagaidīt, kad nu beidzot skaistulis būs ielās
Tā tik turpināt, lai darbiņi neapstājas!
Oõoo, jā, beidzot jaunumi kas un kā!
Patīkami redzēt ka viss pa kārtīgo notiek
Nju tagad tik lielo veiksmi visu smuki un laicīgi pirms sezonas atklāšanas salikt!
Nju tagad tik lielo veiksmi visu smuki un laicīgi pirms sezonas atklāšanas salikt!
Say "FUCK IT", before you kick the bucket! ...in safe enviroment.
Urrrāāāā............. :) Nu re cik forši ka kaut kas notiekas.... Nu jā, gribētos redzēt kāds būs gala rezultāts. Sen nav šitais auto redzēts Interesanti būtu apskatīt arī dzīvē, kāds ir Vai domā pati likt kopā ??
ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Malači, būs skaisti, tikai nedaudz laiks sāk mīt uz papēžiem, ja gribi uzspēt uz sezonas atklāšanu. Bet tev tas noteikti izdosies. Ja nu vajadzīga kāda palīdzība, tu jau zini, droši dod ziņu, mēs ar siiko noteikti palīdzēsim un gan jau kā toreiz arī palīgus paķersim līdzi Jolciņ, 36 dienas. Droši, ja vajag, nekautrējies un zvani
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Paldies, cenšamies cik varam...Sabinchix rakstīja:Vot šo auto es tiešām nespēju sagaidīt, kad nu beidzot skaistulis būs ielās
Paldiesiņš, noderēs...AizdomāmBagāts™ rakstīja:Oõoo, jā, beidzot jaunumi kas un kā!
Tu šo auto redzi biežāk, kā es pati... Uz kopā likšanu saukšu palīgā tādu lietotāju, Activity, zini tādu?activity rakstīja:Urrrāāāā............. :) Nu re cik forši ka kaut kas notiekas.... Nu jā, gribētos redzēt kāds būs gala rezultāts. Sen nav šitais auto redzēts Interesanti būtu apskatīt arī dzīvē, kāds ir Vai domā pati likt kopā ??
Aaaaaaaaa, tas tak Tu...
Paldies Podziņ, zinu, ka uz jums var paļauties...Podziņa rakstīja:Malači, būs skaisti, tikai nedaudz laiks sāk mīt uz papēžiem, ja gribi uzspēt uz sezonas atklāšanu. Bet tev tas noteikti izdosies. Ja nu vajadzīga kāda palīdzība, tu jau zini, droši dod ziņu, mēs ar siiko noteikti palīdzēsim un gan jau kā toreiz arī palīgus paķersim līdzi Jolciņ, 36 dienas. Droši, ja vajag, nekautrējies un zvani
Lūdzu neskaiti tās dienas, nedzen mani depresijā...
Teikšu īsi un konkrēti, IR JĀPASPĒJ!!!
Te viss notiek pareizi! Galvenais, lai gala rezultāts ir tāds, kādu vēlies!
Vienigi varu novet stiprus nervus un priecaties par jau paveikto...Jolcinja rakstīja:Piekrītu, lēnām, bet ar precizitāti un kārtīgi...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 9
- chevron_right